reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

hello weekendowo
martolinka zdrówka ,fajnie że twój mąż gotuje itp mój ugotował obiad tydzień temu i pewnie znowu będe 7 lat czekać na kolejny raz ;)
dziunka zazdroszcze tych łyżew u mnie lodowisko zamknięte bo za ciepło jest a sama bym chętnie pojeździła
dziubasku super że sobie tak dobrze radzisz ,
banana u mnie jak Kuba odparzył sobie ptaszka (nigdy więcej nie kupię bella happy) to po normalnym nivea mu to zeszło ,tylko naprawdę grubo nakładałam
mój D zaskoczył mnie dzisiaj na maxa bo jak sprzątałam to przyszedł i powiedział że idzie z Kubą na spacer ,jego wyciągnąć na spacer jest ciężko a tutaj taka niespodzianka :)
idę wrzucić jakieś pranie , miłego wieczorku

reklama
hello weekendowo
martolinka zdrówka ,fajnie że twój mąż gotuje itp
mój D zaskoczył mnie dzisiaj na maxa bo jak sprzątałam to przyszedł i powiedział że idzie z Kubą na spacer ,jego wyciągnąć na spacer jest ciężko a tutaj taka niespodzianka :)
idę wrzucić jakieś pranie , miłego wieczorku

Ania M dużo gotuje i naprawde potrafi/lubi. Na siwta robi pasztety , kaczki i inne cuda. Ja jestem raczej jako kucharka w dni powszednie:tak:
Widzisz jakie miłe zaskoczenie Twój D Ci zafundował:tak:

Chłopcy poszli na spacer a ja mam cisze i sielanke;-)

martolinka ale masz dobrego meza;-) chociaz Moj tez bardzo lubi gotowac:tak:
W tygodniu raczej nie ma czasu ale w weekendy chce wiec mu pozwalam heh:-)
AniaSm - byc moze jutro tez Cie mąż zaskoczy i bedzie chcial obiad ugotowac:-)
dziunka ale Wam zazdroszcze wyprawy na lyzwy:tak: jak ja dawno nie jezdzilam a uwielbiam:tak:
anawawka ja juz sie nie moge doczekac kiedy Kubus bedzie chcial ze mna tanczyc, bo jak na razie jak sie wlaczy muzyke to sam kreci glowka i podskakuje (smiesznie to wyglada:))

Moje dziecko spi juz ponad dwie godziny, w dzien to niepodobne do Niego;)
az przed chwila sprawdzilam czy wszystko w porzadku:-)
a spal dzisiaj do 10, od 19 wczoraj...
ogladam skoki z mezem ( wlasnie Malyszek)

Polaa ja tez ogladam Małysza :) dawno tego nie robiłam :)

na dobry humor kawał który powiedziała mi Etna :)

Ida dwie kupy obrabowac bank , Po drodze spotykaja sraczke , która pyta " Kupy , czy moge isc z Wami?". Kupy odpowiadaja " Nie , bierzemy samych twardzieli " :)

Martolinka kawal dobry hehe
Dziubasek fajnie ze tak dobrze sobie radzisz ;-)

Moj N i mała poszli na drzemke, to bedzie już 2-ga drzemka małej i ciekawa jestem jak bedzie ze spaniem na wieczór. No ale najwyzej ja uciekne szybko spac a tatuś bedzie sie bawił ;-)

hej hej pora sie odezwać :DDDDDDDD
ja tez nie wiem kiedy Marcel pójdzie spać na noc ale dzień ze spaniem mamy rozpipcony. Poszedł spac o 11 ale goście go obudzili w południe wiec co to jest godzinka. O 15 sie zmyli a Marcel poszedł w kime od 16 do 18 ;pppp wiec do 21 bedzie buszował jak nic :))))

Jakie sliczne chłopaki dziubasku!!!!! Piekności
To wy pewnie macie dwa łóżeczka do spania co?

Martuś ale się załatwiłaś, takie niestety uroki zimy, raz cieplo raz zimno, raz bardzo zimno, a raz bardzo, bardzo zimno :)
Duzo zdrowka i moze do lekarza co?

Pawel wstal dzisiaj o 6 ale na szczescie zasnal juz przed 20, maz wrocil dzisiaj do domu na kolacje :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dziubasek super zdjecia:) sliczne chlopaki:tak:

Kuba mimo ze spal w dzien prawie 3 godziny to juz spi na noc od 15 minut;) mam spokoj heh, sama jestem w domu bo maz umowil sie z kumplem na piwko i pojechal;/
pozwolilam mu:) rzadko sie to zdarza bo na szczescie raz na rok gora:tak:
a niech ma :D a ja ogladam filmik...za godzine ma wrocic wiec jeszcze mamy wieczor dla siebie:-)

Do góry