reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

a ja jestem od paru miesięcy tak znerwicowana jak nigdy:-(jeśli do tego dochodzi zmęczenie,nieprzespane noce to czuję się jak wrak człowieka i momentami żyć się odechciewa:-(zreszta nerwice to ja mam od 12 roku życia...

Igi mi zasnął.Chciałam go przetrzymać ale zaczął płakać okropnie i wołać"mamaaaaa" ...w wozku lulnełam i śpiulka.Znowu da czadu w nocy rozbójnik.

reklama
Antek właśnie kąpie się z tatą. wcześniej biegał na golaska i gonił kici kici . Bardzo sie zdziwił gdy kici wskoczył na parapet i był poza jego zasięgiem :tak:
Zrobię jeszcze dziś pomidorową i jutro obiadek z głowy
Cleo dlaczego jesteś kochana taka znerwicowana?

Kilolek jak po urodzinach babci??
dziękuje, bardzo dobrze. Chlopaki troche pomarudzili i podokazywali ale że teraz mi nieco lżej to moglam za nimi pobiegać zwlaszcza, ze jeść i tak nic nie jała. Tort wszystkim bardzo smakował, podbno pyszny. Nawet A. zachwalał, który tortów nie znosi :D

Asia daj znać jak wynik

Lotka dobrze,z ę nic Wam sie nie stało

Ilona taka jest prawda, ze musimy się do niektórych rzeczy przyzwyczaić tak smao jak oni musza zaakceptowac niektóre nasze wady. Nie poto siez kmś jest żeby go urabiac na wlasna modłe. Ślepe, gluche ani pod przymusem nie byłysmy jak sie w to pakowałyśmy nie :D pzynajmniej ja nie byłam hehe to teraz mam co chialam :D

A ja tak z innej beczki :D ma któraś program TLC? jest tam reality show "Rodzina 2 + 8". Chodzi o to ze jest mąż i żona którym trafiły sie bliźniaczki a teraz mają sześcioraczki - to juz takie 2 letnie chyba, dzisiaj widzialam po raz pierwszy. Ło matko co tam sie dzieje!!! Jak takie przedszkole zacznie wariować :DDDDDDD Istny cyrk. Nie dałabym rady tego okiełznać :D http://pl.wikipedia.org/wiki/Rodzina_2+8

Ostatnia edycja:
A ja tak z innej beczki :D ma któraś program TLC? jest tam reality show "Rodzina 2 + 8". Chodzi o to ze jest mąż i żona którym trafiły sie bliźniaczki a teraz mają sześcioraczki - to juz takie 2 letnie chyba, dzisiaj widzialam po raz pierwszy. Ło matko co tam sie dzieje!!! Jak takie przedszkole zacznie wariować :DDDDDDD

ja kiedyś to widziała jak dzieciaczki jeszcze były malutkie, a ja chyba nawet nie byłam jeszcze w ciąży... teraz jak sama jestem mama podziwiam tą kobietę 10x bardziej...

Alicja biedna kaszle strasznie przez sen, mnie też od wczoraj coś dusi w klatce piersiowej :(. Chyba jutro pójdziemy do lekarza....

A ja tak z innej beczki :D ma któraś program TLC? jest tam reality show "Rodzina 2 + 8". Chodzi o to ze jest mąż i żona którym trafiły sie bliźniaczki a teraz mają sześcioraczki - to juz takie 2 letnie chyba, dzisiaj widzialam po raz pierwszy. Ło matko co tam sie dzieje!!! Jak takie przedszkole zacznie wariować :DDDDDDD

Ja oglądałam, ale jak maluchy już były trochę starsze :)

Powiem Wam coś lepszego (albo i nie). Byliśmy dziś u znajomych, u których wynajmowaliśmy kiedyś mieszkanie. Tam teraz mieszka para, on ma dwójkę dzieci z poprzedniego związku, ona ma 32 lata i właśnie 7 stycznia miała termin porodu. Ósmego. Wszystko rok po roku. No comment.

.....
jest prawda, ze musimy się do niektórych rzeczy przyzwyczaić tak smao jak oni musza zaakceptowac niektóre nasze wady. Nie poto siez kmś jest żeby go urabiac na wlasna modłe. Ślepe, gluche ani pod przymusem nie byłysmy jak sie w to pakowałyśmy nie :D pzynajmniej ja nie byłam hehe to teraz mam co chialam :D
ja też się pod tym podpisuje, też staram się nie zmieniac tylko kochać i akceptować, bo sama chcę być kochana i akceptowana - z moimi wadami i zaletami

Dziunka trzymam kciuki za tą biopsję musi być dobrze.

Pawel tez byl dzisiaj z babcia 2 raqazy na spacerku, sliczna pogoda ja bylam z dziećmi tez na spacerku w pracy. Kto mnie pobije 20 pare sztuk hihihihi
Mąż wybyl na nockę, a ja muszę pisać spawozdanie z calego polrocza na jutrzejsza rade grrrrrrrrrrr

Mama - oni mają sztab ludzi do pomocy - jakieś kobitki przychodzą pomóc, jej nawet jakiś szef kliniki zasponsorował operację brzucha po porodzie... , a dzieciaki pomimo wcześniactwa są zdrowe.... to chyba najważniejsze
Dziunka - podziwiam kobitkę!!
Agrafka - leć do lekarza, bo nie wiadomo co za ostatnio cholerstwa kręcą się w powietrzu,
Ehh nie odpowiem więcej, bo oczka się trochę kleją, a do roboty wstać trzeba, fakt, że się przespałam 2 godziny po usypianiu kobitek, ale organizm domaga się swego..

Laseczki ale tu cicho:tak:
Etna jak sprawozdanie?
U nas dziś szaro i ponuro:baffled: niestety słońce uciekło
Ja wczoraj oglądałam dokument o ludziach TRANS-GENDER. W USA wykonuje się dziennie 4 operacje zmiany płci u niemowlaków !!!! to wszystko na zyczenie rodziców!!! kosmos

reklama
Laseczki ale tu cicho:tak:
Etna jak sprawozdanie?
U nas dziś szaro i ponuro:baffled: niestety słońce uciekło
Ja wczoraj oglądałam dokument o ludziach TRANS-GENDER. W USA wykonuje się dziennie 4 operacje zmiany płci u niemowlaków !!!! to wszystko na zyczenie rodziców!!! kosmos

u nas tez szaro...tak samo jak i wczoraj :( co do zmiany płci u niemowlaków to stwierdzenie kosmos mało powiedziane niestety.

A my niedawno wstaliśmy, małego dopiero co nakarmiłam i ubrałam :D ide sobie zaraz po kawke a mały usilnie próbuje zawiesić ręcznik na klamke :D

hahahahaha ale wtopa :D
założyłam Marcelkowi papucie :) puściłam go na pokój. Dziecko zrobiło pare kroków, zdejmuje buta i sie na mnie patrzy jak na ufo :D Mówie dlaczego zdejmujesz butki i biore go na kolano i oczom nie wierze :D załozone na odwrót haha i Marcel sie zorientował :D nie ma to jak zaspana mama z rana :D

Ostatnia edycja:
Do góry