reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Haha dziubasku to juz bardzo bliziutko co? :D super....
a wiecie co? Ja zadnego czopa nie zauważyłam u siebie ;/ ............ nawet nie wiem jak to wyglada....... ale przeciez zauwazyłabym cos gdyby to było :)

, jeszcze tylko z Martolinki niech mi przejdzie miłość i dobroduszność do męża i będę jak anioł :))
:tak:dziękuję tak zaocznie , nie wiem , czy to podszyte ironia , czy nie . Trudno wyczuc :tak: w kazdym razie kazdy ma na swojego chłopa jakas metode , jak Wam tak dobrze to tylko sie cieszyc:tak:

O tak, tak, potwierdzam, Marta ma super wychowanego męża;-):-):tak:no jednym słowem - IDEAŁ, nie ma sobie równych;-)
No, ale mój dla mnie to też ideał:-pżeby nie było ze na cudzych mężów lecę;-):-D

no , no:laugh2: Dziunka tego mu nie powiem zeby jak to mowi Ula nie rozleniwił sie ;-)
my juz po placu zabaw. Troche w korku jechalismy ale uciechy było co nie miara;-) sama tez sie dobrze bawie

Ula super przepis:tak:wyprobuje w weekend

Dziewczyny a ja ma pytanie o te wszystkie przepisy "pomysł na" itp - jak gotujecie dla siebie to dzieciaczkom też dajecie te dania ?

Bo ja mogę tylko tak gotować, a do tej pory starałam się unikać takich gotowych "przepisów na" z uwagi na konserwanty i benzoensan sodu. A przy okazji mam jeszcze jedno pytanie, ale to na "smaczkach..." napisze...

Agrafka ja nie gotuje dań z pomysłu na ( na diecie uzywałam pomysły na kurczaka z przyprawami dla urozmaicenia). Wole sama doprawic. Poczytałam troche sklad. Dziecku bym nie dała :)

Dziubasku mi ze 2 tygodnie wczesniej odszedł.

Agrafka ja czasme gotuję ale tak jak ilona Michalowi tylko daję poskubać, a Kubie owszem daje na obiad.Poczytaj dobrze, bo któreś z tych pomyslow i innych im podobnych nie zawierają konserwantów i benzoesanu ale nie pamietam które

Ale ja się nakucharzyłam dziś :)
zupka, drugie danie, deserek - dziewczynki morelki z przepisu podanego przeze mnie gdzieś wyżej REWELACJA!!!!!!! I proste i szybkie do zrobienia, piecze sie ok 30-40 minutek :)
Zmykam oporządzić maluszka i położyć spać :) Pewnie sama też padnę tak wiec miłego wieczorku!!!

reklama
Do góry