reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Dziewczyny pozwole sobie skopiować co u Justi ze strony 28dni.

"
cześć dziewczyny! Bardzo dziękuję za kciuki! Przydały się.
Wpadłam właśnie do domu na 2 godz. Olafek śpi więc mam chwilkę.
Wczoraj jak dojechaliśmy do Instytutu było po operacji. Jąderko było martwe, amputacja była konieczna. Drugie jest zdrowe. Filipek jest silnym chłopcem i dzielnie to wszystko znosi. Jest cały czas na sali pooperacyjnej i ja w dzień tylko z nim mogę być, na noc muszę wyjść. Karmienie ma mieszane. Ja go karmię ile mogę i ściągam ile mam, dziś najwięcej ściągnęłam od początku bo aż 15 ml…
Jutro bądź pojutrze wypiszą już go i wrócimy do domu.
Mnie trzyma adrenalina, nie wiem skąd mam tyle siły bo t w sumie dopiero 2 doba po porodzie…
Jak wrócę na dłużej to więcej Wam napiszę. Dzięki! "

asset.php

------------------------------
Sorry, że tak póxno piszę , ale u mnie w pracy nie mogę korzystać z netu, bo mamy monitoring :-)
A pracuję od 8 00- 17 00 (z godzinną przerwą na lunch) więc same rozumiecie, że dopiero co wrócialam do domu :-)

Załączniki

• ZDJCIE~1.jpg
    ZDJCIE~1.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
reklama
Olica bardzo dziekujemy za informacje!!!!
Dziubasku jestes bardzo dzielna, Filipek jutro wyjdzie na pewno i bedziesz ze swoimi chłopcami w domu!!!

mialam napisac jaki cyrk jest u mnie ale odpuszczam ;p
najwazniejsze ze u dziubasków juz wszystko pod kontrolą!!! DUZO ZDRÓWKA DLA FILIPKA A DLA DZIUBASKA DUŻO SIŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uff .. teraz trochę na spokojnie;
Dziunka - musi być dobrze, trzymam kciukasyy , 2x szczepienie na żółtaczkę Cię czeka - przerabiałam w zeszłym roku, u nas najpierw lekarz pierwszego kontaktu czy można zaszczepić, a potem szczepienie, reakcji ubocznych nie miałam..
Polaa - to od kiedy staranka? Coś pisałaś... ale jak zwykle ja sklerotyczka stara jestem;-)
Wiewióra - oby wszystko się WAM ułożyło..

U mnie po zakupach - kupiona kreakcja , niezobowiązująca sukienka z paskiem i na to futerko... jutro cd.. czyli buty i biustonosz..:szok: oczywiście Hanka musiała rąbnąć znów kupsko...:wściekła/y::wściekła/y: a miałam jej jeszcze kupić kapciochy a już zamykali...
Zaraz u mnie usypianie kobitek, więc się żegnam....

dziubasku - cieszę się, że u Was wszystko dobrze, teraz bedzie juz tylko lepiej :) zycze sily dla Ciebie i zdrowka dla Filipka;)
martolinka - moj tez przed chwila kapal Mlodego ale mnie nie dobiegaly smiechy tylko powazna dyskusja heh:D
anawawka - od zaraz;) niech sie @ skonczy :p
z Kubusiem sie udalo za pierwszym razem:)

reklama
Do góry