reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
a ja nadal przy herbatce. Ale saganek herbatki mam spory

Jakos nie chce mi się dzisiaj nic robić. Siedzę i się nudzę

To idź i nie grzesz więcej ... :)

Kochane a teraz ja się żegnam z Wami!!! jutro z rana ruszamy złupić Toruń !!!! życzę Wam spoooookojnego weekendu!!! w piatek wieczorkiem wpadnę wybadać kto?co?jak? czy byłyście grzeczne :)
buziaczki!!!!

aga444, twoj biszkopt jest fantastyczny! mam tortownice 29cm na 6,5 cm i wyszedl idealnie rowno, nic dziwnego,ze kilolkowi uciekl z 23cm :) dzieki :)))))))))))

ps. troche glupie pytanie, ale czy to ciebie mam na facebooku? bo ze zdjecia ciezko powiedziec, a u nas na bb jest kilka agnieszek i teraz juz nie jestem pewna... masz dwuczlonowe nazwisko?

godzine temu odetchnelam z ulga bo na szczescie operacje mojego sie udala i jest przytomny, a tak sie balam,ze znowu go zostawia w spiaczce na kilka dni, jak ostatnio
:(((

ale przyznaje sie bez bicia,ze czekajac te 7h spalilam dwa papierosy z nerwow:(((

Jeszcze się trzęse :(....

Zostawiłam na 1H małego z B. Poszłam do znajomej po kiecke mamie mojej i na zakupy do carefour. Wracam.Dzwonie i dzwonie Bartek nie otwera ja już przerażona... Dzwonie i domofonem i na komórkę.Nic ... :( Dzwonie do sąsiadki.Otwera.Na szczęście dzrzwi nasze od domu otwarte.Wchodzę.Mały krzyczy i płacze. :( SPodnie mu się trochę ściągnęły i chodzić nie mógł.Leżał i wył na podłodze.Bartek SPAŁ!!! Nie ruszyło go to ,że młody wył pół metra od niego!!! K**** myslałam,że go zaje***!!! Popłakałam się przez to wszystko.Mały 1 h był bez opieki.Nawet nie chce myśleć co by mu się stało. :( Jezuuuuuuuuuuuu :(

Na dodatek miał go przebrać a mały kupka w pieluszce jak wróciłam. :(

On się nie nadaje na ojca. Jak on tak mógł ...:(

reklama
biedny partyk :((((
wyjatkowa, sama zauwazylas, ze na ojca on sie nie nadaje. tylko dziecka szkoda. na drugi raz lepiej wez go ze soba, bo faktycznie cos moglo mu sie stac.

Do góry