reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Martolinka - trzeba to gdzieś zgłosić,,, może to powiatowego czy inszego inspektora zwierząt?? Sąsiadce bym wyrwała włosy z ..... serdecznie współczuje... nie dość, że straciłaś dwa fajne futrzaki, to jeszcze masz kupę roboty , wydatki...

reklama
Pal licho wydatki ,choc wydalismyw trzy dni okolo 500 zł :/ kasa raz jeste , raz nie ma. Dobrze , ze akurat mielismy.
probuje sie dodzwonic do wojewodzkiego inspektora weterynarii. Nie odpuszcze.
a do sasiadki maz zaszedł. Oni maja dwa psy i troche ich postraszył

cześć laseczki :-)

kilolku fantastycznie że jesteście w domku :-) 3mam mocno kciuki za Michasia:-)

martuś ja nie jestem zwolenniczką kotów ale jest mi tak strasznie żal tych dwóch... sąsiadkę bym udusiła albo chociaż opluła a sprawę z schroniska zgłosiła gdzie się tylko da ale by afera była KONOWAŁY!!!!

Martolinka powinnaś poinformować sąsiadkę o konsekwencjach jej zachowania! Współczuję! Niestety moje dwa pieski małe zdechły na tyfusa parę lat temu i też na początku była zła diagnoza:robaki.

Kilolek zaciskam kciuki za Michasia!

cześć laseczki :-)

kilolku fantastycznie że jesteście w domku :-) 3mam mocno kciuki za Michasia:-)

martuś ja nie jestem zwolenniczką kotów ale jest mi tak strasznie żal tych dwóch... sąsiadkę bym udusiła albo chociaż opluła a sprawę z schroniska zgłosiła gdzie się tylko da ale by afera była KONOWAŁY!!!!

za przeproszeniem, ale nie pluje się na ludzi. JAk ty masz takie zapędy to nie dziw się, że potem Twoje dzieci będą pluć na innych czy Ciebie :)

Ostatnia edycja:
No więc dodzwoniłam się do insp.weterynarii. Opowiedziałam mu co i jak.. i skończyło sie na tym , ze powinnam była zrobić sekcję zwłok obu koto żeby coś udowodnić , mieć podstawy . Oczywiście na własny koszt. Zostałam zapewniona , że skontaktują się ze schroniskiem i będą obserwować. Czyli zostałąm olana.
nie wspomne juz o lekrzach konowąłch , którzy nie potrafia postawic diagnozy.

Martolinka WSPOLCZUJE BARDZO!!!! Co za pech :-(

Witam sie z rana i juz teraz padam na pysk..... ale mam marude dzis w domu! naszczescie wlasnie zasnal wiec licze ze wyspi sie i obudzi z dobrym humorem, bo przez przestawienie zegarka budzi sie nie 1godzine ale 2 godziny wczesniej niz zwykle :[ wiec wracam do Was niewyspane mamuski! koniec z labami i wysypianiem sie do 9:30 :dry:

a ja wlasnie wrócilam do domu bo jezdziłam po meza!!!! zle sie czuł biedak i zwolnił sie .... eh ... brak słów ... ale kara musi byc ;] .. pozatym jade zaraz do laryngologa i ciesze sie jak dziecko na widok cukierka :D:D ze bede znow słyszec normalnie :D :) Pawlis też marudny dzis a to temu ze zaliczył 20 min drzemki w samochodzie zamiast 1.5h w lozku :/ eh

reklama
Mała wstała, i chciała iśc do babci-stała przy bramce na schody zeby wyjsc. Wiec poszłyśmy, mala siedzi na dole z babcia a ja siedze na bb, w miedzy czasie gotuje i sprzatam. Mam tylko nadzieje ze nic nie przypale heh

Do góry