reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

cześć dziewczyny:-)

kupiłam małemu dzisiaj tran w aptece i o dziwo nie wypluł jak mu podałam, chciałam was zapytać czy podajecie dalej witaminę D??

banana na dole jest najchłodniej nie spotkałam się z lodówką która u góry ma najchłodniej a jaką masz z zamrażarką u góry czy na dole?? bo może w tych co jest zamrażara na górze to na górze jest chłodniej??

reklama
hej!!
ja sie przywitam z lekka tylko bo robota mnie goni, koncze prasowanie, jeszcze to poukladac, umyc wlosy, wysuszyc, spakowac nas bo jutro po pracy uciekamy do mojej mamy do srody wieczor bo maz tez zwial.
No i dyrektor zatwierdzil moj plan rozwoju z jedna poprawka tzn mam napisac jakie bede konkretnie robic kursy doskonalace wiec ciesze sie bardzo ze chociaz to mam z glowy, ale musze to jeszcze dzisiaj na czysto wydrukowac wiec zmykam jutro na rano wiec wstaje o 6, papapa laseczki

p.s. u PAWLA WSZYSTKO OK teskinil za mna dzisiaj bylo to po nim widac, ale zawsze tak po weekendzie z mama i tata, jutro bedzie lepiej

cześć dziewczyny:-)

kupiłam małemu dzisiaj tran w aptece i o dziwo nie wypluł jak mu podałam, chciałam was zapytać czy podajecie dalej witaminę D??

banana na dole jest najchłodniej nie spotkałam się z lodówką która u góry ma najchłodniej a jaką masz z zamrażarką u góry czy na dole?? bo może w tych co jest zamrażara na górze to na górze jest chłodniej??
ja przez lato nie podawalam, teraz lekarka znow nam zlecila na jesien/zime i wlasnie zaproponowala tran - o ile maly sie zgodzi pic. no i kupilam taki z aromatem cytrynowym, no i tomi jak z rana widzi ze wyciagam go z lodowki to otwiera buzke hehehe

ja powaznie mówię, ze to zalezy od lodówki. Zalęży w ktorym miejscu ma agregat. Jesli ma jeden agregat to latwo poznać, bo tak jak pisze aga4444 najchłodniej będzie przy zamrażarce. ALe ja mam np 2 agregaty.Osobny na zamrażarkę i osobny na lodówkę. Zamrażalkę mam na dole a agregat od lodówki na gorze.
No a czas chłodzenia zalezy od temperatury ustawionej w lodówce

haha banana powiedz jaka masz lodówke powiemy Ci gdzie najzimniej ;)

a mi bardzo ciekawie dzień sie zaczał :) ...

musze jechac do lekarza,nfz i poradni no i meza do pracy zawiesc musiałam :D 8km wracałam 40 minut :D SUPER :D juz smialam sie na końcu :D
no i zaszlam do sklepu po serek i bułeczki na sniadanie ... weszłam do domu i jak zwykle Pawcia rozebrałam i sama poszłam sie rozbierac i robic kawe... wchodze do pokoju a Paweł cały umazany w serku topionym ":D głowa twarz rece nogi DYWAN :D całe ubranie :o hahaha nie wiedzialam za co sie brac :D hehe wlaśnie konczymy kanapke Pawcio pojdzie luli ja szykowanko i sruu załatwiac sprawy mam nadzieje ze do wieczora zdaze :D skoro takie korki u nas :o

Hej, laski :)

I co Marta, dziś czy jutro?

Asia chodzi po domu i na wszystko pokazuje palcem mówiąc: "Cio to, cio to". Nie wiem czy to świadome ale na to wygląda :)

Agrafka gratuluję raczkowania :)

Ilonko jak Ci młoda chodzi w tych butkach?

Nasza lodówka chłodzi najmocniej przy tylniej ścianie.

witam w ten pochmurny u mnie dzien...

Kasia wklejam Ci zdjecia tego paska..i dotego wzielam sobie taka podobna opasek z kwiatem:-)

Załączniki

• pasek2.jpg
    pasek2.jpg
    96 KB · Wyświetleń: 23
  • pasek1.jpg
    pasek1.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 18
  • pasek3.jpg
    pasek3.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 19
Witamy sie i my z rana. U nas mgła okropna wczoraj do 15 się utrzymała. A dzis juz szorowałam z rana po mleko do apteki całe szczęście aptekarka dała bez recepty, bo w przychodni w 8 dni nie mogą się wyrobić, żeby wypisać recpte paranoja.

reklama
hej dziewuszki ...
ale mialam dzień :o wiedzialam ze cos sie zdarzy ;] haha z rana 40 min korek...pozniej dywan i Pawcio w serku topionym ... w szpitalu gdzie pojechalam podbic papiery na refundacje aparatów spedziłam godzine po głupia pieczątke... odsyłali mnie jak idiotke z rejestracji do lekarza i do pielegniarek ... co do czego lekarz podbił bo tez juz mial dosc latania :| masakra ... pozniej do NFZ a Tam Parking waski ze sie zablokowałam samochodem !! :angry: po 1 cm przód tył :| i na wyczucie bo h** co widac ... :| ... nastepnie do Fundacji gdzie dofinansowują aparaty a tam ze tego nie robia :szok: ze tylko dla dzieci cos z komputerami :| chyba o badanie chodziło bo juz nie słuchałam bo wkurzyłam sie ... dobrze ze zadzwonila do Pana co nami sie opiekuje i nakierował mnie gdzie indziej .... i pojechałam .... tez w ślepo bo nie wiedzialam gdzie to i błądziłam godzine :/ w końcu znalazłam i dowiedzialam sie ze nie dostaniemy całego dofinansowania i wogole ciezko im powiedziec czy jakiekolwiek dostaniemy :| no i skad mam wziasc 4,5tys :( doł ... na dniach jade do tego Pana moze cos jeszcze doradzi ... eh zeby było smiesznie nałozyłam buciki na obcasie ;P nogi prawie mi odpadły ... teraz w domku ... tez akcja byla ;P bo Pawcio szedl spac ... no i jak co wieczór "gdzie smok" ... NIE MA :szok::szok::szok: a był przed chwila ... z mezem wszędzie szukaliśmy ... i nie ma ... 20 minut szukałam nawet łozko maz podnosił ... chwile pozniej patrze a on se lezy na muzycznym oceanie ... :) poszedl od razu spać :) pranie wstawione mam chwile dla siebie ... bo i maz mi tu juz gada o kompie :szok::szok::szok:

Do góry