E
etna36
Gość
my po wizycie kontrolnej i Pawel zdrowy jak ryba, siedzielismy 1,5 godziny na poczekalni i pani doktor kazała mi Pawla umyć po wizycie i przebrać ciuchy. tak też uczyniłam i mam nadzieję że nic tam nie złapał. Pomimo tego sporadycznego kaszlu możemy iść w sobote na basen bo osłuchowo wszystko jest ok.
Dziunka brak mi słów żeby odpisać na twojego posta, życie stawia przed nami takie kłody że czasami brakuje wiary
(( Powiedz jak twoja mama to znosi?? co może czuć matka jeśli jej dziecko spota taka choroba? naprawdę pozostaje nam wiara że musi być dobrze
Mary tak jak odpisała ci dziunka, chodzilo o politykę i wymysły p. Kaczyńskiego który powiedzial, że biedronka to sklep dla biedaków.
Martolinka co tam u Was słychać jak się czujecie?
Mój mąż wraca chyba dopiero jutro. Pawła po tej wizycie u lekarza wykapalam i juz spi od 13.30 chybaa mu sie poprzestawialo.
Edit.: rozmawiałam z mężem, dostał jeszcze kurs z tego Talina do Poznania więc wraca chyba w Sobotę, a Paweł dalej śpi więc pisze na bb
Nie ma siły żeby go obudzic.
Dziunka brak mi słów żeby odpisać na twojego posta, życie stawia przed nami takie kłody że czasami brakuje wiary
Mary tak jak odpisała ci dziunka, chodzilo o politykę i wymysły p. Kaczyńskiego który powiedzial, że biedronka to sklep dla biedaków.
Martolinka co tam u Was słychać jak się czujecie?
Mój mąż wraca chyba dopiero jutro. Pawła po tej wizycie u lekarza wykapalam i juz spi od 13.30 chybaa mu sie poprzestawialo.
Edit.: rozmawiałam z mężem, dostał jeszcze kurs z tego Talina do Poznania więc wraca chyba w Sobotę, a Paweł dalej śpi więc pisze na bb
Ostatnio edytowane przez moderatora: