reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Kasiiula - a jak tam po wczorajszych akcjach wybuchowych?? Podobnież straty są ogromne... otworzyli już ulice koło PKP?
Do piątku Cię odetka całkowicie...
aj masakra tam na osiedlu ludzie reczniki za okna wystawiali takie czarne były od dymu ... powiem wam ze jezdziłam orzed 17 po meza w tamte strony to oczywiscie Korek wielki i 2 cysterny wody badz pianki eskortowane były przez policje cały czas dogaszali tamte rejony... wogole caly dzien policja i straże pożarne ciagle jezdzili na sygnale.... pewnie z tydzien zamkniete bedzie bo cos mowili ze prawdopodobnie od nowa podklady ukladac beda musieli i tory ... eh ... aa i jak jechałam z mezem to tak mnie dusiło w okolicy wybuchu ze szok ;/ wspołczuje rodzinom z tego osiedla ;/ a to wszytsko przez 'oszczednosci' ... zmniejszaja etaty i ludzie coraz wiecej na głowie mają i prawdopodobnie "pan" nie zdazył przełozyc czegos tam i jest BUM ! :| ... eh ... no to za oszczedzili ;/ pewnie z miesiac beda badac co jest ...

reklama
Witamy u nas pogoda okropna znowu siedzimy w domu.

ETNA oj musze temu swojemu paniczowi zajrzeć do buzi, bo też od kilku nocy jest strasznie płaczliwy i nawet w dzien marudzi co do tej pory mu sie nie zdarzało.

MARTOLINKA oj to masz zdolnego kawalera, ja zamykam łzienke jak tylko pralka chodzi, bo tez juz majstrował.

KASIA a tobie po raz kolejny ZDRÓWKA :)

Hej ... pogoda okropna ....
Gosiu nie nie chodze do pracy dałam spokój puki ucha nie wylecze bo to nie zarty ;/
dzis wstałam lzej sie oddycha wiec moze zaczyna sie całkiem oczyszczac eh .. oby ...
ja dzis zaczynam porzadki z zabawkami i ubraniami Pawła ... musze spakować rzeczy koleżance bo rodzi w marcu ... eh ... fajnie jej ;P ... ja zaczełam zastanawiac sie nad kolejnym bobasem ...ale musze to tak zaplanowac aby wszyscy byli szczesliwi :D i ja i pracodawca :D ... a no i musze zaczać planowac urodzinki ... mam jakieś plany wstepne ale trzeba wszystko pozamykać na ostatni guzik :D zrobic liste zakupów i sru do kuchni :)
miłego dnia ...

ps. dzis bede z wami cały czas hahahaha ;P
z
Kasia to pozbywasz sie ciuszkow a jednoczesnie chcesz juz drugie bobo no chyba ze liczysz ze dziewczynka bedzie teraz:-) Kasia kupujesz ten regal na zabawki z ikei?

Martolinka - nie możemy wyjśc bo pogoda u nas straszna ( wieje i zimno) a maluszek chorustki. złapała od kuzynów wirusa i najpierw mial kilka dni bardzo wysoką temperature (pow. 39), a teraz ma brzydki kaszel i kicha. postanowilam, ze skoro nie cwiczy chodzenia to pocwiczymy mówienie hehehe i męcze go do rana kurą, mamą, babą, fry fry, itd. :p

Kassiula skoro jestes dziś z nami cały dzien, to może rozwazysz moją prosbę, którą wysłalam ci w Pw ?? :)

aga4444 - zazdroszczę :)

dziewczyny, własnie sie dowiedziałam przez przypadek o dudziakowej - to prawda, że byla oszustką?

Ostatnia edycja:
z
Kasia to pozbywasz sie ciuszkow a jednoczesnie chcesz juz drugie bobo no chyba ze liczysz ze dziewczynka bedzie teraz:-) Kasia kupujesz ten regal na zabawki z ikei?
hehhehe oddaje czesc ubran co ona mi pozyczyła wiec musze posegregowac reszte do pudła i chowam :d czesc ubrań ma siostra wiec damy rade :D i dla dziewczynki tez wrazie co :D haha
Kassiula skoro jestes dziś z nami cały dzien, to może rozwazysz moją prosbę, którą wysłalam ci w Pw ?? :)
Cały czas nad tym pracuje :) :) :) i pamietam pamietam :)

no to super Kasiiulka, bo nie rozumiem czemu wczesniej miałam dostep a teraz nie mam ... ja wiem że czasem mnei na bb nie ma, ale to nie moja wina ... tylko braku czasu. czasem jest go wiecej, czasem mniej. :)

jezu musze zaczac sprzatac i dalej pakowac... nie chce mi się !!! mały spi i jest taka błoga cisza. moge spokojnie posiedziec. zal marnowac takie chwile na cokolwiek innego niz siedzenie i picie herbaty. zwlaszcza ze mały spi okolo 30-40 minut tylko.

no to super Kasiiulka, bo nie rozumiem czemu wczesniej miałam dostep a teraz nie mam ... ja wiem że czasem mnei na bb nie ma, ale to nie moja wina ... tylko braku czasu. czasem jest go wiecej, czasem mniej. :)

jezu musze zaczac sprzatac i dalej pakowac... nie chce mi się !!! mały spi i jest taka błoga cisza. moge spokojnie posiedziec. zal marnowac takie chwile na cokolwiek innego niz siedzenie i picie herbaty. zwlaszcza ze mały spi okolo 30-40 minut tylko.

Miałaś dostep ?? i juz nie masz ?? dziwne ... nie wiem bo pierwsze zgłoszenia sama Kamcia ustalała kto ma miec ... wiec nie wiem kogo podawała a kogo nie ... wiec pracuje nad tym :)

reklama
miałam mialam :) nawet kilkanascie postów moich pewnei zjadziesz. a teraz buuu i zamkniete ... juz mnie pewnie nie lubicie..

upsss. małys ie obudził. koniec wolnosci :)
nie lubie tego "wciagania pępusia" - zawsze wtedy marudzi, jęczy a ja nie moge go nawet dotknąc bo krzyk od razu ... na szczescie trwa to tylko z dwie minutki

Do góry