reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

a ja piję wlasnie colę :D oczywiscie light hehe:D
no Ania na razie to bedzie tylko herbatka;) ewentualnie cytrynka lub miod:D
dziunka super, ze sie juz przeprowadzacie:) jak sie ogarniesz to wklej zdjecia mieszkanka:)
a ja sie troche pochorowalam:/ czulam ze od dwoch dni mnie cos bierze bo spalam w dzien a tego nie robie prawie nigdy i dzisiaj rano wstalam i mialam goraczke, gardlo mnie boli jak nie wiem co:/ mam nadzieje, ze szybko przejdzie. Maz byl z Mlodym na dluzszym spacerze bo ja nie mialam sily a teraz chlopaki spi a ja siedze i patrze w ten laptop lub tv:( ale jutro juz weekend:)

reklama
WEŹCIEEEEEEEE MNIEEEEEEEEEEEE DOOOOOOOOO SIEBIEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!

To jest jakaś masakra! Końca nie widać normalnie, a o 9 rano już auto będzie czekało:wściekła/y:

Witam się z rana. Mieszkanko już odkurzone i pranie wstawione :))) Dobrze, że nie musze dziś robić obiadu bo mój mąż dzisiaj pracuje od 10 do 22, mi wystarczy wczorajsza sałatka grecka a Konradek ma ugotowaną wczoraj zupke :))) Dziś musze zrobić troche porządku w pierdołach. Nie wiem jak Wy ale ja jak czasem nie wiem co z czymś zrobić to wrzucam do różnych misek i teraz uzbierały mi się już 3 takie miski... Przydałoby się też zrobic wymiane w szafie obuwia na wiosenne :)))

Dziewczyny pomóżcie, doradźcie mi.

B zaczął boleć ząb, poszedł wreszcie po długich namowach do dentysty. Tanie wyrwała mu , bo to trzeba chirurgicznie i oczyściła tylko mu.przepisała antybiotyk. Ciągle mi jęczy ,że go boli. Co teraz zrobić jeśli przez całą noc wyjadł mi tyle przeciwbólowych i nadal jest ten sam ból? Myslałam,że może by do szpitala poszedł , by mu przepisali jakiś antybiotyk inny (mi pomagał amotax)

Witajcie!!!
M coś grzebie przy swojej drugiej żonie- samochodzie:p My zaraz ruszamy na basen , potem do Etny :)
buziaki i miłego dnia

WYJĄTKOWA niech idzie jeszcze raz do tej dentystki i musi cos mu poradzic.

Panicz śpi a jak wstanie to wybywamy na dwór bo pogoda cuuuudowna.

My też wybieramy sie niedługo na dwór, pogoda przecudna, wiosna zawitała.
Dziunka trzymam kciuki za przeprowadzke ;-)

reklama
Hej dziewuszki

My juz po spacerku, pogoda super ale nieźle wieje ;/

Rodziców nie ma w domu przez 3 tygodnie a my z mężem doglądamy gospodarstwa hehehe, z Olinkiem zbieramy jajka i karmimy te kwoki 5 razy dziennie, one powariowały tyle żreć ;p wiec Olis w MT a ja taplam się w gówienkach fuj.........

Właśnie Olis miał zasnąć ale chyba się rozmyślił. Źle mi wypada jego drzemka, jak teraz ok 13 to juz wogole, wczoraj zasnął po 13 i spał do 17 wiec cały dzien nie mogłam się ruszyc w tak piękną pogodę, ech... Przeważnie zasypiał o 12 a teraz po 13 ;/
Jak Wasze zasypiają o 11 a wstają 12-13 to macie cały dzien dla Was ;)
Wczoraj przez te spanie cały dzien na mleku był z kaszą, z owocami itp. Do spania dałam koktajl z owocami a jak wstał o 17 to był taki głodny ze na polspiocha musialam butlę dać o 17 ;/

Miłego weekendziku ;)

Do góry