E
etna36
Gość
Martolinka smutno
(((((
trzymam kciuki, daj znac jakie wiesci
trzymam kciuki, daj znac jakie wiesci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to muusimy powrócic do tradycji :dTylna kanapa wolna hihihihi,
tylko nie wiem czy maly dał by rade w taka trase, od nas do Martolinki z 40/50 min i z Sopotu do Dziunki trz kawałek ładny i jeszcze spowrotem, no nie wiem. Moze kiedys, moze w ferrie mam w styczniu 2 tyg wolnego. Teraz roczek, swiata, wybieramy sie na dwie imprezy urodzinowe no i ta praca - ostatnio jestem wypompowana na maksa, szkoda gadac.
Z jednej strony nawet wstyd sie przyznac, ale sie ciesze że na basen nie jezdzimi(((
Mały zaczął się podnosić, włazi wszędzie, taki mały łobuz sie z niego zrobił, ze oczy musze miec dookola glowy, kto tego nie zobaczy to mi nie wierzy. Ale to naprawde prawda, wczoraj to ledwo z zyciem uchodzil - takie numery wyczynial.
Dziunka jesli chodzi o mojego meza to ostatnio nawet bywa w domu po pracy, wiec nie moge wyrzekac
Cleo to ja tez lubie sie od czasu do czasu obkupic normalnie drugie zycie we mnie wstepuje))
Moja mama kupila malemu kozaczki, ja mam za duze kurtki z zeszlego rokui poniszczone kozaki ale co tam, na razie trzeba roczek wyprawic.
Jak u was po zmnianie czasu? moj zamiast o 8 wstał o 9 wiec sie sam przestawil kochany synek
Martolinka a jak tam twoja walka z waga? bo zawsze zapomne zapytac i nowy kotek?
Kilolku co u ciebie? ja to czesto tesknie za tym jak na czacie wieczorami plotkowalysmy
dziewczyny duzo zdrowka dla was i dzieciatek!!!