Kasiiula
mamusia Pawełka :)
8 dorosłych i 3 dzici ;P wiec skromnieKasia to Ty impreze na ile osob robisz hehe:-) bluzka przyszla??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
8 dorosłych i 3 dzici ;P wiec skromnieKasia to Ty impreze na ile osob robisz hehe:-) bluzka przyszla??
jak kupilam bluzke to pozniej komentarze czytalam ;/ i tam posali ze dluga przesyła ;/ eha no wlaśnie Kasiula co z ta bluzką?
Znam wyniki tych narad czy jak to tam lekarskich i jest to dla mnie zupełnie nie zrozumiałe ale chyba nallezy się tylko cieszyć, bo wspólnie orzekli,ze moje dziekco jest zdrowe
jakis radiolog sie wypowiadał, porownywali zdjęcia i ponoć w porownaniu do zdjęcia poprzedniego obraz jest prawilowydziś jesczez raz antybiotyk. A jutro jesli będzie ładna pogoda możemy iśc na troche na dwór - super, bo miesiac nie bylismy :-)
na potwierdzenie tego wszystkiego sa jakies papiery, protokoly i coś jeszcze do odebrania w szpitalu, wiec nie to, ze tak powiedzieli bym się odczepiła.
mi się caly czas wydawalo, ze on jest zdrowyKikolek - ok lekarze lakarzami, a Twoja intuicja mówi, że dziecko jest zdrowe?? Bo jeżeli tak, to ogromne gratulacje.... a pogoda ma być ładniejsza w weekend... i ciepło