reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Kikolek - obyście wrócili...
Kasiiula - współczuję przeżyć zdrowotnych, amotaks jest antybiotykiem również dla dorosłych...., mu zatyka też uszy przy katarze, więc znam ten ból.... niestety problem znika jak katar znika..
Etna - moja mi spać w nocy nie dała... wrredota jedna skopała mnie, gadała do mnie i ogólnie myślałam, że dziecko powieszę nóżkami w dół....:-D:-D, ... jak wychodziłam do pracy po 6.00 to spała słodko na żółwia.. :-D:-D, dzięki temu ona się wyśpi a jak zombie...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam, u nas nocka minela szybko, duzo za szybko. Oj jak sie dobrze skało. Mała spała cała noc, oczywiscie wierciła sie jak szalona. Rano spała w poprzek łózeczka. Ciesze sie ze mamy teraz te turystyczne, przynajmniej nie uderza glowa o szczebelki. Zaczełam myśleć o przeprowadzce to innego pokoju, zeby mała miała pokój tylko dla siebie. Niedługo planuje remont , wiec moze moze. Zobaczymy. Dziś planuje zabrać mała na kulki-moze teraz bedzie bardziej odważna ;-) Milego dnia

Kasiula kochana mysle , ze to niedosluch.. tylko jakies bzdury. Powinno Ci sie stopniowo poprawiac - goraco w to wierze :) melduj na bieżąco co i jak :)
Sandra maz juz w domu? :)

u nas znowu szaro i ponuro , ale nie pada wiec wyjdziemy dzis "do miasta " :)

hej laski:-)

Kasiula oj bidulko wycierpisz sie wycierpisz...a do pracy chyba nie chodzisz co??

Kilolku szybkiego powrotu do domu wieczorkiem mam nadzieje ze zameldujesz sie na bb:-)

Pola napisz cos wiecej o slubie i chrzcie

gie-oska - to był slub i roczek:) Kubus chrzest miał w styczniu:tak:
Wszystko się udało, najpierw był slub<cywilny> a potem przyjecie Kubusia w restauracji:-)
Oczywiście jak na złośc Kubuś się nie przespał do południa(jak zawsze), chyba czuł, że coś się szykuje:-)i myslelismy, ze bedzie nieznosny a On dzielnie walczyl, ledwo na oczka juz widzial ale do momentu jak się goście nie rozeszli nie spał (czyli do 18 od 7 rano), potem wsiadłam z Nim do samochodu, przytulil sie i usnal w 3 sekundy, w domu kapanko na "spiaco" butla mleka i spal prawie do 10 rano:-)
No a dzisiaj Kubus kończy roczek:)

Ostatnia edycja:
Kilolku wróccie szybko do domku !! dużo zdrowka !!
Kasiiula zdrówka !!

u nas noc minęła bardzo szybciutko. mały ostatnio zasypia około 19-tej, potem sie budzi około 22-giej i wariuje z nami w łózku przez około 30 minut. po zabawie mąż zanosi go do łóżeczka i maluch śpi do około 7-ej rano. zazwyczaj było tak że jadl śniadanko i dalej szedł spac na około 3 godzinki, ale od pewnego czasu mus ie przestawiło i wstaje już około 8-ej. mamusia musiala przestawic sie razem z synkiem hahahaha.

pogoda znow okropna. no nic sie nie chce jak się za okno patrzy. dobrze, ze chociaz ciśnienie nie spada przy tej szarości bo by mnie to wykończyło na maksa. najbardziej mnie wkurza, ze nie moge iśc z malym na spacer, bo on lubi cwiczyc chodzenie tylko na dworze. w domu leniuch tylko na czworaka i czasem przy kanapaie kawałek na nozkach pojdzie.

Hej ... pogoda okropna ....
Gosiu nie nie chodze do pracy dałam spokój puki ucha nie wylecze bo to nie zarty ;/
dzis wstałam lzej sie oddycha wiec moze zaczyna sie całkiem oczyszczac eh .. oby ...
ja dzis zaczynam porzadki z zabawkami i ubraniami Pawła ... musze spakować rzeczy koleżance bo rodzi w marcu ... eh ... fajnie jej ;P ... ja zaczełam zastanawiac sie nad kolejnym bobasem ...ale musze to tak zaplanowac aby wszyscy byli szczesliwi :D i ja i pracodawca :D ... a no i musze zaczać planowac urodzinki ... mam jakieś plany wstepne ale trzeba wszystko pozamykać na ostatni guzik :D zrobic liste zakupów i sru do kuchni :)
miłego dnia ...

ps. dzis bede z wami cały czas hahahaha ;P

reklama
Kasiiula - a jak tam po wczorajszych akcjach wybuchowych?? Podobnież straty są ogromne... otworzyli już ulice koło PKP?
Do piątku Cię odetka całkowicie...

Do góry