reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Własnie na fb moja znajmoa dodała zdjęcie ze woim dzieckiem. W szoku byłam jak zobaczyłam,że jej dziecko ma moze z 7 - 8 miesięcy a bez butów i jeszcze mi pisze ze jak nie chodzi to niewskazane by miał buty ! MAsakra dla mnie , jak mozna tak robi by dziecko w skarpetach

cyt" noo ja słyszałam od eksperta w telewizji i jakoś mi się nie wydaje... jeszcze zdąży się nachodzić w butach, całą zimę tak przechodził i ani razu nie był chory, zakładając dziecku buty dziecku w tak wczesnym wieku grozi zepsuciem stópki, 8 miesięcy kończy 15.":angry::angry::angry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
cześć dziewczyny u nas boooosssskkkoooo dzisiaj wiosna ze hoho:-):-):-):-)
robiłam na obiad dzisiaj tą zapiekankę serową dodałam do niej piersi z kurczaka pychoootka:-D:-D

Własnie na fb moja znajmoa dodała zdjęcie ze woim dzieckiem. W szoku byłam jak zobaczyłam,że jej dziecko ma moze z 7 - 8 miesięcy a bez butów i jeszcze mi pisze ze jak nie chodzi to niewskazane by miał buty ! MAsakra dla mnie , jak mozna tak robi by dziecko w skarpetach

cyt" noo ja słyszałam od eksperta w telewizji i jakoś mi się nie wydaje... jeszcze zdąży się nachodzić w butach, całą zimę tak przechodził i ani razu nie był chory, zakładając dziecku buty dziecku w tak wczesnym wieku grozi zepsuciem stópki, 8 miesięcy kończy 15.":angry::angry::angry:

a to dziecko chodzi po domu bez butów czy po polu??

bo jak po domu to bardzo dobrze przecież wiadomo że zdrowiej bez buta temat rzeka poruszany przez nas 1000 000 razy:tak::tak::tak::tak:

a ja widziałam dzisiaj 2 letnia dziewczynke bez czapki w rozpiętej wiatrówce z gołą szyją. rozumiem ze dzisiejszy dzien wiosenny ale ja bym sie bała. A jej prawie roczna siostra miała czapke taka ażurową. Dziwnie mój Marcel wyglądał przy nich w polarowej czapie i golfiku pod szyją :D

Melduję się z nowego lokum!

Póki co próbujemy się odgruzować :D komp oczywiście od razu podłączyłam, se, se, se :D

Asia - hulaj dusza, znajduje wszystko co zakazane :p

Oj ciężko będzie się przyzwyczaić do sąsiedztwa :/

p.s. ale spotkania cyckowego nie opuściłam ;)

Jak miło siąść na dupsku przed bb, niestety wczoraj nie dane mi było, bo małżon źle się czuł, więc go dociążyłam i dziewczątka ze mną wieczorem były... a dziś trochę ogarnęłam dom i wyruszyliśmy na wieś... z nimi teraz gdzieś ruszyć to masakra, jak widzę. Wszędzie wejdą, Hanka dorwała się do siekiery, podniosła i dobrze że sobie nic nie zrobiła. Miło tam kiedyś było, ale zmieniła się osoba gospodarująca i niestety takie "duperele" jak kretowiska, rozsypane szkło przy wejściu, jakieś ostre przedmioty ma pod ręką. Ehh
AniaSM - teraz % to tylko na papierze:-D;-)
Dziunka - to fajnie, że macie neta;-), resztę zobaczysz wkrótce pozytywów;-)
Wyjatkowa - no cóż .. hartuje dzieciaka ta Twoja kumpela... a jak ząb B?
Powoli kończę, bo pora spania się zbliża...

Asia właśnie śpi w swoim łóżeczku w swoim pokoju :tak:

Wyjątkowa ja ją rozumiem, sama butów bym na pewno nie kupiła, ale zakładałabym ciepłe paputki... Bo same skarpetki to za mało :/

Asia właśnie śpi w swoim łóżeczku w swoim pokoju :tak:

Wyjątkowa ja ją rozumiem, sama butów bym na pewno nie kupiła, ale zakładałabym ciepłe paputki... Bo same skarpetki to za mało :/

Właśnie o paputki mi chodziło ale ona stwierdziła,że na dwór to nie pasują papcie lepiej grube skarpety :sorry:

B niby lepiej ale trochę, bierze ketonal forte:confused2:

Dziewczyny pomóżcie, doradźcie mi.

B zaczął boleć ząb, poszedł wreszcie po długich namowach do dentysty. Tanie wyrwała mu , bo to trzeba chirurgicznie i oczyściła tylko mu.przepisała antybiotyk. Ciągle mi jęczy ,że go boli. Co teraz zrobić jeśli przez całą noc wyjadł mi tyle przeciwbólowych i nadal jest ten sam ból? Myslałam,że może by do szpitala poszedł , by mu przepisali jakiś antybiotyk inny (mi pomagał amotax)
oj znam ten ból znam, jedyna rada to Ketanol i ja mialam jeszcze zalecenie: płukanie jamy ustnej 1/2 szkl. wody i 1 łyzka wody utlenionej tez mi to przynosilo ulkę
Melduję się z nowego lokum!

Póki co próbujemy się odgruzować :D komp oczywiście od razu podłączyłam, se, se, se :D

Asia - hulaj dusza, znajduje wszystko co zakazane :p

Oj ciężko będzie się przyzwyczaić do sąsiedztwa :/

p.s. ale spotkania cyckowego nie opuściłam ;)

Super!!!!!!!!!!!
Najważniejsze że już tam jesteście, powoli wszystko ogarniecie
A jak wasza "stara" właścicielka zareagowała na wyprowadzkę?

My po spotkaniu z Martolinką, było super! Dzieciaki padły, chlopi tez, ale oni mają głowę, twardziele.
Pawel z Antkiem już sie nawet razem bawią, Antos go slodko przytulał i dbał żeby Paweł miał smoka w buzi :)

reklama
Witajcie,
mój M zabalował z B etny:sorry: chłopaki maja głowe niesamowita, natomiast jak przyłozył głowe do poduchy to zasnał i chrapie niemiłosiernie. A ja wykapana i nawet nalałam sobie lampkę wina , mam czas dla siebie.
Powiem Wam , ze dzis pierwszy raz Antek wyjety z samochodu , lekko odzykał przytomność umysłu , zasnął bez kąpania. Zawsze się rozbudzał , gadał do kota i go kąpaliśmy a dziś był tak nieprzytomny , ze go ubrałam w piżamki i śpi.
B zrobił pyszną golonkę :tak:

Dziunka a co macie za sasiedztwo?

Do góry