reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Czekając na sobotę - popler.tv obejrzyjcie koniecznie i dwa razy sie zastanówcie zanim wyślecie dzieci na dyskotekę:tak:
szok. Byłam raz na wiejskiej dyskotece ale takich atrakcji nie było :/ ażeby nie było, nie byla to byle jaka dyskoteka! pamietam, ze wtedy zwaliło mnei z nóg jak dojeżdżaliśmy na miejsce - kolejka na parking doslownie na kilometr a laski w szpilkach brną przez pole!! :/

hahaha ja bylam na wioskowej dyskotece 2 razy !!!! pierwszy raz z 4 lata temu i bylam w szoku co tam sie dzieje !!! i jak oni sie lali na koniec :o masakraaaaaaaaaa a jak bylam drugi raz to tez pozniej sie bili :o omg wiecej powiedzialam ze nie pojade ahaha ide ogaldac dalej :D

Hej.Ja miałam wskoczć po szkole na rowerek ale oczywiście nie miał kto się zająć małym no to myślę"A dobra poczekam do tej 21 jeszcze jak zaśnie" Yhy.... Myślicie ,że poszedł?Przed sekundą sam położył się na łóżkui śpi.JA też idę.Trudno jutro nadrobię jazdę.

PAaaa :*

hahaha ja bylam na wioskowej dyskotece 2 razy !!!! pierwszy raz z 4 lata temu i bylam w szoku co tam sie dzieje !!! i jak oni sie lali na koniec :o masakraaaaaaaaaa a jak bylam drugi raz to tez pozniej sie bili :o omg wiecej powiedzialam ze nie pojade ahaha ide ogaldac dalej :D
aaaaaaaaaa widzisz ja bylam jakies 13 lat temu dlatego mam inne wspomnienia hhehe w zeszłym stuleciu pewno inaczej sie ludzie bawili hahaha

cześć laseczki:-):-)
witam się słonecznie i nawet troszkę śniegowo (ale patrząc na połączenie śniegowo zniknie do 2 godzin)

zaraz robię kawkę i uciekamy na spacerek do babci póki Patrycji nie ma bo chyba paczki z allegro mi przyszły z prezentami na Mikołaja:-):-)

my prezenty dajemy tylko dzieciom, dla dorosłych tylko na gwiazdkę a buuuu:-:)-(

a wy co tak cichutko dzisiaj??
my nie śpimy od 7.... no ale tak to jest jak dziecko idzie spać o 19...

Witam , noc koszmarna , spac sie chce, na poprawe humorku ide na zakupy. A co. Chce kupic buty i plaszczyk, bo aktualnie mam biały i dostaje swira z jego praniem wrrrr. U nas dzis zimowo, ale ciesze sie ze nie pada deszcz :-)

reklama
Witam się i ja... znów jestem w pracy wrrrrr wyjście z domu po 6:06 to jest to co "uwielbiam" w taką pogodę... noc koszmarna, jedna i druga dały popalić. Wczoraj szukałam prezentów na allegro i nie ma na razie aukcji tego co chcę. Po pracy wczoraj kobitki mnie tak dopadły, że nie miałam nawet czasu podrapać się po ty.... Także powinnam teraz trochę choć odpocząć ;-);-), a tu trzeba chociaż udawać, że się nie śpi :laugh2::-D

Do góry