agrafka80
Fanka BB :)
Agrafka przypominam niesmiało o bucikach![]()
oj zapomniałam, bo miałam cię zapytać jak mam zmierzyć ? poprostu na długość czy tak po przekątnej od pięty do dużego palca ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agrafka przypominam niesmiało o bucikach![]()
A my bylismy w piaskownicy i powiem Wam , ze udała sie nam pogoda. Słońce grzało a jak dołownie wrócilismy do domu zachmurzyło sie i popaduje. Jest bardzo silny wiatr.
Powiem Wam ,z e te matki w piaskownicy bardzo zestresowane. Cały czas nie dotykaj , nie rusz , nie biegaj bo sie spocisz. Dzieci interesuja sie innymi zabawkami to jedna na druga patrzy czy jej zaraz nie skrzyczy... ludzie troche luzu.
Agrafka dokłądnie tak jak piszesz. Przeciez dzieci szczególnie nasze małe nie wiedza co to znaczy nie rusz , bo to czyjes. To my rodzice mamy takie silne poczucie własnosci. Przeciez wiadomo , ze to co cudze jest najciekawsze.
Natomiast był dzis chlopiec , ktory chwycił Antka za noc mocno , gdy wział jego zabawke i tu juz protestowałam ostro, bo chlopak duzy i dokladnie wiedzial co robi