reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Ania ale sie usmialam....hahahaahah

Kilolek ja tez zrobilam to samo i sie zgooglowalam.......hahahaah

U nas dzis ladna pogoda slonko swieci..... bylismy rano na car boocie i zla jestem, kupilam gasiennice fishera dla malej i nie dziala.....:-(

reklama
Wróciliśmy z marszu, było superaśnie!!!! Było mnóstwo mam zachustowanych - w tym, uwaga, jedna babcia ;) i równie tyle mam które chcą się zacząć motać.

Było też małżeństwo z noworodkiem - że też nasze dzieci były takie maciupkie, kompletnie tego nie pamiętam!!!!

kilolku, pociesze cie, ze wlasnie spie...lam biszkopt ewelii, bo chcialam go przerobic na ciemny. nie dosc,ze malo urosl to chyba jeszcze zakalec. tortu z niego na pewno nie bedzie (robie dla przyjaciolki),ale myslalam, ze moze chociaz da sie zjesc....
z rana bede piec juz normalnie wedlug przepisu i bez cudowania

Witajcie,
:-)
u nas piekny , jesienny dzień. Dziś od rana kończe uzupełniać dziennik praktyk:baffled:
Antek własnie chodzi sobie po pokoju:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam sie i ja. U nas typowo jesienna pogoda. Czekam na gazownika i kuchnia bedzie gotowa do użytku. Pózniej na spacer i dzien zleci.

wiec wlasnie to byla impreza dla starych. Z dań dla dzieci- flipsy i biszkopty, a i jeszcze inne okolo roczne dzieci jadły tort orzechowy.. ja nie dałam mlodemu.. krem ciezki , nasaczony alkoholem!!!!, orzechy. masakra.
Dziunka jutro ? sroda?

Chciałabym jutro ale muszę się A spytać jakie ma plany. Dam znać wieczorem.

Hej ... witam sie i ja ... ostatnio <w week> zle sie czułam i wogole ... nic mi sie nie chce mam ciagle ból glowy ale mysle ze to temu ze zbliza sie @ :| ... Wczoraj bylismy w galerii szukalismy butów dla Pawcia ... pozniej robilismy pizze no i mądra Kasia tak przeczytała ze zamiast nastawic Automat na CIASTO aby wyrobio i wyrosło to wcisneła CIASTKA ... no i 2.5h czekałam z mezem aby wyjac Chleb z pizzy :D wkurzona na maxa ... no i głodna ... mysle wszytsko pokrojone trudno robimy raz jeszcze ... wrzucac skladniki ... i co? nie ma drożdży :o :o to za kluczyki i sru do sklepu o 18.30 w niedziele :D w 6 dostałam dopiero :D ... i tak od 15 do 20.30 czekalam na pizze :D no ale ok ... Paweł po polnocy wstal jesc ... to ja robic mleko wstałam i co ? PRADU NIE MA :o :o Musiałam na gazie grzac wode :o :o i swieciłam se zapalniczka :D bo nawet nie wiem gdzie latarka bosh ... dzis jeszcze nic nie robiłam nie mam ochoty i wogole ... eh ... trzeba zajrzec do zamrazarki i wyczarować obiad :o dobrze zupe mam :)
Miłego dnia dziewczynki :)

reklama
Do góry