reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Pathanka to pewnie suche powietrze, ja prawie codziennie muszę wyciągac z nosa wielkie babole, czasami są to aż takie czopy, zbite, krewka też jest - no ale Ty pisalas ze na poduszce...?
Teraz na noc nie palimy w piecu, w sypialni nawilżacz na grzejnik, reczniki mokre, miska z wodą i jest lepiej, przynajmniej nie budzi sie ze nie moze oddychac, ale dzis cos sapał i znowu oporzadzilam nosek, woda morska a potem frida, wyciagnelam baole ale nie twarde juz glutasy. Czasami wyciagam takiego czopa ze dziwię sie jak on wogole oddychał ;/

Dziunka a czym ten pouch od kolkowej sie rozni?

Tu masz objaśnienie chustomania rodzaje chust

czesc dziewczynki,
trzymajcie dzis kciuki bo ide na 2:20 do szpitala na badania w związku z tymi moimi krwotokami co to je miałam. oby nie potwierdziła sie endometrioza, bo mój luby ZGODZIŁ SIE NA DRUGĄ DZIDZIĘ!!

TRZYMAM ZA CIEBIE MOCNO KCIUKI!!!!!

ANADRI kciuki zaciśnięte trzymaj się !!!!

MARTOLINKA może udaje z niego taki mądrala, że może sobie tak wykąbinował.

ULA podusia tez była zabrudzona troche, ale może jak zapsikałam wodą, a on w nocy popłakiwał przez zęby to może się coś tam ruszyło i troche wyszło z noska. Teraz obserwuje i nochalek czysty.

Zapisałam sie na prawko od poniedziałku mam kurs, także uwagaaaaa !!!!

kurde, u mnie szpital na calego. kuba ma prawie 40 nstopni gorączi i nie daje się zbić, u lekarza juz nie ma numerków grr. Jak A. wróci to będziemy sie wpychac na chama. Michał usrany co chwila po pachy i rzyga i jeszcze do tego cierpiący kot.

bomba 20 min ode mnie!!!!!! ja jestem za, jak najbardziej
jupi!
a tam przy torach jest boski plac zabaw...:tak::tak::tak:

reklama
Do góry