reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Oczywiście wieczorki wspólnie z Wami babuszki ;)))

Mama Marcelek się ładnie wylatał. Mam nadzieję, że jutro nie będzie padać i z dzieciaczkami się posiedzi na dworku...

reklama
dzień dobry kochane,

jak mija poranek? bo ja lekko nie wyspana. mały zrobił pobudke o 6:15 i od tego czasu lata jak dziki :-) poza tym próbuje pobudzic sąsiadów - trenując siłe swego głosu :-D na to drugie nie narzekam bo .. nie lubie sowich sasiadów. słowackie cygany, takie typowe - złote dresy, grube brzuchy na wierzchu a na parapecie zamiast kwaitkow wystawa alkoholi :szok:

anadri Moj tez dzisiaj zrobil pobudke po 6:/ w Polsce wczas wstaje, moze przez to ze nowe miejsce sama nie wiem :)
ostatnio jak bylam z Nim u rodzicow bylo to samo ale jak wrocilismy do domku to na szczescie wszystko wrocilo do normy i spal do 9;) Mam nadzieje, ze teraz tak bedzie:) jutro juz sie pakuje hurraaaa;)

U na pobudki 6-6.30 to norma, wiec dziś było swięto bo Ala spała do 7.00 :). I musieliśmy ją obudzić, żeby się wybrać do żłobka i do pracy.

Misiek się budzi, otwiera oczy, pierwsze pytanie kontrolne
A: "Mama? ".
Ja: jestem kochanie, dzień dobry - co ci się sniło ?
A: Kachki ? (czyt. kaczki)
ja: kaczki ? a co te kaczki robiły ?
A: fafa (czyt. wafelki )
ja: wafelki jadły, niemożliwe !! ?? :)
A: heheheehe !!!! :)
ja: a teraz pójdziemy do dzieci i do cioci na śnaidanko tak? jak myślisz co bedzie na śniadanko?
A: fafa ! kampki! (kanapki)

:))))))) Uwielbiam tego misia :)

Witamy i my u nas narazie nie pada więc jeden spacer zaliczony. Wczoraj nas troche zmoczyło, ale jaśkowi się oczywiście podobało. Na obiadek dla mężusia grzybowa, a dla panicza karkóweczka. Jutro szczepienia ja nie wiem jak utzrymam tego mojego płaczka.

DZIUNKA super, że udało się przyspieszyć wizytę.

POLAA ach ta tęsknota za domem, naraeszcie razem będziecie :)

MARTLINKA AZA udanego spotkania :)))) Martolinka ja też do szkoły dojeżdzałam 130km pociągiem nie jest aż tak strasznie.

hej

Igi śpi od 14...oczywiście z pobudkami na cyca:-D
ja sama w domu,obiad zrobiłam i siedze w necie w poszukiwaniu sama już nie wiem czego.i lookam czy ze skarbówki zwrot przyszedł ale na razie nie ma:-D

ogląda któraś "Przepis na życie"? bo się wciągnełam:-Dna vod nowy odcinek juz jest.

znowu się obżarłam jak beka:-Di małemu zjadlam paczke flipsów:zawstydzona/y:

Ja czekam na @ powinna być w niedziele :zawstydzona/y: pozostaje mi czekac do końca weekendu a później - test :zawstydzona/y:.

Bylismy na spacerze, kupiłam Patrykowi bluzę :) a sobie parasolkę heh

Jutro będziemy wiedzieć czy mojego B citki znajomi mają nadal do 'wynajęcia' sowje mieszkanie. Chcą tylko by płacić za czynsz no i nasze opłaty :) Trzymajcie kciukasy:-)

Cleo- ja też to oglądam , bardzo mi sie ten serial podoba.

Hej dziewczyny,
Byłam wczoraj na ponownym usg i..widać serduszko!!!:):):)
Wg usg termin mam na 4 grudnia, wg @ na 27 listopada..ciekawe, co się sprawdzi..
Dzięki za kciukasy, na pewno pomogły!!!:)

Maxwell super wieści!!!!!!! widzisz ...... niepotrzebny stress :))) i niech fasoleczka sobie dalej zdrowo rośnie ;* a może zechce w brzuszku siedzieć troszke dłużej i bedzie mikołajkowa :)))

reklama
Maxwell super wieści!!!!!!! widzisz ...... niepotrzebny stress :))) i niech fasoleczka sobie dalej zdrowo rośnie ;* a może zechce w brzuszku siedzieć troszke dłużej i bedzie mikołajkowa :)))
Dzięki Mama!!:*
Masz rację, niepotrzebnie się stresowałam!!Pewnie ta różnica w datach wynika z mojego dietowania( może cykl się ciut przesunął)..ale teraz oby do przodu!!:)

Do góry