reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

A my już się urodziliśmy!!!!!!!!! O 13.10 spiewałysmy STO LAT Olinkowi i nagrywalismy na kamerę jak co miesiąc. Popłakała się jak bóbr i wspomnienia wróciły, chociaż po porodzie miałam dziwne uczucie tęsknoty za brzuchem ;P

reklama
Anadri pozdrów zdolnego synka :)
Wyjatkowa pomysl , ze przed WAmi wiele lat jeszcze wspolnych , rodzinnych imprez.. chcesz zeby tak kazde wygladały? Badz madrzejsza !!!! spojrz na dobre strony , masz miejsce na urodzinki, tesciowa przygotuje , pomoze . Czasem trzeb zacisnac zeby

My bylismy 2 godziny n placu zabaw:) mlody wygladał jak swinka po powrocie:) ciuchy do prania , mlody do mycia :)
ja juz po obiadku i czekam na M :)

No to super!!! oby tylko dzidzia dała sie przekonac do nowego mleczka i oby organizm go przyjął tak jak powinien. Mój mały od 24 wrzesnia tez porzucił nutra :):) przynajmniej biedaczek tego swinstwa nie musi pic.....chociaz jemu tam smakowalo. Dziwne hehe. Teraz pije Bebiko HA 2 i ciekawa jestem czy teraz mu alergolog zmieni na mleczko po roczku [za 1,5 tyg wizyta]

No mam nadzieje, że przyswoi wszystko jak należy. Jasiek też nie miał oporów żeby pic Nutramigen a ja jak tylko powąchałam to miałam odruch wymiotny. A cena tego nowego mleczka jaka?

AGA mój mąż jak zobaczył u Drzyzgi ten tort w kształcie tyłka to też taki sobie zarzyczył na szczęście urodziny ma dopiero we wrześniu uffff może do tego czasu zapomni.

Przysparzam roboty moderatorom ale zapomniałam.

ULA STO LAT DLA OLINKA !!!! Do naszych urodzin jeszcze tydzien a ja już rozmyślam jak to było rok temu, aż mi się płakac chce.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
heheh a jeszcze rok temu tak przezywalysmy jak będzie wygladał poród, i bałysmy sie bolu, i nie mogłyśmy sie doczekac, a potem nadszedł TEN dzien dla kazdej z nas ... ahhh...
wzruszyłam się :)
chyba zajrzę do wątku jak opisywałyśmy porody hehehe :)

No mam nadzieje, że przyswoi wszystko jak należy. Jasiek też nie miał oporów żeby pic Nutramigen a ja jak tylko powąchałam to miałam odruch wymiotny. A cena tego nowego mleczka jaka?

AGA mój mąż jak zobaczył u Drzyzgi ten tort w kształcie tyłka to też taki sobie zarzyczył na szczęście urodziny ma dopiero we wrześniu uffff może do tego czasu zapomni.

U nas w realu kosztuje 17,99 za 300g a w auchan widzialam za 20 :). Czasem na allegro uda sie kupic taniej :) teraz zamwilam i z przesyłka wyszło mi po 14 zł za mleko wiec sie oplacalo

Dzieki za trzymane kciuki :)
Pawełek zasnał szybko niesttey potwierdziło sie niedosłuch bez zmian ... pozatym poklocilam sie z lekarka ... o aparaty ... ale o tym kiedy indziej
<pewnie jutro napisze jak nie zapomne> bo narazie czasu nie mam ;d siedze z farba na włosach i zaraz szwagierka scinac mi bedzie szkoda ze ta bluzka nie doszla no ale moze w piatek ;-) impreza nie wiem kiedy czy w piatek czy w sobote :[ wrr
hahah i dodam wam ze nei spałam jeszcze od 4 :D ale padne pewnie ok 22 :D musze powiedziec dla meza zeby mnei zbudzil jak Paweł wstanie w nocy :D :D:D:D:D:D wzielam pol szklanki piwa od meza tak mi sie chciało .... wiem wiem antybiotyk eh ;P ...

ULA 100 LAT DLA SYNUSIA :*

ehh jestesmy w domu ale to wcale nie jest dobra nowina. Bo poprawy nie ma żadnej. 10 dni od poprzedniego rtg nie ma zmian. W sumie na antybiotyku od 20.10. Na razie jestesmy w domu i boerzemy dalej antybiotyk a w spzitalu mają sie skonsultować i 12 mam zadzwonic powiedza mi co dalej :/

anadri nie miałas dostępu do albumu zamknietego tylko do grupy zamknietej Listopadóweczki 2009 - Forum BabyBoom i nadal go masz

Ech...zdrówka!

Kurde ale jestem zla ... jutro na 8 rano badanie słuchu u Pawełka i musze wstac po 3 zeby Paweł na badanie spał :( ... musze go meczyc i meczyc eh ... mam nadzieje ze uda sie nam ;/ ... i nie moge znalesc nigdzie ksiazeczki zdrowia dziecka :((( mam nadzieje ze przymkna oko :( najgorzej ze pół roku czekaliśmy na te badanie ;/ bosh ... :| :(

u mnie sama ni wiem czy lepiej czy nie ... dzis przy oczyszczaniu nosa gwizdze w uchu ... raz słysze dobrze a raz wcale prawie pewnie cisnienie podczas dmuchania sprawia ze wydzielina z zatok wchodzi w trabke jakas tam <czesc ucha> i zatyka przestrzen i zle slysze ... eh

Biedulko, daj znać jak po badaniu!

hehe może sie wprawiali :D

a ja ostatnio jak na mieście byłam widziałam jak babcia odebrala wnuczkę na oko 7 letnia z angielskiego po czym wsiadla na rower i pojechała a dziecko biegiem za tym rowerem :/ pojechała w odwrotna strone niz ja stałam i jej szczeście bo bym ja chyba z tego roweru zdjęła

Zajebista babcia:baffled:

Witam, u nas pada a ja musze isc tort zamowic, kupic jakies ozdoby-moze przestanie. Teraz by mi sie pouch przydał ale Dziunka ma skleroze! Dziunka czekam na twoje propozycje ;-) Mała właśnie siedzi w bujaczce i oglada jakaś bajke , pierwszy raz jej włączyłam i byłam pewna ze to oleje hehehe Czas sie wziąść do roboty i ogarnać dom, coś ugotować .
Kasiula trzymam kciuki za badanie.
Ula moze faktycznie mały wyczuł zbliżającą sie imprezke

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kololek właśnie nasz lekarz będzie w piątek, wiec jeszcze poobserwuję małego do wieczorka mam czas. Ale u nas zawsze jak cos sie niepokojącego dzieje to na dni wolne albo swieta albo weekendy ;/

Ja już się przyzwyczaiłam, dzieci chorują przeważnie na weekend:baffled:

a ja głupia idiotka zaproponowałam mojemu mężowi że upiekę mu na Marcina placek w kształcie tyłka a buuuuu i jak ja mam to zrobić czemu cycków nie zaproponowałam było by prościej... w zeszłym roku mu taki ładny prezent zrobiłam na imieniny to powinno mu na całe życie starczyć...

Kup w cukierni;-)

Jest rewelacyjny, Miłek ma, Asia zawsze u niego się nim bawi, dziecka nie ma. No ale Miłek ma go głęboko w duuuuuupce:-D

moj maly chce wam cos napisac:

n
|';jhyftl[p/.gb .fg'fc[km7
02442

tłumaczenie: pozdrawiam wszytskie cicocie i porywam mame do zabawy.

Hahaha:-D

A my już się urodziliśmy!!!!!!!!! O 13.10 spiewałysmy STO LAT Olinkowi i nagrywalismy na kamerę jak co miesiąc. Popłakała się jak bóbr i wspomnienia wróciły, chociaż po porodzie miałam dziwne uczucie tęsknoty za brzuchem ;P

STO LAT!

Dziunka pytanko do Ciebie nie chcesz sprzedac tego swojego domku rozowego little tikets czy jakos tak??

Hahahaha, nie:-D przykro mi...

reklama
Dziunka no szkoda ale jakbys zdanie zmienila to ja pierwsza pamietaj:-)
Kasia a jaki kolorek sobie robisz?? przykro mi ze wyszedl ten niedosluch...:-(

Do góry