reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Ulenka - i jak z mężem wieczór...?? Bo mój właśnie ogląda nagrany biatlon, a Gośka jeszcze nie śpi, choć spała tylko trochę w samochodzie podczas drogi ok. 45 min...:szok:
Dziunka - niezła akcja z chomikiem:-D, biedne zwierzątko musiało nieźle się wystraszyć.

Idę jeszcze coś porobić wokół, by wcześniej iść spać. Dobrej nocki życzę...;-)

reklama
hej dziewczyny jeszcze dwa dni i mam weekend!!!!

maz byl na jedna noc, padl o 21 i pewnie sie dobrze nie wyspal, o 8 juz go nie bylo wroci w piatek grrrrrrrrrr

Kasiula gratuluje aparatów!!!

Ula a co za problem się wystroic od czasu do czasu? dla siebie i meza, ja nawet jak mam wolne to gora do 9 leniu****e, a potem biore sie w "garsc", najpierw szybko małego i siebie, a sniadanko jemy razem. Pawel lubi patrzec jak mama je. On sobie bieze swoje kanapeczki a ja swoje. Dzisiaj na sniadanie paroweczki nabijal sobie sam na widelczyk, a ja jadlam buleczke z serkiem topionym i bylo słodko. Potem sruuuuu do pracy i koniec sielanki

Aga dobrze doczytałam Twoj wstaje o 11? moj zasypia o 20.10 a wstaje 6/7, w dzien spi ok 12 z 2godzinki (dzisiaj 3szoook)

Agrafka probiotyki uodparniają.

My juz po jedzonku :) napchałam sie starsznie Paweł duzo nie jadl bo kurde sokiem i flipsami chyba sie zapchał aj łobuz :) zaraz tata przyjedzie to moze z nim zje :)) ogólnie dzień spokojnie minał/mija :)
Pawełek dzis przyniosł mi w raczce aparat i mowie choc skarbie nałozymy to uciekł do przedpokoju w kąt stanal zacisnał zeby zamknał oczy i stał nałozylam raz dwa i uśmiechnał sie i pobiegł do zabawek :)) a zdjał bo wział mamy grzebień i musiał oczywiscie poprawić swoja blond czupryne :D po 2 dniach moge powiedzieć ze mam "inne" dziecko :)))))
no to świetnie!

Kupiłam jednak ten tort Barbie, a na sobotnią imprezę dla rodziny będzie tort lodowy. No trudno, na łatwiznę idę:-p

Zrobiłam generalny porządek u Julki, i co? W pokoju wygląda jak po tornadzie:wściekła/y:

Zawału dostałam jak wróciliśmy do domu. Wchodzimy a klatka z chomikiem (a właściwie bez niego) na środku pokoju, wszędzie trociny:szok: A kot jak gdyby nic spokojnie wyszedł ziewając z kanapy, łobuz jeden. No nie jego wina, to jego natura;-) już chciałam szafy odsuwać, a patrzę, kot wącha koc. A go podnosi a tam chomik wystraszony! Zaraz go do klatki,biedaka jednego, co ten musiał przeżyć:-( wstyd mi że klatki po posprzątaniu jej nie odłożyłam na miejsce:zawstydzona/y:

DOstałam za kupno pieluch w Rossmanie kod na zakup fotokubka za 1 gr. Jutro chyba pójdę po drugie i zamówię też dla dziadka i będzie prezent z głowy;-)
co do chomika to ja tez kiedys mialam podobnie tzn pies wlazl do takiego wielkiego akwarium i wylizał chomika. chomik nie otrzasnal sie niegdy z szoku niestety i strasnzie zdziczal. Nie dawąl sie dotknąć zupelnie. Żeby mu posprzatac musialam wstawiać klatkę do wanny i otwierać, a potem po sprzataniu wstawiałam z powrotem i czekalam az sam wejdzie bo wgryzal się w cialo i nie chciał wpuścic :/
a co do pieluch, ja wczoraj kupilam a kuponu mi nie dali grrrr

dziunka zamiast lodowego możesz kupić gotowy tort mrożony https://www.hipernet24.pl/nowy/prodinfo.php?item_id=5285&pkt_id=&pro_id=&char_id
kiedyś bardzo często go kupowaliśmy żeby nie piec i jest pyszny , wyjmuje się go z zamrażalnika ok 4-5h przed podaniem i tyle :)

mój Kuba znowu zakatarzony , mam nadzieje że jak już wrócimy do NO to wróci do siebie i skończą się katary i inne takie

Witajcie,
Dziunka grunt , że chomik żyje:tak: chyba najlepiej mu na szafie:tak:
Etna ja też sie staram sie jeść z synkiem !!! jakoś wtedy mi lepiej smakuje:tak:
Dziunka , Etna może jakiś bal zorganizujemy dla przebierańców??:tak:Rodzice i dzieciaki?
Ja musze sie wybrac do fryzjera. Chodze zazwyczaj razem z Antkiem. On bawi sie ,zwiedza salon i czaruje Panie. Chce wrócic do bardziej rudych , ciepłych kolorów;-) Chciałąm tez skrocic włosy do ucha ale maz sie nie zgadza. Pierwszy raz sie tak zacietrzewił

Etna masz racje nawet dla siebie czasem jest sie dobrze wystroic nawet jak sie siedzi w domu poprawa humoru na 100% :)
AniaSm a ten tort to lodowy ?? czy zwykly tylko ze zamrozony ?? ja zawsze kupowalam lodowe biszkopt przekladany lodem a ten chyba krem ma co ?
Dziunka biedny chomik ;P a Kot jak nigdy nic :D haha co do kuponu ja juz zamowilam kubek i dostalam maila ze do odbioru wiec dzis ide i jak beda jeszcze to kupie jeszcze jedna pake bo oplaca sie :)
Kilolku a ty te w kartonie kupilas?? masz paragon? jak tak idz i pokaż powiesz ze w domu zauwazylas ze nei dostalas ;]

ps. Dzien dobry :D

Paweł zaczyna 3 dzien w aparatach :) dziś z rana nie uciekał bardzo przy zakladaniu :) pozatym rozgadał sie ostatnio duzo tzn gadał ciagle ale inne słowa składa oczywiscie po chińsku :D
eh przynudzam wam pewnie Pawełkiem ale taka zadowolona jestem ze zaczał "inaczej" rozwijać sie :) postep jest :)
my za tydzien jedziemy do mojej siostry :) mam nadzieje ze Pawełek bedzie spokojny w podrózy :)

Ostatnia edycja:
a co do pieluch, ja wczoraj kupilam a kuponu mi nie dali grrrr

Świnie!

Dziunka , Etna może jakiś bal zorganizujemy dla przebierańców??:tak:Rodzice i dzieciaki?

JA JESTEM ZA!!!! Juz od jakiegoś czasu kombinowałam gdzie by tu z Asią pójść żebym mogła ją przebrać:-D

Kasiu ja nie kupowałam w kartonie i dostałam...może babka się walnęła:sorry:

Kasiula gdzie siostra mieszka? daleko macie?
w Lidzabarku Warmińskim od Olsztyna 50 km <chyba ;P >
Świnie!

JA JESTEM ZA!!!! Juz od jakiegoś czasu kombinowałam gdzie by tu z Asią pójść żebym mogła ją przebrać:-D

Kasiu ja nie kupowałam w kartonie i dostałam...może babka się walnęła:sorry:
hahah :p no walneła sie bo to są do kartonowych pampków :))

reklama
Kochamy Laurę
nie dla wrażliwców.. nie mogę dojść do siebie. Zajrzałam do pokoju Antka ,na nasze śpiące dziecko i dziękuję za mojego małego złośnika , tancerza i synka w jednym. Za jego zdrowie szczególnie!!

Do góry