reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Hej dziewczyny,
Byłam wczoraj na ponownym usg i..widać serduszko!!!:):):)
Wg usg termin mam na 4 grudnia, wg @ na 27 listopada..ciekawe, co się sprawdzi..
Dzięki za kciukasy, na pewno pomogły!!!:)

Super wieści !!!!!!!!

Myslałam o tobie, ale fajnie, kamień z serca. Pewnie jestes przeszczesliwa

Dziunka co tam słychać, już po wizycie???

Martolinka, Aza żyjecie??????

Ja znowu samotnie spedzam wieczor, ale chwile tata byl w domu, no i nocy był od 2 do 6 hihihi promocja!!!
Muszę brać co dają :)

Wynalazłam super lody w Biedronce za 3zl z groszami a pyszne jak nie wiem "Opera" się zwą

hej
ogląda któraś "Przepis na życie"? bo się wciągnełam:-Dna vod nowy odcinek juz jest.
też oglądam , całkiem sympatyczny ten serial :-)
Hej dziewczyny,
Byłam wczoraj na ponownym usg i..widać serduszko!!!:):):)
Wg usg termin mam na 4 grudnia, wg @ na 27 listopada..ciekawe, co się sprawdzi..
Dzięki za kciukasy, na pewno pomogły!!!:)
no widzisz :-) superowo :-) ,szkoda tylko że na grudzień masz termin bo myślałam że znowu będziemy razem listopadówkami tylko tym razem 2011 :tak:
Super wieści !!!!!!!!

Martolinka, Aza żyjecie??????
one pewnie się nagadać nie mogą :tak:

u mnie dzisiaj w końcu trochę słoneczka więc poszliśmy do parku nakarmić kaczki :-) a wczoraj jak byliśmy na placu zabaw to powycierał wszystkie ławki z wody ,bo na każdą musiał się wdrapać :tak: , czasami nie wyrabiam za nim hehehe

Hey kobitki! My pozdrawiamy z szaroponurego Wrocławia. Ania masz racje gadamy , gadamy i końca nie widać :)))) Sączymy sobie drineczka, dzieciaczki spią a my ogladamu Komorowskiego bez głosu :))) Buziaki :****

Edit: Maxwell ogrooooooooooooomne gratki i trzymamy kciuki za fasolke z serduszkiem :)))

Ostatnia edycja:
Maxwell - super, że już jesteś spokojna ;-) , kciukasy dalej zaciśniete,,, będzie dobrze.
Wyjatkowa - rób test, przynajmniej nie będziesz już się stresować, tylko będziesz wiedzieć...
Cleo - ja z seriali ino "szpilki..." i "usta..." reszta jakoś w dziwnych godzinach, w których rządzą moje panny.
Etna - muszę spóbować tych lodów;-) jak tak zachwalasz... niedaleko placu zabaw jest sklepik z lodami zielonej budki oraz rurek z bitą śmietaną.... mmmmmmm - dawno nie jadłam lodów:-D rozmarzyłam się
AZA i martolinka - to gadajcie,,,, na zdrowie :-D:-D:-D
Po szczepieniu Gonia jakaś rozbita, ale to niestety norma, również sytuacja w domu - dziadkowie - też może wpływać;-) , bo mama ciągle gdzieś znika, nie zajmuje się tylko dzieckiem;-):-D:-D

reklama
hej laseczki. Marcel ma wścieklizne - albo nadszedł dla niego wiek rozrabiania albo sie wscieka bo idzie mu dolna dwójka. Ale mimo to sie ciesze jak diabli bo dzisiaj przyjezdzaja do mnie rodzice!!! :D wczoraj wieczorem mi zakomunikowali. No i super :) troszke sie małym zajmą bo ja juz mam przesilenie, normalnie za dużo Go. 24 h/dobe. Tata przenocuje tylko dzisiaj niestety bo musi isc do pracy ale mama zostanie jakiś tydzien jupiiiiiiii. Zajmie się troszke małym zebym sobie mogła gruntownie posprzatac, pomyć okna, porządkować na dole.....
U nas szaro buro i ponuro..... buuuuuuuuuuu ;[ ja chce ciepełko.......... No nic czas na poranną toaletę i troszkę jak codzień ogarnąć te tornado po Marcelu :))

Do góry