reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
hahahaha, sorki katrenki, nie moglam sie powstrzymac

ale nie zazdroszcze :( co teraz zrobisz?

martolinka, szkoda biednego cynamonka, ubilabym ta sasiadke! a belkot sliczny, troszke jak moja toffi :)

mi tez sie nic nie chce, jestem padnieta, mala ciagle sie w nocy budzi, sama juz nie wiem dlaczego, zamiast sppac nadrabiam bb

musze leciec jutro bo musze odebrac dowod w tym tyg bo ten sie konczy wlasnie zabukowalam nowy jedyne £110..... tak wiec zamiast 2 dni w pl mam jeden....lece jutro bede w pl kolo 11 a wracam w srode o6! fantastycznie.....

a ja wam powiem ze nei wiem co mi ... nic mi sie nie chce ... tzn chce ale nie mam co robic :/ i do tego gardło mi boli nic nie pomaga czuje jakby mi migdał powiekszał sie :( ... chyba zmeczenie wychodzi ... :(
u mnie zawsze jest cos do roboty. Chodx to ci coś znajdę

jutro lece do pl...ale mi sie nie chce!!!!!!!! najchetniej posiedziala bym sobie w domu i odpoczela kilka dni, no ale mus to mus....no i bede tesknic za moim okruszkiem!!! najgorsza jest ta mysl, ze bede taaaaaaak daleko!
buu i tylko po ten dowód lecisz?

witam
dawno nie zaglądałam ale mogę się tylko wytłumaczyć brakiem czasu
15 października Mikołaj zaczął sam chodzić
teraz trzeba mieć oczy w koło głowy
nocki nie przespane stawiam na dalsze ząbki
ciężko będzie mi nadrobić bo sporo przez te 2 tyg napisałyście ale postaram się teraz zaglądać choć wieczorkiem

Czesc mamuski, witam po tygodniowej przerwie. Nie probuje nawet nadrobic listopada, bo musialabym siedziec cala noc na necie, tyle naskrobalyscie. Czy cos sie wartego uwagi wydarzylo przez ten tydzien???
U nas leci, walczymy z odstawianiem malej od piersi i nocnymi pobudkami, Marysi wyszly dwa kolejne zabki (gorna jedynka i dwojka) i kolejne dwa na wylocie. Jutro mamy roczne szczepienie i wizyte z health visitor. No i moze lekarzem, bo mala cos ma chrypke od wczoraj, zobacze jak bedzie jutro.
Poza tym mala robi postepy z dnia na dzien, nasladuje nas we wszystkim, odglosy, miny, ruchy, uwielbia sie wyglupiac, pokazuje paluszkiem jak czegos chce, no i widac, ze coraz ladniej sie bawi zabawkami (zaczyna kumac co sie gdzie wklada, jak cos obrocic itp).
Mama pomaga mi we wszystkim, moge wiec znalezc wiecej czasu dla siebie w ciagu dnia. No i niestety, wkrotce zaczynam poszukiwania nowej pracy:( a tak mi sie nie chce....
Mam nadzieje, ze u was wszystkich w porzadku. No i moze w koncu jutro wstawie nasze foteczki z urodzinek, bo nie mialam kiedy.

Buziaki dla was i dzieciakow.

Katrenki - zdarza sie, moj kolega tez tak raz zrobil, nie przejmuj sie:) ale wyobrazam sobie, jakie musialas miec nerwy heh...

reklama
Do góry