reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

I my po spacerku jesteśmy :) dziś nietypowo , bo wózkowy a musialam wiecej zakupow zrobić :) Antek juz powoli oczka trze więc zaraz go położę.
Czy u Was w rossmanie też sa tacy natrętni ochroniarze? za każdym razem wchodząc tam czuję się jak potencjany złodziej a nie klient? Chodzą wszędzie ,zaglądaj do koszyka , wózka . Wszystko tak perfidnie , bez dyskrecji. Fatalne zachowanie. Korci mnie żeby zwrócić im uwagę , ale się powstrzymałam
u mnie w mieście to ochroniarze się tak zachowują w większości sklepów niestety :szok:
Ja dzis bylam w rossmanie i u nas ochrona jest oki, kupilam pampki i zaraz zamowie kubek przez internet. Mysle zeby tez zdjecia wywolac, robilyscie tak kiedys?? A wscipskiego ochroniarza mamy w biedronce, jedny co za burak, tak mi dziala na nerwy ze kiedys pojde do kierownika i mu powiem co mysle . Juz jest tak beszczelny ze szok, zaglada pod wozek, gapi sie w koszyk. wrrrrrrr:wściekła/y:
właśnie czekam na odbiór ,a zamówiłam sobie zdjęcia na płótnie dla dziadków na ich święto , a jak będą fajne to sobie tam jeszcze zdjęcia wywołam ;-) , ale popatrz sobie na allegro bo można naprawdę tanio na aukcji kupić np 100fotek :tak:
Hej laseczki! Ale mnie tu dawno nie bylo :baffled: nie wiem co sie u was dzialo... mam nadzieje ze wszystko oki . Moze napisze mi ktos w skrocie czy cos waznego mnie ominelo?:tak: Wpadam tylko napisac ze u nas wszystko ok, mala radzi sobie super w przedszkolku, ale ja za to padam. Postanowilam ze zwalniam sie z pracy i bedziemy z Madelenka jeszcze do wakacji w domku. W przedszkolu widac ze Madelence bardzo sie podoba, uwielbia dziciaki i zajecia muzyczne... no ale serce mi sie kraja jak ja musze budzic o 6tej rano. Maz tez odczowa moje pojscie do pracy i tak ze zdecydowalismy ze zrezygnuje z pracy na jakies kilka miesiecy. W pracy dalam juz wypowiedzenie, ale niestety czeka mnie jeszcze 3 miesieczne wypowiedzenie :crazy: wiec do marca musimy jeszcze chodzic do przedszkola.
Bedziemy musialy wymyslec sobie fajny plan zajec, tak zeby sie nam nie nudzilo ;-)
Basenik na pewno na nowo zaczniemy no i dwa razy otwarte przedszkole w tygodniu zaliczymy, mama na babyboom bedzie mogla czesciej zagladac :-D ale sie ciesze jak glupia! Czlowiek nie docenial wolnego czasu przedtem, teraz to wykorzystamy to na maxa!
Kurcze nawet nie mialam czasu wklejac wam zdjec... a nazbieralo sie sporo... i z przedszkola i ze swiat... musze sie za to zabrac.
no właśnie dlatego korzystam i siedze w domu z Kubą ;-)

Kasia super że Pawełek tak dobrze znosi noszenie tych aparatów i tak mu pomagają ,myślę że skoro robią dzieciom badania słuchu w szpitalu to wykrywają te wady

reklama
Zaraz sie biore za nadrabianie Was :) ale nie wiem czy usne..... cykora mam, okgodz 21:55 zatrzesla sie u nas ziemia.....nie wiem tylko,czy gdzies bylo jakies wieksze trzesienie i je odczulismy czy to tereny pokopalniane sie "odzywaja".... masakra....

oj Lotka, niebezpiecznie u Was.

Może mi ktos powedzieć jak działa to wywolywanie zdjęć w rossmanie? dobrej jakości wychodzą?

oj Lotka, niebezpiecznie u Was.

Może mi ktos powedzieć jak działa to wywolywanie zdjęć w rossmanie? dobrej jakości wychodzą?

ojjj a dodatkowo teraz chyba jakies karetki slysze i sie nakrecam...... chyba wracam do domku(bo teraz na poludniu jestem(malopolska) z tomim u mojej mamy).... mam nadz, ze to koniec atrakcji na te noc...

etna niby lepiej bo potem choc odrobine do świąt bliżej, tak równomierniej podzielone ale z kolei koniec lutego to już zwykle zimy nie ma. Zwykle tak mamy i rzadko kiedy jest śnieg. A u was II semestr jeszcze po feriach czy już się skończył?

skonczył się we wtorek była rada podsumowujaca i wywiadowki w czwartek, apel na zakonczenie w piatek. Po feriach wracamy na drugi semestr :)
Mi sie wydaje ze ta druga tura ferii jest najlepsza, jesli chodzi o snieg to my tez nie mamy :(((

Witam

Kilolek ja nie wiem jak wygladaja fotki z rossmana, jak sprobuje to dam Ci znac. Wiem tylko ze rozmiar 10/13 kosztuje 0,39gr , czeka sie kilka dni. Kiedys wywolywalam chyba w mediaexpert to nawet dobre odbitki wyszly.
Kingula witamy
Dziunka gdzie zniknelaś??

Wczoraj mialysmy isc na kulki i nie wyszlo, ale dzis chocby nie wiem co idziemy ;-)

reklama
Lotka - jak tam ciąg dalszy wieczoru dalej wstrząsy?
Kasiiula - pięknie, że Pawełek widzi i rozumie, że mu aparat pomaga :) Mądry facecik!
Ja o zdjęciach się nie będę wypowiadać. bo nie wywołuję , mam drukarkę do zdjęć i ... na niej sobie drukuję ;-) tak porobiliśmy pamiątki - zdjęcia- dla ludzi, którzy byli świadkami chrztu Gosi, kalendarz na 2009 z małą Hanką ;-).

Do góry