reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

a swoją dogą która jeszcze cycem karmi ?????

Ja!

cześć dziewuszki :-)

czytam że dzieciaczki chore :(:(:(:(

ZDRÓWKA ŻYCZĘ!!!!

my też chorzy już trzeci tydzień nerwicy już w domu dostaje Igor kaszle i kaszle a lekarze twierdzą że zdrowy jak rybka wrrrrrr :-(

tak poza tym to u nas nic ciekawego...

ZDROWIA!

a daj spokój ,już kurwica mnie strzela
na obiad ryba ok ale ja nienawidzę popijac niczym gorącym a już na pewno nie barszczem.teks tesciowej "co nie smakował CIIIII??" to jej powiedzialam że ja nie lubię drugiego popijac zupą i tyle.a dużo by wymieniać.

oglądam filmik na yt ten co na off topic był śmieszny to tez co oglądam i co to bo tak się smieje...a ton żeo matko święa jakbym zbrodnie popełniła...

D chory ale ***** jak spię z małym namietnie graale zająć sie to nie ma kiedy Igim.Boże w jaką durną rodzine weszłam.

:-(Biedulka:-(

Polaa a co się stała?mam nadzieje , ze juz lepiej...

A ja dzis mam ochote sama sie zamknac za kraty. Wlałam do kubeczka Antak wode z przed chwila wyłączonego czajnika - wrzatek. Chciałam zeby ostygła do kaszki. Moment , gdy odstawiałam czajnik podbiegł Antek , wspiał sie na paluszki , czego do tej pory nie robił i sciagnał kubek . W ostatniej chwili udało mi sie tak przechylic kubek , ze tylko troszke poleciało mu na raczke. Ale to i tak wrzatek. Popsikałam Panthenolem . Biedk płakał. Skórka lekko zaczerwieniona , bez bąbli. Nie chciał za bardzo sie kąpac . Wiec tuliliśmy się i Antek zasnął. Bede obserwowała/ Jestem wsciekłą na siebie....

Daj mu buziaczka od cioci w rączkę!

hej dziewczynki ja tylko błykawicą pisze póki Ala się bawi - raczej rozwala kornflejksy z GYRO BOWL :)
no wiec z miski sie nic samo nie wysypuje, ale ala bierze garsc platków i rozwala dookoła - na to żadna miska nie pomoze :)iagle ma gorączke,w środe od 16.00 i wczoraj z drudem odczekiwalam godziny z podawaniem leków bo gorączka skakała do 40 st.
dwie noce w plecy bo musze podawać na gorączkę 2 razy i antybiotyk o 22.00. Mala w nocy placze bo sie zle czuje i chce jej sie pić bidula. Cycki to mi chyba odpadna..

A wlaśnie Cleo - witaj poprzerwie, ja karmię ciągle jeszcze...

No nic, idziemy zwiedzac mieszkanie "tam, tam". Dzis przynajmniej troche sie bawi na ziemi, wczoraj albo caly dzien plakalaalbo chciala byc na rekach...

najwasniejsze zeby wyzdrowiala...

ZDROWIA!

Asi wychodzą dolne czwórki, jeszcze się nie przebily, ale wyraźnie czuć i dziś w nocy to chyba nie spała tylko ciągle marudziła a o 7:30 - jak nowa:eek: tyle że dwójek dolnych nie ma jeszcze a czwórki się pchają...

Byłam zaszczepić się dziś na żółtaczkę...

A tak to młoda znalazła sobie nowe zajęcie - wchodzi do nas na kanapę, z niej wskakuje do łóżeczka, wychodzi z łóżeczka "dziurą" i z powrotem na kanapę i tak w kółko...ech...małpka normalnie!

reklama
martolinka ciesze sie, ze tylko lekkie zaczerwienienie;) bedzie juz tylko lepiej
Cleo gratulacji z okacji 16 msc;)
agrafka zdrowka dla Ali, moj tez chory;( goraczka ;( i strasznie Go kaszle...
teraz spi wiec biore sie za obiad, maz zaraz idzie spac, dzisiaj ostatnia nocka i weekend;)

a mój urwis własnie wstał ;p udało mi sie posprzatac chałupkę, obiadek mam od wczoraj :) wystawiłam tez dwie rzeczy na allegro. Fajny dres z adidasa i ciepły sweterek disney. No i na tym najbardziej mi zalezało bo sa to jedne z najdrozszych rzeczy które chce sprzedac ;p;p;p a ja za jakąś chwilę dam młodemu obiad i pojdziemy na spacerko-zakupy zahaczając plac zabaw ;];]

ps. oooooooooooooo matko jak mi zaburczało w brzuchu :D:D:D:D:D chyba najpierw ja coś zjem :D:D:D:D

miałam coś napisać ale właśnie mój urwis się obudził ,więc się tylko przywitam :)
dużo zdrówka dla maluchów
mojemu też czwórki idą więc nocki ciężkie i marudny , wczoraj poszliśmy na pieszy spacer i już widzę że czeka mnie lekcja cierpliwości bo on każdy krzaczek każdą dziurkę w płocie musi dotknąć :)
teraz tylko szybki obiadek (Kuba zje) i idziemy na spacer , dzisiaj w MT go zarzucę bo ciepło na polku :)
miłego dnia

Byłam dziś z mama na zakupach, bo ma urodziny i chcialam zeby sobie jakiś ciuszek wybrała. Dziewczyny masakra, ja myślałam ze to ja jestem niezdecydowana ale Ona to wogóle, jestem taka zmeczona ze szok heheh. Na szczescie zakupy udane ;-)
Dziś na obiad kapusniak z pekinki tak na szybko bo padam z nóg.

mały spi od 12:30 jeszcze.takie to drzemki sobie robi długaśne.a ja cichaczem sie wymknełam bo zgłodniałam i ciekawska forum.

fajnie że jeszcze karmicie cycem agrafka i dziunia:-) nie jestem w takim razie sama:-)

ząbków mamy 10 w tym 2 czwórki.masakre mialam w nocy ostatni miesiac akurat jak mnie nie bylo to wyłaziły.nawet 3 dni mi nie chciał jesć tylko cyc.myslałam że z bólu zdechne ale mały też się ocierpiał.słyszałam opinie że 3 wychodzące też dają w kość...

zdrówka dla wszyastkich maluszków Naszych
ana masz wesoło z 2 urwisami hehe:-)

edit

agrafka mnie już bolą od miesiąca....nawet maść ***** daje...

albo oślepłam albo Ulki na forum nie widzę:-D

jezu cycki to mi chyba odpadna...

Pożyczyłabym Ci moje, gdybym tylko mogła;-)

Byłam dziś z mama na zakupach, bo ma urodziny i chcialam zeby sobie jakiś ciuszek wybrała. Dziewczyny masakra, ja myślałam ze to ja jestem niezdecydowana ale Ona to wogóle, jestem taka zmeczona ze szok heheh. Na szczescie zakupy udane ;-)
Dziś na obiad kapusniak z pekinki tak na szybko bo padam z nóg.

Mnie z moją mamą nie można wysłać na zakupy bo wydajemy WSZYSTKO co mamy;-) Raz babcia nas wysłała, byśmy sobie coś kupiły, dała 500 zł, resztę miałyśmy przynieść, a tu okazało się że i 500 za mało było:ninja2:

albo oślepłam albo Ulki na forum nie widzę:-D

Nie widzisz bo zrobiła sobie odwyk od bb, a poza tym mam nadzieję że się na nas nie obraziła:ninja2:
A młody Ci śpi 4 godziny?:szok: To co on w nocy robi?

Wróciłyśmy właśnie z pierwszej lekcji HD i było super!:tak:nie mogę się doczekać zapisania Asi.

dziunka Igi spał od 12:30 do 17:00 czasem ma takie długie drzemki.a chodzi spac 21-22 i śpi do 8 lub 9 oczywiście nadal ze mną i z pobudkami na cycka czewgo wynikiem jest moje ciagłe niewyspanie :-D

co to to HD ??

reklama
to chyba o lekcje angielskiego chodzi, tak?? Julka jest zapisana na englisz a Asia od września bodajże też pójdzie?? jakos tak ;p Dziunka popraw ;p

Do góry