reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Ale natworzyłyście... doczytałam, bo pół rodziny śpi snem błogim, Goniak pomarudził i zasnął a ja oczywiście jeszcze nie śpię.:-D
Jak widzę zmiany wiosenne wprowadzacie w swoich image'ach... a ja muszę cicho powiedzieć, że ani razu nie farbowałam włosów:zawstydzona/y::szok: Kilka razy pokusiłam się o szamponetkę i nic poza tym.:laugh2: Czekam co w tym roku słońce wymodzi mi na moich włosach.;-)
Mama - możliwe, że ten kawałek dziąsła po protu był zbędny;-)
Ilona - ja też nie lubię być w centrum uwagi, ale akurat na ślubie było super ( może dlatego, że osoby, które niezbyt lubiłam i lubię nie dotarły;-):-D ), szpile sobie kupiłam wygodne i pomykałam w nich super, mam je jeszcze z sentymentu, ale po ciążach noga mi się rozklapała i niestety nie są już na mnie. Szukałam wygodnych i nie ślubnych.
Kirakold - witojcie.....
Co do chlebaczków - kiedyś mój małżon siedział na bezrobociu, nudziło mu się i sam zrobił chlebak, do tej pory nam służy a to gdzieś już będzie 8 lat.:szok:
Znikam ogarnąć inne wątki, bo ucieknie mi sens:-D:-D

reklama
Kira a wlasnie dzis myslalam o Tobie :)
Olis niedawno usnął, najpierw proba w lozeczku ale cos nie mogl, potem ze mną w lozku, potem zrobilam mleczko bo moze nie dojedzony, potem tulenie, potem Olis zszedł z łóżka i koło okienka na podłodze zasnął :) w sekundę :)
Tym razem zasnął na cieplutkiej poscieli, kocyku itd ja chyba tez minutkę zasnęłam ale w porę się obudziłam i przełożylam go do lozeczka. Teraz oglądam YCD.

Etna u nas b rzadko po kąpieli Olis idzie spać. Kąpiel jest ok 19-20 i kiedy Olis wstanie z 4 godzinnej drzemki np. koło 16 chcę jeszcze zeby troszkę czasu spędził z mama i tatą :) czasami sam się bawi w pokoiku (w dzien się tak ładnie nie bawi), czasami z nami, czasami oglądamy teledyski i tanczymy albo się gilamy. Hubert wraca ok 18 lub po i szkoda mi Olisia klasc tak wczesnie skoro nie przejawia takich chęci - czas wieczorny spędzamy razem.
Do 21 juz jestesmy w łozkach. Olis troszkę się pobawi po kapieli i przychodzi do mnie ze chce smoczek, kocyk i chce spać :) Nie mam z tym problemu :)

Hej hej wieczorowa pora. Ogladam ycd, rodzinka śpi a ja sie delektuje spokojem. Jutro lece na solarium, juz sie doczekac sie moge, uwilbiam ciepełko hihiih. Spokojnej nocy ;-)

Ilonko ja też byłam ostatnio 2 tyg temu i muszę iść wykupić karnet :-) znów. Tylko nie wiem co mi sie ze skórą na nogach znaczy poniżej kolana porobiło bo taka sucha straszne od tego solarium az małe białe płaty odchodzą ;/ A brzuch to mam taki opalony ze szok :p Szkoda ,że akurat TEJ CZĘSCI CIAŁA to nikomu nie eksponuje :zawstydzona/y:

Marta- ja pije redsa :happy2:wiec sama nie jestes :-p

Edit. Dobra wypiłam 2 redsy myslałam,że przyjdzie po tym ochota na "coś'" ale ochoty nadal brak libido -100000 hehe :) Także ide spać :D i budzić B nie bede :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kira a wlasnie dzis myslalam o Tobie :)
Olis niedawno usnął, najpierw proba w lozeczku ale cos nie mogl, potem ze mną w lozku, potem zrobilam mleczko bo moze nie dojedzony, potem tulenie, potem Olis zszedł z łóżka i koło okienka na podłodze zasnął :) w sekundę :)
Tym razem zasnął na cieplutkiej poscieli, kocyku itd ja chyba tez minutkę zasnęłam ale w porę się obudziłam i przełożylam go do lozeczka. Teraz oglądam YCD.

Etna u nas b rzadko po kąpieli Olis idzie spać. Kąpiel jest ok 19-20 i kiedy Olis wstanie z 4 godzinnej drzemki np. koło 16 chcę jeszcze zeby troszkę czasu spędził z mama i tatą :) czasami sam się bawi w pokoiku (w dzien się tak ładnie nie bawi), czasami z nami, czasami oglądamy teledyski i tanczymy albo się gilamy. Hubert wraca ok 18 lub po i szkoda mi Olisia klasc tak wczesnie skoro nie przejawia takich chęci - czas wieczorny spędzamy razem.
Do 21 juz jestesmy w łozkach. Olis troszkę się pobawi po kapieli i przychodzi do mnie ze chce smoczek, kocyk i chce spać :) Nie mam z tym problemu :)

:)))))))

o matko M nalał mi białego wina , a sam gad jeden przy herbatce siedzi :) ale mi dobrze :p

KIRAGOLD!!!! BRAK MI SŁÓW !!! GDZIE BYŁAŚ!!!!! :)

blagam zadnej surowej kary:) bezplatny urlop:p tez milo cie widziec!!!;)

Witam, u nas brzydka pogoda, przed chwila padał deszcz, spadło z 10 kropli, teraz nie pada, jak ja nie cierpie takiej pogody, ale wizja dzisiejszego opalania podtrzymuje mnie na duchu hihhih.
Wyjatkowa solarium strasznie wysusza skórę wiec balsamuj sie mocnooooo. A ile minut wykorzystałaś przez te 2 tyg??

Ilonko ja była 2 tyg temu chodziłam przez 3 tyg i to 70 min było ;-)

Kupiłam jakieś warzywka mrożone żeby zrobić kalaforową z koperkiem .Pierwszy raz robię więc ciekawe czy coś z tego wyjdzie :tak:

reklama
Martolinka - no to chlup, właśnie też ma winko... chrzcielne , bo od chrztu Gośki nam jeszcze zostało:-D

Marta- ja pije redsa :happy2:wiec sama nie jestes :-p:p

Zdrówko:tak: na dzień dobry :tak:

Witojcie:-D
u nas piekne słonce , ugotowałam kasze do obiadku , szynke wczoraj namacerowałam, teraz obłożyłam warzywami i jak wrócimy ze spaceru to bede piec. Niestety domowe buraczki sie skończyły a te ze sklepu co M kupił to sam ocet wiec musze cos zrobic innego
Czekam jeszcze az pralka wypierze, pranie na balkon a my siup nad morze do wielkiej piaskownicy:tak:

Do góry