reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Martolinka - a propos zapachów :) - a Antek radzi sobie z jedzeniem takiego mięska pieczonego ? Bo Ala tylko mięso mielone toleruje, wszelkimi włóknami pluje strasznie.

Mi sie przeważnie uda zrobić takie kruche mięsko, ale musi być w sosie. Zauważyłam też że kiedy od kilku dni ma na wierzchu te dolne czwórki to lepiej jej idzie i je chętniej takie mięso. Wcale się nie dziwię bo jak miała gryźć - przednimi?

Wróciłam z miasta. Jeju ale mnie nogi bola, nałaziłam sie strasznie. Kupilam sukienke na wesele do kolezanki. Nie miałam tego w planie, ale szalalałam, w koncu ja tez musze jakoś wygladac. Nigdy nie myśle o sobie!
Solarium odpusciłam na dzis bo już mi kasy zbraklo, ale jutro jak bedzie ładna pogoda to pojde sie opalic. hihihi

Teraz gotuje obiad Martolinki, tyle ze zamiast schabu wrzuciłam cycki :-D

Daj fotkę sukienki!

Agrafka miesko pieczone musi być pożądnie zanurzone w sosie i najlepiej zagryzione ziemniakiem i wtedy zjada. Bardziej woli mięsko w formie pulpetów :)
Ilonka ja piekłam szynkę :) nie wiem , czy ta pierś nie wyjdzie Ci sucha

Antek śpi , M dziś pije piwko a ja zaraz zabieram się za jakas ksiazke :)
Musze sie pochwalic ze na nasza rocznice w sobote M kupił bilety do teatru muzycznego na "Spamalot " :) juz się nie mogę doczekać!!!

edit. Przepraszam za post pod postem :)

A Ty co mu kupiłaś w końcu?

byłam dzisiaj u lekarza potwierdzić ciążę :-) no i widziałam mojego malucha i serduszko i wogóle się wzruszyłam , na szczęście wszystko jest ok :tak::-) ,ale jestem szczęśliwa:-)

Super! Cieszę się :-)

Dziunka na 99% jesteśmy 30.04.2011r hihihhii ale sie cieszę :-) Szukaj jakiegoś placu zabaw czy zoo.

HUUURRRRAAAAA!!!!!

Asia juz wczoraj zero ropki, a dziś mama dzwni że Miłek chory na to samo:szok: a ostatni raz wiedzieli się tydzień temu w czw i nawet nie miały ze sobą za dużego kontaktu w sumie:szok:
Nie wiem co to za cholerstwo ze tylko maluchy atakuje!:wściekła/y: mama przynajmniej na lekach zaoszczędzi bo ja mam aż zapas;-)
A do tego Miłek ma dziś urodziny...Kupiłam mu trampki Coccodrillo, Julce też, z Joasią się wstrzymam, czekam na dostawę.

Acha u nas Coccodrillo jest oprócz sklepu firmowego w innym mieście to w sklepach dziecięcych. I jeszcze muszę powiedzieć że Wójcik też ma fajne trampeczki w przystępnej cenie:tak:

reklama
Witam ;)

mialam wczoraj wyrywanego zeba:-( boli mnie dzisiaj dziaslo strasznie:/
jeju ale sie meczyl, pol godziny, zeby sie Go pozbyc:/

dziunka Wszystkiego Najlepszego dla Milka:-)
AniaSm - ciesze sie ze wszystko w porzadku;) Fajny suwaczek:tak:
maxwell niczym sie nie przejmuj, wszystko bedzie dobrze, nastepnym razem juz na pewno zobaczysz serduszko:tak:

Moje dziecko zrobilo mi dzisiaj pobudke o 6:szok:
cos sie mu w tej polsce poprzestawialo:)

AniaSm jeszcze raz gratulacje. trzymam mocno kciuki :)

Polaa pilnuj zeby sie zakazenie nie w dało. jaknie przestanie bolec do jutra to sie cofnij do dentysty.

a my dzis mamy przytulaskowy dzien. maly od rana uczepiony mnie jak rzep psiego ogona i nic bez mamusi nie zrobi. nawet na stole siedzi, bo w krzeselku bylo za daleko. :D

Witam się i ja... Wróciłam do domu po pańieńskim o 4 rano a Konradek 7.30 wstał... Na szczeście po kaszy zajął się grzebaniem w sypialni a ja jeszcze do 10 dogorywałam :))) Juz poodkurzałam, obiad na dziś wstepnie przygotowałam wczoraj więc tylko ziemniory obiore. Dziś jade dzidka zawieźć do rodziców bo jutro jedziemy na ślub do Rychwała. Konradek teraz siedzi i wcina całe jabłko. Wiecie co, jak mu pokroje na ćwiarteczki to nie chce jeść a jak mu dam całe obrane to wcina.

AniaSm super!!!! Najbardziej wzruszający momentem jest usłyszenia po raz pierwszy bicia serca :)))

Polaa oj nie zazdroszcze... Najważniejsze, że już za Tobą.

Cześć laseczki :) my juz po spacerku , mieszkanie posprzatane na weekend. Antkowi robie dzis na obiad klopsy.
ZAsialismy dzis na talerzyku rzeżuchę :) w zeszłym roku zapomniałam o niej całkiem!!!
Zamówiłąm zakupki do domu więc mam spokój i wieczorem nie muszę się nigdzie ruszać :)

Czy uczulaja Was kosmetyki konkretnej marki? Ja mam uczulenie na "garnier" zaróno żele do twarzy , czy szmpony

Ilona bedziesz u dziunki? to moze i my sie spotkamy :)
Ania gratulacje!!!!
Mama brawo za nastawienie!!!!

Dziunka ja dla meza mam niespodzianke specjalna :) siebie w ciekawym opakowaniu :p

Ostatnia edycja:
hej dziewczyynki witam wsrod zywych :)

Na początek Ania Maxwell GRATULUJE JESZCZE RAZ DZIDZIUSIÓW W BRZUSZKACH!!!!! TO BĘDĄ SZCZĘŚĆLIWE 40 TYGODNI!!!!

Mama ale ja się usmialam z Twojego posta :) Pamietam dokladnie (ja od zawsze kupe pieniędzy zostawialam w Promodzie, w MNG, itd wyplata szla na ciuchy i inne przyjemnosci a kolezanka ktora miala prezede mną dziecko kupowala tylko sobie, mowila ze dla sibeie nic, tak sie na nią popatrzylam i pomyslalam dziewczyno zrob cos z sobą bo marnie wyglądasz, nie moglam zrozumiec dlaczego tak robi, a teraz sama taka jestem :) bo po prostu nie potrzebuję extra jeansów, fikusnej bluzeczki kiedy siedzę w domku, poza tym wszystko mam (moze nie hity sezonowe ale mam) ale tak jak piszesz trzeba chociaz troszkę zrobic cos dla siebie :) teraz wiosna więc mamy ruszą dupki z domu i zajmą się sobą :) a i dzieci duze wiec w pieluchach i kupach juz tak nie siedzimy :)

My od wczoraj ok 19 do dzis ok 12 nie mielismy pradu, KATASTROFA!!! Wody, prądu nic. Jak tutaj zyc??? Panowie zamiast od rana robic to przyjechali ok 10. Ja ani nie wykapana wieczorem, rano, wkurzona ze brudno nie moge odkurzac, zimno, pieca wlączyc nie mozna, nie umyta, czulam sie fatalnie. Bez kija nie podchodz.
Do tego wieje jak cholera, drzewa nam pospadaly na słupy ech... Olis juz ma dosc wiatru, po prostu sie go boi ale kręci głowką ze nieeee nie boi się :) wstał po 7 i byl taki jęczący jak nigdy, w koncu wzięlam go na ręce, zostawilam wszytsko w cholerę i dziecko usnęlo mi po 10.

Mama - super.. ja wykopałam z szafy ciuchy, które kupowałam 6 lat temu :-D:-D ale mi się podobają i koniec będę nosić..;-) coś nowego jak będzie fajnego też sobie kupię ostatnio łazi coś za mną.. wczoraj już miałam wlecieć do jakiegoś sklepu, ale ... auto się rozkraczyło i z zakupów nici. Ale co się odwlecze to nie uciecze.
Dziunka - 100 lat dla Miłka i zdrowia... co za "głupia choroba" tak się przenosić na biedne dzieci. wrrr
Polaa - a moje postanowiło się z mamusią pobawić o 4:50... kazała się zxołza mała wziąć na ręce, przenieść do wyra i ... stwierdziła "bawić się sama chce":szok::szok: tak ją zrozumiałam ,,, i na serio zaczęła wyciągać zabawki z kosza i nimi się bawić. :szok:
AZA - niezła balowiczka z Ciebie... zazdroszczę..;-)
Martolinka - wow, to małżon mam nadzieję na zawał nie padnie, jak Ciebie zobaczy ;-):-D:-D
Ula - piździ nieziemsko... dzwoniłam dziś do swoich , to mnie "pocieszyli", że u nich straszą 11 na morzu...:szok:
Lecę trochę porobić... do następnego.

Anawawaka jak mój M ma tendencje zawałowe po swoim ojcu to trzeba uważac :p
Zapraszam nad morze , tu dopiero pizdzi!!!:) do mnie na 10 pietro :)

Cześć laseczki :) my juz po spacerku , mieszkanie posprzatane na weekend. Antkowi robie dzis na obiad klopsy.
ZAsialismy dzis na talerzyku rzeżuchę :) w zeszłym roku zapomniałam o niej całkiem!!!
Zamówiłąm zakupki do domu więc mam spokój i wieczorem nie muszę się nigdzie ruszać :)

Czy uczulaja Was kosmetyki konkretnej marki? Ja mam uczulenie na "garnier" zaróno żele do twarzy , czy szmpony

Ilona bedziesz u dziunki? to moze i my sie spotkamy :)
Ania gratulacje!!!!
Mama brawo za nastawienie!!!!

Dziunka ja dla meza mam niespodzianke specjalna :) siebie w ciekawym opakowaniu :p

Ilona nie będzie u mnie, ale jakieś 70 km ode mnie.

Anawawaka jak mój M ma tendencje zawałowe po swoim ojcu to trzeba uważac :p
Zapraszam nad morze , tu dopiero pizdzi!!!:) do mnie na 10 pietro :)

U mnie na czwartym tez piękne odgłosy, rodem z horrorów, ale przynajmniej nie trzęsie blokiem jak zapewne u Ciebie:tak:

reklama
Do góry