Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
U nas to już trwa długo, ale dopiero z tydzien temu zerknęłam do buzi i widzę dwójkę, czwórkę. Teraz to już masakra! Moze wczesniej łagodnie zabkował ponieważ wychodziły ząbki pojedynczo a teraz masowo. Cały dzien rączki w buzi i sliniaki ok 3-4 na dzien, ale on wiecznie się slinił. Nie ma nic spuchniętego itd, ale druga czwórka tez chyba już blisko, zresztą sama nie wiem....
Powoli sprzątam na dzisiejszy dzien...wiecie przez ten cąły remont jeszcze prezentu nie mamy dla małego...chyba dzis męża wyslę do Swiata dziecka i tam przepłacimy jak za zboże, ale jak matka jest głupia to tak jest. Nie wiem dlaczego nie zamowilam nic na allegro....ech, remotn pochłonął mnie na całego.
Chyba męża wyslę po klocki lego duplo albo
UCZONY WARSZTAT Z NARZĘDZIAMI Fisher - Price (1304611399) - Aukcje internetowe Allegro
Brak mi pomysłów. Albo ten stoliczek:
AKTYWNY STOLICZEK - POL-ANG, FISHER PRICE -KURIER (1306291026) - Aukcje internetowe Allegro
super ten stoliczek. marcel dostał taki z chicco - mniej atrakcyjny bez spiewania i słów - same melodie i dzwieki ale bawi sie jak szalony. A co dopiero takim hohohoho....