reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

reklama
Haha dziubasku to juz bardzo bliziutko co? :D super....
a wiecie co? Ja zadnego czopa nie zauważyłam u siebie ;/ ............ nawet nie wiem jak to wyglada....... ale przeciez zauwazyłabym cos gdyby to było :)

, jeszcze tylko z Martolinki niech mi przejdzie miłość i dobroduszność do męża i będę jak anioł :))
:tak:dziękuję tak zaocznie , nie wiem , czy to podszyte ironia , czy nie . Trudno wyczuc :tak: w kazdym razie kazdy ma na swojego chłopa jakas metode , jak Wam tak dobrze to tylko sie cieszyc:tak:

O tak, tak, potwierdzam, Marta ma super wychowanego męża;-):-):tak:no jednym słowem - IDEAŁ, nie ma sobie równych;-)
No, ale mój dla mnie to też ideał:-pżeby nie było ze na cudzych mężów lecę;-):-D

no , no:laugh2: Dziunka tego mu nie powiem zeby jak to mowi Ula nie rozleniwił sie ;-)
my juz po placu zabaw. Troche w korku jechalismy ale uciechy było co nie miara;-) sama tez sie dobrze bawie

Ula super przepis:tak:wyprobuje w weekend

Dziewczyny a ja ma pytanie o te wszystkie przepisy "pomysł na" itp - jak gotujecie dla siebie to dzieciaczkom też dajecie te dania ?

Bo ja mogę tylko tak gotować, a do tej pory starałam się unikać takich gotowych "przepisów na" z uwagi na konserwanty i benzoensan sodu. A przy okazji mam jeszcze jedno pytanie, ale to na "smaczkach..." napisze...

Agrafka ja nie gotuje dań z pomysłu na ( na diecie uzywałam pomysły na kurczaka z przyprawami dla urozmaicenia). Wole sama doprawic. Poczytałam troche sklad. Dziecku bym nie dała :)

Dziubasku mi ze 2 tygodnie wczesniej odszedł.

Agrafka ja czasme gotuję ale tak jak ilona Michalowi tylko daję poskubać, a Kubie owszem daje na obiad.Poczytaj dobrze, bo któreś z tych pomyslow i innych im podobnych nie zawierają konserwantów i benzoesanu ale nie pamietam które

Ale ja się nakucharzyłam dziś :)
zupka, drugie danie, deserek - dziewczynki morelki z przepisu podanego przeze mnie gdzieś wyżej REWELACJA!!!!!!! I proste i szybkie do zrobienia, piecze sie ok 30-40 minutek :)
Zmykam oporządzić maluszka i położyć spać :) Pewnie sama też padnę tak wiec miłego wieczorku!!!

reklama
Do góry