reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

My bylismy na tym placu zabaw w Chelmie i tak jak pisala Martolinka było super!!!. Tata latal za pawlem w kazda dziure, fajny wido, najbardziej podobaly mu sie pilki i zjezdzalnia

Ula ja w wodzie nie zostawie dziecka samego pewnie jeszcze dlugo nawet na chwile.

reklama
Aza trojeczki na samym koncu wychodza :)
A widzisz... to jakoś nie jestem doinformowana hehe... taka ciapa ze mnie :)
jestem do 27 stycznia bo na paszport dla Kuby czekam , a D już od tygodnia w Norwegii
Aniula a gdzie jesteś, w Tarnowie?

KasiaK witam i ja, pewnie, że pamietamy :))) No ładne miałaś przeboje... dobrze, że już lepiej ;))) Oby wciąż było coraz lepiej :)))

cześć laseczki :D:D:D:D
widzę że o wieku piszecie i o pierwszych pracach...
ja właśnie skończyłam 28... ale czuję się na 18 ;-)
co do pracy to w wieku 17 lat sprzedawałam arbuzy (super to wspominam hahahaha)
jako barmanka (najkrótsza praca aż 2 weekendy wytrzymałam ;-))
potem pracowałam jako hostessa na różnych promocjach (super płatne od 10-20 zł na godzinę :-))
a następnie w NZOZ-ie najpierw RTG potem rejestracja a w końcu fizjoterapia :-)

kaśkaK
bardzo się cieszę że z córeczką jest dobrze ale co przeżyłaś to twoje...

Kaska - dobrze, że już dobrze.... współczuję startu , ale mam nadzieję, że ten rok będzie ok..
Ale ciepło dziś i przyjemnie... a w środę ma znów wrócić zima...
Gośka coraz fajniejsza i coraz fajniej się z nią można dogadać...

My bylismy na tym placu zabaw w Chelmie i tak jak pisala Martolinka było super!!!. Tata latal za pawlem w kazda dziure, fajny wido, najbardziej podobaly mu sie pilki i zjezdzalnia
.

Też byliśmny tam dwa razy - bajka!

potwierdzam czwórki wychodzą szybciej niż trójki :-)

chyba jeszcze nas pamiętacie ....
narobić Was nie mam szans ale ciekawa jestem co u Was więc troszkę podczytam tu i tam ...

u nas tyle się działo że nawet nie jestem w stanie tego opowiedzieć
było źle i bardzo źle nie byłam w stanie pisać o przyziemnnych sprawach
teraz jest lepiej dużo dużo lepiej i spokojniej :-)

pozdrawiam Wszystkie mamusie z dzidziami :-)

Cieszę się że u Was lepiej!

Tak ale moze sprecyzuję bo nie chce wyjsc na bezmyślną.
Miska jest pod prysznicem, w misce woda do siusiaka, wiec mało a zostawiam malego na 10 sekund i lece naprzeciwko do pokoiku po piżamkę, wracam i sprawdzam czy siedzi spokojnie. Oli w misce siedzi nieruchomo bo zajmuje sie prysznicem. Oczywiscie zdaję sobie sprawę z niebezpieczenstwa gdyby wstał ale dzrzwi do lazienki sa otwarte wiec go cały czas widzę, a zostawiam na sekundy, przychodzę i np. zajmuje sie sprzątaniem lazienki, nie wiszę nad nim non stop :) Ale dziękuję za troskę:)

Kaska_k super ze jestes :)

:szok:
Już pomijam fakt że kąpiel to okazja do spędzenia super czasu z maluchem to....
Powiem tylko że mi tak Joasia wyrżneła SIEDZĄC w misce o jej kant, miała fifę jak smok, a ja KUCAŁAM PRZY NIEJ. Nie wyobrażam sobie co by mogło się stać jakbym odeszła na sekundę.
A słyszałaś o dzieciach utopionych w kałuży?

Zapomniałam przez to wszystko dodać że urodziny były REWELACYJNE!!!!

Witajcie,
Sandra własnie napisałąm Ci esa , ze mozemy wybrac sie na ten plac zabaw a widze , ze Ty juz tam byłąś:tak: kto wie moze jeszcze bedziesz miala chec;-)
Dziunka jak sie udały urodzinki!!!!???:tak:
Kaśka jesne , ze pamiętamy!!!Miałyśmy ten sam termin kochana , ale Michasi się spieszyło:tak: melduj co tam słychać?!!!
Kilolek Ty juz zaczełas ferie?

My wczoraj mielismy "wycieczke objazdowa" po malborskiej rodzinie:tak:Antek był bardzo grzeczny , dopiero pod wieczór miał juz dosc i sie zmylismy;-)

hej dziewczynki....
cos mialam napisac superowego ale mi sie odechciało....
Dziunka....oczywiscie ze kąpię się z małym i spędzamy czas w kapieli, rany...komentować mi sie nie chce, bo z jednego mojego postu wyniknęła lawina.
jest wiele rzeczy ktorych ja bym nie zrobila a robią to inne mamy...ja w zyciu nie pozwoliłabym małemu zjeżdżać ze zjeżdzalni, na pupie, na brzuchu, rzecież moze sie nożka podwinąć i dziecko moze spaść z góry na podłogę, roztrzaskując sobie głowę w drobiazgi...i moze byc w spiączce do konca zycia!!!!!!no mam tak pisac na każdy post ???????????????????????????????????????
Przecież wiadomo ze wszędzie cos sie może stać. Ja akurat jestem bardzo ostrożna jak niejedna mama. Czasami czytamy tutaj ze np. Ty pozwalasz biegac Asi po domu samej, inna mama pisze ze z oka nie spuszcza i by tak nie zrobiła. I tak mozna w kółko mnozyc przykłady!

ech...
a tak wogole pozdrawiam inne mamy także :) ;p
zamykam komputer bo juz mi się odechciało :(

Witamy i my Jaśko śpi zasnął wcześniej i nie wiem jak wytrzyma do 20 bo panicz ma tylko jedno spanie w ciągu dnia. Ale idziemy załatwiać duuużo spraw i odwiedzić ciocie, która jest jak 3 babcia więc może wrażenia spowodują, że senność odejdzie.

reklama
Witam

Dziś w koncu idziemy na kulki z kuzynka o 7 m-cy starsza. Mam nadzieje ze bedzie super.
Ula nie obrażaj sie sie tak, kazdy ma swoje zdanie i musisz to uszanowac. Ja tez bym malej nie zostawila samej w misce/wannie nawet na sekunde bo roznie to moze byc. Tak samo nie dalabym zjezdzac ze zjezdzalni, i wiele innych rzeczy.
Dziunka fajnie ze imprezka sie udala.
KaśkaK witamy, dobrze ze z mała jest juz lepiej, zagladaj do nas.

Do góry