reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

cześć laseczki :-)
pije sobie kawkę :-) i ogladam DDTVN
pogoda łokropeczno ;-)
za chwilkę jadę a zakupy muszę sobie coś na roczek sprawić więc 3majcie kciuki żeby coś było...

Ulka
jak Igi mnie widzi to rozpacz jest 100 razy większa wiesza sie po mnie etc myślę że to z przywiązania w końcu siedzimy z nimi całymi dniami

Kasia czyli co nie musi mieć arazie aparatów dopóki kasy na nie nie ma???

Wyjątkowa mogłaś się w język ugryźć jak kiedyś będziesz miała z B problem to do kogo się o pomoc zwrócisz?? pisałaś kiedyś że teście z nim gadali etc etc i było lepiej

polaaa zdjęcia ze ślubu gdzie???!!!!

kilolku co u was?? lepiej??

dziunka urodziła ta laska z 8 cm rozwarcia??

reklama
ja tez ogladam DDTVN i kroje warzywka na sałatke :D popijajac kawe :d solenizant poszedl na drzemke :d a ja zaraz koncze tort itd :D ...
jak na złosc dzis dostalam @ i cierpie :( eh .........

Aga on musi nosic aparaty caly czas ;/ bo uczy sie mowic poznaje słowa a bez nich wymowa moze byc zła a wiadomo jak dzieci sie naucza pozniej tak zostaje przez długo czas wiec powinien nosic jednak nie mamy bo biurokracja jest inna i puki cos sie załatwi mija rok albo i dwa :|:| mniejmy nadzieje ze jeszcze w tym roku dostaniemy kase ... bede pisala do fundacji i wtedy zobacze ... jedyny minus ze jak ja kupie za swoje to findacja nie zwraca kasy ... oni pomagaja tym co nie maja bo jak masz i wplacasz to czyli masz ;/ taka glupota ... eh ":|

cześć laseczki :-)
pije sobie kawkę :-) i ogladam DDTVN
pogoda łokropeczno ;-)
za chwilkę jadę a zakupy muszę sobie coś na roczek sprawić więc 3majcie kciuki żeby coś było...

Ulka
jak Igi mnie widzi to rozpacz jest 100 razy większa wiesza sie po mnie etc myślę że to z przywiązania w końcu siedzimy z nimi całymi dniami

Kasia czyli co nie musi mieć arazie aparatów dopóki kasy na nie nie ma???

Wyjątkowa mogłaś się w język ugryźć jak kiedyś będziesz miała z B problem to do kogo się o pomoc zwrócisz?? pisałaś kiedyś że teście z nim gadali etc etc i było lepiej

polaaa zdjęcia ze ślubu gdzie???!!!!

kilolku co u was?? lepiej??

dziunka urodziła ta laska z 8 cm rozwarcia??
wiesz, Michas to niby dobrzesię czje 9poza tym, że na mnie wisi non-stop) Dzis mialy być wyniki badań i konsultacji z radiologiem i jescze jakiś tam innych narad. I od rana nie mogę złapac rzadnego z tych lekarzy z ktorymi miałam się kontaktowac. Lataja jak koty z pęcherzem:wściekła/y:

Kasiula :-(

Kasia no a co w tej fundacji?? rusza tam coś??
nie wiem :| rozpatrza wniosek ale zebytam wyslac papiery to z kazdej organizacji <mopr nfz osrodek pomocy zarobki > no wsyztskie papierki pozbierac musze czy przypadkiem nie oszukuje ze nie stac mnie :| eh ... no rozumem ... przynajmniej tu sprawdzaja dokladnie i daja tym co faktyczni enie maja pieniedzy ... mam nadzieje ze syzbko zbiore papierki potrzebne

witam sie!

Kasia podziwiam ze masz tyle sil aby tyle rzeczy na raz robic...lipa z tym aparatem a nie macie od kogo pozyczyc kaski??kurcze zeby takie aparat dla dziecka kosztowal az 7,5 tys i na ile czasu on starcza??Kasia pochwal sie koneicznie tortem jak skonczysz...

Wyjatkowa ja bym na Twoim miejscu troche odpuscila wsciekania sie na tesciow przeciez oni nie robia Tobie na zlosc...poza tym u nich jest impreza i oni ja robia ..a to ze zaprosili wojka nic strasznego. Pamietaj ze cale zycie tescie beda kolo ciebie to jest sens sie tak unosic??ja bym byla zadowolona jakby ktos za mnie zrobil cala impreze za swoja kase...a Ty idziesz na gotowe...

Ula wspolczuje choroby Olisia a dajesz mu ten Imbu??skoro lapie sie za uszka to moze to faktycznie zeby??

witam sie!

Kasia podziwiam ze masz tyle sil aby tyle rzeczy na raz robic...lipa z tym aparatem a nie macie od kogo pozyczyc kaski??kurcze zeby takie aparat dla dziecka kosztowal az 7,5 tys i na ile czasu on starcza??Kasia pochwal sie koneicznie tortem jak skonczysz...
pozyczyc zawsze mozna nawet z banku ale jak pozycze to nie oddadza ;/ wiec czekam zeby choc troche dali bo taka kase nawet na raty wziasc to zadłuzymy sie całkiem :| a aparaty sie wymienia co 5 lat ... choc nei zawsze jest to koniecznie wiec moze on i słuzyc przez 10 oby był sprawny a Tortem pochwale ale zla jestem ;/ bo krem nie taki jak chcialam wyszedl :(

Witam, u mnie juz gorączka przed impreza, wszystko zaczynam przygotowywac zeby na niedziele było oki.
Kasiula trzymam kciuki zeby udało sie załatwic aparaty. Jakie to niesprawiedliwe zeby tak długo czekać.
Ula jak mały??
Kilolek daj znac jak wyniki i co lekarze na to.

Dziewczyny jakie ciasta bedziecie miec na roczek i ile szt??

Witam, u mnie juz gorączka przed impreza, wszystko zaczynam przygotowywac zeby na niedziele było oki.
Kasiula trzymam kciuki zeby udało sie załatwic aparaty. Jakie to niesprawiedliwe zeby tak długo czekać.
Ula jak mały??
Kilolek daj znac jak wyniki i co lekarze na to.

Dziewczyny jakie ciasta bedziecie miec na roczek i ile szt??
Tort Sernik i WZ no i Ciastka i babeczki a i cukierki ;P

reklama
Do góry