martolinka
Mama i nie tylko :-)
Anadri kochana daj koniecznie znać co i jak. trzymam kciuki!!!!!
Dorsz w piecu , ziemniaczki , surówka mmmm;-)
Dorsz w piecu , ziemniaczki , surówka mmmm;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
matkko sama w panikę wpadlam czytając to. Natychmiast bym gnala prosto do szitala.dziewczyny pomocy !!!
mały zjadł ketonal !! nie wiem czy jedna czy dwie tabletki bo nie wiem ile dokłądnie dała mi szwagierka wczoraj, miałam w keiszeni od spodni. mały siegnal je z podłogi jak byl w lozeczku. wydaje mis ie ze mialam tabletek, dwie sama lyknelam wczoraj a trzy znalazałm rozsypane na podlodze.
co mam robic? biec do lekarza czy obserwowac małego??
Witam dziewczyny!!
juz sie za wami stesknilam i musze cos napisac :-).
Tak troche zlapalam fola po ostatnim ECHO serca Pawla ale jak to powiedziala mi dobra dusza:"Musisz byc silna i zdrowa dla swojego synka" wiec wzielam sie w garsc i bylam u lekarza. Jestem na zwolnieniu od dzisiaj do srody i tym samym do konca roku jupi.
W koncu dostalam dobre leki - mam nadzieje, bo nawet dzisiaj mam apetyt a ostatnio malo co jadlam. Wymioty biegunka, ale juz lepiej.
Pozdrawiam wszystkich cieplutko i precz z chorubskami bo czytam że dużo was choruje. Musi to sie kiedys skonczyc bo ile mozna
czesc kochane. na szczescie na strachu sie skonczylo. .
DZIUNKA ile dałaś za odrosty?