reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

A gdzie sie podziewja wszystkie Panie z forum??? Imprezuja i czasu na bb nie maja?? Nie ładnie z waszej strony ;-)

Imprezuja?? ja na pewno nie :-( probuje wymodlic zeby moje dziecko normalnie przespalo te noc bo poki co to powtórka z wczorajszej nocki......jeszcze dobrze nie zasnoł a juz sie z płaczem obudził, marudzi przez sen. Masakra, a ja dzisiaj pół bułki zjadłam bo dziecko moje caaały dzien świruje, na rekach płacz, postawie tez płacz, lezy płacz, łózeczko płacz i sie oboje tak dzisiaj meczymy i miałam czas tylko na kawe i te pół bułki... Ciekawe czy teraz da mi zjesc

reklama
Imprezuja?? ja na pewno nie :-( probuje wymodlic zeby moje dziecko normalnie przespalo te noc bo poki co to powtórka z wczorajszej nocki......jeszcze dobrze nie zasnoł a juz sie z płaczem obudził, marudzi przez sen. Masakra, a ja dzisiaj pół bułki zjadłam bo dziecko moje caaały dzien świruje, na rekach płacz, postawie tez płacz, lezy płacz, łózeczko płacz i sie oboje tak dzisiaj meczymy i miałam czas tylko na kawe i te pół bułki... Ciekawe czy teraz da mi zjesc

Oj biedna, ale dla pocieszenia Ci napisze ze ja u mnie wcale ie jest lepiej. Nie wiem czy juz pisalam ze pediatra powiedziała mi ze takie spanie jest "normalne". Dziecko odreagowuje dzien, ma sny. Mam jej nie ruszac, nie wybudzac, nie gadac, nie zwracac uwagi-ciekawe jak mam to zrobic hmm łatwo powiedziec.

Oj biedna, ale dla pocieszenia Ci napisze ze ja u mnie wcale ie jest lepiej. Nie wiem czy juz pisalam ze pediatra powiedziała mi ze takie spanie jest "normalne". Dziecko odreagowuje dzien, ma sny. Mam jej nie ruszac, nie wybudzac, nie gadac, nie zwracac uwagi-ciekawe jak mam to zrobic hmm łatwo powiedziec.

no jak sie rzuca w lozeczku czy marudzi to go nie ruszam. Pod warunkiem ze spi. Inaczej nie da rady bo siada płaczek albo wstaje i sie drze....zęby idą lewa górna jedynka dzisiaj w nocy, ciekawe co odkryje jutro. Bo tak to młody spi ładnie przez noc, znaczy sie bezproblemowo, nawet bez ochraniacza bo sie nie rzuca :)

no jak sie rzuca w lozeczku czy marudzi to go nie ruszam. Pod warunkiem ze spi. Inaczej nie da rady bo siada płaczek albo wstaje i sie drze....zęby idą lewa górna jedynka dzisiaj w nocy, ciekawe co odkryje jutro. Bo tak to młody spi ładnie przez noc, znaczy sie bezproblemowo, nawet bez ochraniacza bo sie nie rzuca :)

No u nas identycznie. Tez obstawiam zeby-ale kurcze wszstko na zeby zrzucam. Nie mam juz sily, az boje sie isc spac

Ja też nie imprezuję... 9 msc ciąży i ponad 11 msc życia mojego Syna ;D ;/

Siedzę, zjadłam obiad i idę się wykąpać. Boże-nie pamiętam kiedy ostatnio siedziałam w wannie, zawsze szkoda mi czasu, teraz też prysznic sekundowy zaliczę, moze cos obejrzę chwilę bo po 23 chce małemu dać jeszcze jeść - ha a to juz nie długo.
Moje dziecko usnęło o 21.20 a myślalam ze w zyciu już nie usnie, wiec dałam mu 15 minut pobawienia znowu i do łożka ze mną, zasnął w 5 minutek.

Dziś nie jestem zadowolona ze swojego zachowania ;/ Jak przyszedł mąż mały też do mnie się wyrywał, ale wyszłam na górę mimo płaczu bo już mnie roznosiło od środka. Gdyby tak cżłowiek mógł wyłączyć te złe emocje, przecież dziecko nie jest niczemu winne ze chce tylko do mamy, a ja sie denerwowałam ;/

Mama ja też bardzo mało jem, bo nawet jak mam chwilę czasu jest tyle do zrobienia ze szkoda mi czasu na jedzenie. Zauwazylam tez ze glodna szybciej sie wkurzam. Juz wrocilam do wagi sprzed ciązy prawie, mimo ze przytylam w ciazy 22 kg. Teraz ważę ok 50 i nie chce za cholerkę wiecej schudnąć.

Spadam stąd. Miłego wieczorku dziewczynki!!!

Ostatnia edycja:
Hej.

Ja 2 dni temu odstawiłam anty a dziś @ dostałam :( Ostatnio miałam 2 tyg temu... pieknie naprawde jakbym wiedziała to dokończyłabym opakowanie.

Głowa mnie boli... :( Okropnie :( Z tyłu główa dokładniej. Czytałam ,że to od wysokiego ciśnienia :( Ehhh...

Mały jeszcze nie śpi.... jej :( Już mam dośc.

u nas nie ciekawie... ja katar nadal bol gardła i wogole i zeby było za mało to ucho zatkało sie :| ledwo co słysze ....
yh ... Paweł od popołudniowej drzemki marudny z temperatura :( mam nadzieje ze noc spokojna bedzie eh ... no i nie podejmuje dzis zadnej walki z jedzeniem :( ... szpital normalnie ;-(

reklama
Kasiula zdrowka
Wyjatkowa a czego sie spodziewałas po odstawieniu anty?? To normalna reakcja organizmu, spadła ilosc chormonów i bach-miesiaczka.

Witam po koszmarnej nocy, wykoncze sie i juz.

Do góry