E
etna36
Gość
Ojej Kilolek co sie stało??
No właśnie co się dzieje??? Jesli mozesz to napisz nam co ci lezy na sercu, moze bedzie ci razniej, a jesli nie to tez zrozumiemy. Głowa do gory musi byc dobrze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojej Kilolek co sie stało??
Jutro sie wszystkiego dowiem i bede wiedziec co robic dalej.
U mnie juz wszyscy spia, jak ja nie lubie takich samotnych wieczorów wrrrr. Dobrze ze chociaz mała zasnela w miare szybko i bez wiekszego problemu. Ogladam m jak milosc, pozniej jeszcze coś zobacze i do łóżka ;-) Milego wieczora
A ja dalej mam "sercowy" problem z Gośką, dalej nie wiem jaką metodę można u niej zastosować, dobrze, że jedziemy do Gliwic, może specjalista od zapinek mi rozjaśni, ten opowiedział o operacji,,,
Znikam doczytać dalsze wątki.
Hej
dawno mnie nie było więc pewnie mnie nie pamiętacie, ale Twoje pytanie "zmusiło" mnie do napisania:-)
u nas podobnie, ale dochodzą jeszcze wrzaski i płacz przeokropny jeżeli Patula nie da Mu czegoś co On sobie zamarzył....
Tak więc hałas ogromny, bo ... wygrywa to dziecko, które ma więcej siły - ostatnimi czasy to się niekiedy nawet Arkowi zdarza;-)
A ja nie mam na nic siły i czasu....doba jest za krótka....
]A co u Kilolka?? Wiecie cos??
jestem, żyje
mam wielkie problemy w pracy i mega depresje
powiem Wam szczerze że nie mam jjuż siły o tym wszystkkim nawet mysleć. Krótko - mam w klasie ojca-psychopate, no naprawdę musi byc chory psychicznie. Nawymyslal niestworzonych histori o maltretowaniu, prześladowaniu dziecka itp naskladał skarg gdzie się tylko dało a ja teraz się muszę tłumaczyć. Niestety dyrekcja moja stwierdziła, że ojciec musiał miec podstawy do takich oskarżeń więc nawet nie mam nikogo za sobą, jestem sama.![]()