reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Witam, wlasnie zjadlam sniadanie, dom ogarniaty, pranie sie wyprało. Malej wlasnie chcialam dac 2 sniadanie, zrobilam smaczna jajeczniece z kielbasa na wodzie i sama musialam ja zjesc hehe
Moj N dziś w pracy ciekawe o ktorej wroci , bo mówil ze nie predko. Wiec siedzimy same, za oknem ponuro i zimno ah jak ja chce już lato.
MamaMarcel moja mala wchodzac do Biedronki krzyczy mniam,mniam zeby jej bułke dać hehe.

reklama
dziunka Igi spał od 12:30 do 17:00 czasem ma takie długie drzemki.a chodzi spac 21-22 i śpi do 8 lub 9 oczywiście nadal ze mną i z pobudkami na cycka czewgo wynikiem jest moje ciagłe niewyspanie :-D

co to to HD ??

Ang metodą Helen Doron. Ale Ci syn śpi, szok!!!!!! Jeszcze z czymś takim się nie spotkałam:szok: zazdroszczę, choć z drugiej strony ani wyjść ani nic.

witajcie...
kur jeszcze nie zapiał a ja już siedzę:cool2:otóż mamusia na własne życzenie zaserwowała sobie grypę. Dobrze wiem kiedy sie tak załatwiłam. mam ochote się ukarać.
Gorączka 38.5 i inne super objawy. Nie mogłąm spać niemal całą noc. M parzył mi herbatki , był u mojej mamay po syropki - służba zdrowia zawsze ma w domu poł apteki. Niestety nic nie jest lepiej.
Takze M na basen dzis sam, obiadek a ja leze. Dobrze , ze on jest w domu i mam ten komfort , ze odpoczne
Laseczki to ładnie Was chłopaki zalatwili.Ten mecz , tamten impreza , inny spi. Dzis rozumiem Wy macie wychodne:tak:

ZDROWIA!!! A co Ty robiłaś cooo że się rozchorowałaś...????;-)

BanAna - życzę szybkiego pozbycia się odparzeń,,
Martolinka - zdrowia życzę , w zasadzie dobrze, że na weekend Cię dopadło, o ile tak można rzec, bo przynajmniej masz pomoc mężowską.
Cleo - ehh te chłopy, mój nie widzi siebie jako nikogo innego tylko kierowcę:zawstydzona/y:

A dziś w nocy Gosiak zrobił numer chyba roku obudziła mnie wrzskiem "chodź", jak długo nie wstawałam to zaczęła skakać w łóżeczku i je przesunęła z 4 cm w moją stronę... jak już podniosłam swe ciało, dla ułatwienia zadania wskazała koce coś potłumaczyła po swojemu, położyłam ją, zakryłam kocami i powiedziałyśmy sobie "pa":-D:-D

HAAHAHAHHAH:-D

Lecę bo idziemy na łyżżżżżżwyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!

Hej dziewczynki! Dzięki za gratulacje i kciuki w ogóle!

Olaf w pełni zaakceptował już brata. Całuje go i przytula (pod moją kontrolą, of course :)) Podaje mi linomag jak Filip płacze, żeby mu zmienić pieluszkę i w ogóle jest kochany!
Filipek sporo śpi, ciągiem potrafi 3-3,5 godz. przespać potem ma 1,5-2 godz. czuwania i znów śpi. W nocy budzi się na jedzenie i znowu spać - Aniołek :) ale nie zapeszam już! Ostatnio trochę brzuszek go bolał i wymęczył, ale mam nadzieję, ze to jednorazowy wybryk natury.
Nadal mam sporo czasu dla Olafcia. Myślałam, że będzie gorzej!
Udało mi się utrzymać laktację i karmię tylko piersią :)))) z czego jestem super zadowolona :) bo było już krucho, szczególnie, że od pierwszego dnia Olaf był dokarmiany modyfikowanym mlekiem ze względu na ciągłe leżenie pod lampami a potem ze względu na operację...

Olaf w pełni zaakceptował już brata. Całuje go i przytula (pod moją kontrolą, of course :)) Podaje mi linomag jak Filip płacze, żeby mu zmienić pieluszkę i w ogóle jest kochany!
Filipek sporo śpi, ciągiem potrafi 3-3,5 godz. przespać potem ma 1,5-2 godz. czuwania i znów śpi. W nocy budzi się na jedzenie i znowu spać - Aniołek :) ale nie zapeszam już! Ostatnio trochę brzuszek go bolał i wymęczył, ale mam nadzieję, ze to jednorazowy wybryk natury.
Udało mi się utrzymać laktację i karmię tylko piersią :)))) z czego jestem super zadowolona :) bo było już krucho, szczególnie, że od pierwszego dnia Olaf był dokarmiany modyfikowanym mlekiem ze względu na ciągłe leżenie pod lampami a potem ze względu na operację...

O Justyś!!!!!!!!!!!!!
Następna super zorganizowana mama razem z Kilokiem .UKŁONY!!!!!
A wkleisz fotkę Filipka???chyba że gdzieś jest już na forum???

Nadaje do Was z łózka :) M w kuchni robi obiad ,Antek spi po basenie.
Dziunka lazilam cienko ubrana po molo w mrozy to mam za swoje :)
Dziubasku brawo!!! jestes b.dzielna :)

Dziunka właśnie sobie wyobraziłam Asie jeżdżaca na łyżwach hahahahahah Milej wyprawy ;-)

Hhahaha, to by było, istny hardcore:-D choć takie małe łyżwy są:tak:

No to super!!!

Witajcie:-)

Wlasnie ogarnelam domek (pozmywalam po sniadaniu, wyodkurzane, wyprane)
Kuba spi wiec jest chwila na bb:tak:

martolinka no to sie zalatwilas:( zdrowka!!
Cleo - szkoda, ze Twoj D to panikacz i nie chce wyjechac. A jesli chodzi o kase na wyjazd to masz racje-skolowalo by sie a tak duzo by jej nie trzeba bylo miec jakby sie zaraz po przyjezdzie poszlo do pracy, w kazdym razie mam nadzieje, ze sie u Was wszystko ulozy i ze nie bedziesz musiala za dlugo mieszkac z tesciami.
dziubasek super, ze masz dalej duzo czasu dla Olafka, i ze Filipek taki grzeczny;) powodzonka.

Dziunka - mam nadzieję, że wyprawa na łyżwy udana.
Dziubasek - super, że Wam tak dobrze wychodzi...
Martolinka - korzystaj z możliwości leniuchowania, bo potem zapewne synek będzie stęskniony ;-)
Polaa - moja też poszła spać, ale starsza chciała potańczyć, więc mamusia udostęniła kompa.
Idę do łazienki, może zmyję podłogę póki jeszcze mogę;-)

reklama
Udana , udana, Julia śmigała nieźle, mam filmik tylko w tel, muszę zgrać a mi się teraz nie chce:-p słucham Myslovitz -oooo jenyyy jak ja ich kocham!!!!!

Do góry