reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
a no wlaśnie Kasiula co z ta bluzką?

Znam wyniki tych narad czy jak to tam lekarskich i jest to dla mnie zupełnie nie zrozumiałe ale chyba nallezy się tylko cieszyć, bo wspólnie orzekli,ze moje dziekco jest zdrowe:szok:
jakis radiolog sie wypowiadał, porownywali zdjęcia i ponoć w porownaniu do zdjęcia poprzedniego obraz jest prawilowy :confused: dziś jesczez raz antybiotyk. A jutro jesli będzie ładna pogoda możemy iśc na troche na dwór - super, bo miesiac nie bylismy :-)
na potwierdzenie tego wszystkiego sa jakies papiery, protokoly i coś jeszcze do odebrania w szpitalu, wiec nie to, ze tak powiedzieli bym się odczepiła.

a no wlaśnie Kasiula co z ta bluzką?

Znam wyniki tych narad czy jak to tam lekarskich i jest to dla mnie zupełnie nie zrozumiałe ale chyba nallezy się tylko cieszyć, bo wspólnie orzekli,ze moje dziekco jest zdrowe:szok:
jakis radiolog sie wypowiadał, porownywali zdjęcia i ponoć w porownaniu do zdjęcia poprzedniego obraz jest prawilowy :confused: dziś jesczez raz antybiotyk. A jutro jesli będzie ładna pogoda możemy iśc na troche na dwór - super, bo miesiac nie bylismy :-)
na potwierdzenie tego wszystkiego sa jakies papiery, protokoly i coś jeszcze do odebrania w szpitalu, wiec nie to, ze tak powiedzieli bym się odczepiła.
jak kupilam bluzke to pozniej komentarze czytalam ;/ i tam posali ze dluga przesyła ;/ eh

Kikolek - ok lekarze lakarzami, a Twoja intuicja mówi, że dziecko jest zdrowe?? Bo jeżeli tak, to ogromne gratulacje.... a pogoda ma być ładniejsza w weekend... i ciepło

Witamy u nas narazie pogoda paskudna Jasiek przez cały dzień prowadza mnie po domu, jak nie chce iśc to siada i w ryk. Sam puszcza się coraz częściej, ale woli się asekurować.

KASIA STO LAT DLA PAWEŁKA :)))) A biurokracja oj straszne oby się udało szybko załatwić te aparaty.

KIKOLKU skoro tak orzekli to spokojnie na pewno jest już dobrze.

AGA a jak twój tort w kztałcie pupci.

ILONA ja też robie 2 plus tort.

dziewczyny nie przesadzajcie z tymi ciastami jak robicie impreze na malo osob. u mnie byla 3 dzieci i doroslych - byl tort i "kopiec kreta". tortu zostala polowa a kopca kreta 1/4.

Kilolek ogromnie sie ciesze ze Michaś zdrowy hurrrraaaaaaa

U mnie bedzie 15 dorosłych i 4 dzieci (6-10lat) + Majka i jej kuzyna 1,5 roku i robie tak: tort, orzechowiec, mertowiec, galaretka+snieżka i moze jeszcze jablecznik. Do tego paluszki, chrupki, ciasteczka.
Udka juz zrobione, fasolka też, bigos sie robi, wieczorem jeszcze szoguna zrobie. Jutro ugotuje warzywa do sałatki, a w niedziele zrobie gyrosa, mielone z grzybami lub bez, sałatke warzywna i o 16.00 imprezka ;-)
Zaraz sie zabieram do miasta, musze kupić swieczke bo w koncu zapomne i lipa bedzie, kupie też czapeczki dla dzieci , balony, serpentyny, no i jak znajde to obrusy takie typowo urodzinowe. AAA i jeszcze koszulo-body zobacze;-)

Ja ide niebawem po buty.Mam nadzieję,że kupię jakieś foletowe. Czekam za bratem chrzestnym Patryka i wychodzę.Jak kupię to się pochwalę jak nie kupię to sobie do innych butów kwiatuszki fioletowe dokleje :p

reklama
My z Pawlem tez jestesmy po zakupach uffffffff
Pawel pomogl mi nawet wybrac sukienke, mialam go w wozku i z wieszaka wzielam jedna sukienke poszłam z nia i nim do przymierzalni, ledwo sie wcisnelam z tym wozkiem i przymierzylam, zeby zoczczyc czy sie chociaz zapne z tylu. Pawel sie smial ze mnie w glos, nie dosc ze matka goła to jeszcze stoi nad nim na palcach i lustra dookola. Zapielam sie i kupilam jupi!!!!!!!! Bede na roczku synka w sukience w kokardki, ale czad, ale musialam cos kupic na szybkiego i z dzieckiem.

Kupiłam tez swieczke z kubusiem puchadkiem, serpentyny, dokupilam kilka balonow, slomki, koszule dla meza, chcialam obrus ale stwierdzilam ze za duzo bym tego miala

Ciasta na niedziele: tort (samochodzik), tort z cukierni (bezowo-lodowy), orzechowiec chyba no i sernik na zimno z serka homo :)))
Obiad robi maż, ja tylko devolaje
kolacje tez maz, ja tylko salatki ze dwie, jedna z tunczykiem a druga nie wiem jeszcze

w sobote wieczorem jade robic wlosy impreza w niedziele na 14

Kasiula sto latek dla Pawełka i jego mamusi:

images

mediumk8d3635648eb294bc10cd78727.jpg

Do góry