reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

je laski - my juz na nogach od pół godziny. Młody juz flache obalił, ja pije kawę. Zaraz idziemy szorowac zęby bo młody sie juz upomina. Chodzi koło mnie jeżdżąc paluszkiem po zębach i wydaje dźwięk źiiiiiiiiiiiiiiii...........
A wczoraj w markecie stanęłam w pewnym momencie zeby poprawqic Marcelowi buty, podnosze głowe a on trzyma małą taką czarną plastikową doniczuszke krokusa i mi podaje mówiąc da, da, da........ W ogóle po chwili zajarzyłam ze stanęłam koło kwiatków a syn mi zrobił prezent na walentynki hahahahahaha. Oczywiscie kupiłam tego kwiatucha :):) Póki co dzisiaj po doniczuszke pomaranczową musze jechac :) ahaaaaaaa a najlepsze jak opowiadałam o tym mojemu D. to on zabłysnął hasłem "a kiedy sa walentynki" wow wywaliłam oczy i powiedziałam "zdaje sie ze jutro" ........ masakra ;/

reklama
Hej witam i ja. Ja na nogach od 5.30, mała butle wypila i śpi jeszcze, chociaz pewnie za chwile sie obudzi. Pije właśnie 3 herbate i buszuje w internecie, korzystam z chwilowej wolnosci hehe. Dziś walentynki wow, ciekawe czy mój N pamieta, jak nie to pewnie w robocie koledzy mu przypomna, nie licze na wiele, zreszta ja też nie mam żadnego pomyslu na dzisiejszy wieczór. Może kino?? Hmm na ekranie komedia Cezarego Pazury "Weekend" , zawsze to coś innego niż zwykle. Pomyśle może coś mi wpadnie do glowy ;-) Milego dnia.

Witam i ja!
Ehh wczoraj wybraliśmy się za miasto, dotlenić kobiety, tak się dotleniły, że zasnąć w domu nie chciały, Gośka walczyła do 22... potem się budziła z płaczem co jakiś czas, także ja znów zombie...
Ja jakoś Walentynek nie lubię, zimno.... okropnie. Wolę czerwiec i najkrótszą noc w roku, gdzie się chodziło w parach szukać kwiatu paproci ;-);-) ehhh
A na dbry początek dnia : wychodząc z kościoła Gonia odwróciła się do ołtarza, podniosła dłoń, machając powiedziała "pa,pa" - myślałam, że ze śmiechu pęknę...:-D

heja

Anka tez wole zdecydowanie czerwiec niz zimmmmmmmmmny luty ja chce wiosne..a Twoja corka jest The best...

u nas tez pewnie walentynki bede nijakie o ile w ogole beda..

Ilona fajnie ze macie mozliwosc wyskoczenia do kina ja wieki nie bylam i chetnie bym poszla...

Witajcie:tak:
My bylismy wczoraj na obiedzie w Manekinie , potem kawka i spacer:tak:naprawde fajnie pobyc czasem tylko we dwoje. Mój M uwiebia czekolade deserowa wiec pewnie jakies czekoladki dostanie- tak symbolicznie.
Ilona słyszałam , ze film Pazury to totalna klapa. Sama nie byłam . Polecam za to "Jak zostać królem?". Reklamuje sie jako komedia, czego nie rozumiem. Moim zdaniem to film spoleczno-obyczajowy. Mimo wszystko naprawde warto isc.
Zrobiłam obiadek- krem z ziemniaków i mase na placki bananowe:tak:

czesc dziewczynki! mówie Wam wielkie DZIEŃ DOBRY z mojego nowego MIESZKANKA !! nareszcie!! no i już skończylismy pokoik małego. zostały jeszcze do powieszenia dwie półeczki i wstawienie łózeczka ( ale cała reszta już jest) !! i jak tylko "wykoncze" detale to zaraz bede sie Wam chwaliła i czekała na same komplementy hehehehe :)

WSZYSTKIEGO ZAKOCHANEGO I MIŁOŚCI BEZ TOKSYCZNEJ ZAZDROSCI Z OKAZJI WALENTYNEK DLA WSZYSTKICH MAMUSIEK, CÓRECZKE I SYNECZKÓW !! ( DLA TATUSIÓW TEŻ, ALE TAK PLATONICZNIE :d )

Martolinka - super, że wyjście się udało.
Anadri - fajnie, że już z nowego... i tak szybko internet masz... chwal się, chwal ;)

My byliśmy już na spacerze :) baaardzo zimno było. Antek jest już zmęczony i poszedł spać !!!

Anadri super , ze jesteście już na nowym mieszkaniu. Widze u Ciebie pozytywne nastawienie!!! tak trzymać!!!
ciekawe co u Cleo?
Kasiula gdzie jestes??

reklama
Do góry