reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

U nas to już trwa długo, ale dopiero z tydzien temu zerknęłam do buzi i widzę dwójkę, czwórkę. Teraz to już masakra! Moze wczesniej łagodnie zabkował ponieważ wychodziły ząbki pojedynczo a teraz masowo. Cały dzien rączki w buzi i sliniaki ok 3-4 na dzien, ale on wiecznie się slinił. Nie ma nic spuchniętego itd, ale druga czwórka tez chyba już blisko, zresztą sama nie wiem....
Powoli sprzątam na dzisiejszy dzien...wiecie przez ten cąły remont jeszcze prezentu nie mamy dla małego...chyba dzis męża wyslę do Swiata dziecka i tam przepłacimy jak za zboże, ale jak matka jest głupia to tak jest. Nie wiem dlaczego nie zamowilam nic na allegro....ech, remotn pochłonął mnie na całego.
Chyba męża wyslę po klocki lego duplo albo
UCZONY WARSZTAT Z NARZĘDZIAMI Fisher - Price (1304611399) - Aukcje internetowe Allegro
Brak mi pomysłów. Albo ten stoliczek:
AKTYWNY STOLICZEK - POL-ANG, FISHER PRICE -KURIER (1306291026) - Aukcje internetowe Allegro

super ten stoliczek. marcel dostał taki z chicco - mniej atrakcyjny bez spiewania i słów - same melodie i dzwieki ale bawi sie jak szalony. A co dopiero takim hohohoho....

reklama
wyjątkowa - hmmm, a może zacisniesz jednak zeby i przezyjesz jakos tą ciasnotę? pamiętaj że to wyjątkowy dzień dla Twojego ukochanego synusia. za 1 lat jak mu opowiesz jego chrzest - no Patryczku po 2 godzinach zabrałam cie do domku bo byłam pokłócona z Twoja babcia o liczbę gości.
zapytaj sioe na spokojnie tesciowej jak ona to widzi, gdzie chce posadzic az tylu gosci, jak beda wychodzili np. do toalety jesli jest u niej rzeczywiscie tak ciasno, itd. wytłumacz jak Ty to widzisz, jak myślalas ze bedzie. moze cos poskutkuje :) powodzenia !!!

Uleńka - taki stolik ma z tego co pamiętam Olivierek Klaudzii :)

hehe a czemu mu taki placek obiecalas??powodzenia i daj zdjecie jak zrobisz hehe

wiesz z głupoty narzeczona kuzyna mojego męża (która jest cukiernikiem) zrobila tort w kształcie cyców- piekny swoją drogą no to ja głupia zaproponowałam dup* i Marcin od rana wydzwania do mnie czy mu zrobię ech...
jak zrobię to się pochwalę a buuuuu

ja widziałam kiedys u ewy dzryzgi jak kobietka pokazywala jak zrobic taki tort. wejdz na stronke "rozmowy w toku" i poszukaj moze jeszcze bedzie :)

wyjątkowaona a czemu twoja mam i babcia zamierzają wyjść po godzinie?
sorki ale w ten sposób to ty się ani z teściami ani z facetem nigdy nie dogadasz. Owszem nie powinni zapraszac kogo chcą ale i nie mozna się w ten sposob zachowywać. A co sobie pomysli (jak się poczuje) ten bogu ducha winy wujek (czy kuzyn czy kto tam)?
u was to widze tak ząb za ząb - oni mi tak to ja im jeszcze bardziej. Nie ma co fochów stroic i albo spokojnie porozmawiać albo przełknąć, zęby zacisnąć usmiech przykleic i udawać, że jest ok.

reklama
Do góry