reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
hej laseczki:-)
jak tam samopoczucie w ten sobotni wieczor....?
ja zakupilam sobie winko na dzisiejszy wieczor a d ma wlasnie wychodne na piwko z kolega....
zleciala sobota jak z bicza strzelil.....

My cały dzień szaleliśmy na zakupach fotelika i znowu wrocilismy z nosidelkiem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no i grobowa atmosfera w domu

ja nie wiem chyba sie wszystko przeciw nam sprzysieglo, jakis brak kolorów w sklepach i nie mozna zamowic. Martolinki fotelik byl tylko jeden i czerwony a te Ceneo co chcialam to tez czerwone, zielone, zolte, zielone a w koncu zdecydowalismy sie na niebieski, byl w pierwszej hurtowni ale o 15 ja zamkneli, no i byla najdalej. Na koncu Gdyni, a wyladowalismy jeszcze w Oliwie i Gdańsku no i lipa

wszystkie sie zastanawiamy co z dudziakowa.....
a ja pogooglalam troche i ona na innym forum dziala........
i ma 2 fasolki w brzuszku ;) szalona :)
jak jednak tu jeszcze zagladnie to jej gratuluje!
Forum Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maluszki siadają, ząbkują i raczkują, a mamusie na wizażu plotkują (list.-grud.2009)
wow alez wieści! Zaocznie gratuluję :D
Lotka strach się bać!Ty szpiegu!!!!

uff ode mnei goście wyszli, w miare posprzątane, zmywara dziala. Naerszcie mam to za sobą. Generalnie powiem Wam, ze opis z rana to nie był koniec katastrof z wypiekami z czego zakalec w murzynku był najmniej żenujący. nie będę pisała co i jak, bo mi juz normalnie wstyd. A piekłam tylko 2 ciasta! masakra
musze coś wymysleć na te urodziny, bo dzieciaki bez tortów zostaną jak tak dalej pójdzie :/

Lotka ale szpieg z Ciebie ;-)

Dudziakowa gratulacje wielkie :-)

Mi sobota mineła nawet nie wiem kiedy, jestem juz zmeczona ze szok. Miłego wieczorku

wow alez wieści! Zaocznie gratuluję :D
Lotka strach się bać!Ty szpiegu!!!!

uff ode mnei goście wyszli, w miare posprzątane, zmywara dziala. Naerszcie mam to za sobą. Generalnie powiem Wam, ze opis z rana to nie był koniec katastrof z wypiekami z czego zakalec w murzynku był najmniej żenujący. nie będę pisała co i jak, bo mi juz normalnie wstyd. A piekłam tylko 2 ciasta! masakra
musze coś wymysleć na te urodziny, bo dzieciaki bez tortów zostaną jak tak dalej pójdzie :/
eee tam, od razu szpiegu ;p google górą ;) hehehehe
a serio to chyba nuda mnie dzis dopadla - maz sie domem zajął, dziecko samo sie zabawiło w swoim pokoiku no a że mnie tez co do niej ciekawosc zzerała, no to poszukałam ;)
miłego wieczorku :)

eee tam, od razu szpiegu ;p google górą ;) hehehehe
a serio to chyba nuda mnie dzis dopadla - maz sie domem zajął, dziecko samo sie zabawiło w swoim pokoiku no a że mnie tez co do niej ciekawosc zzerała, no to poszukałam ;)
miłego wieczorku :)
zainspirowana spróbowąłam sibie wyszukać w goglach i aż się przeraziłam, bo nie zdwalam sobie sprawy, ze tak łatwo mnie znaleźć

witam się popołudniowo
dzisiaj piękne słoneczko więc po obiedzie ruszamy na spacer :tak:
lotka kogo jeszcze wyśledziłaś?? :-)
kilolek no kiedyś jak sprawdzałam to pierwsze się pokazywało moje foto z NK a teraz profil na Facebook

a tu coś na poprawę humoru:
[M]: Podaj piwo kobieto
[K]: a może użył byś magicznego słowa
[M]: czary mary podaj browary

miłej niedzieli ;-)

reklama
witam się popołudniowo
dzisiaj piękne słoneczko więc po obiedzie ruszamy na spacer :tak:
lotka kogo jeszcze wyśledziłaś?? :-)
kilolek no kiedyś jak sprawdzałam to pierwsze się pokazywało moje foto z NK a teraz profil na Facebook

a tu coś na poprawę humoru:
[M]: Podaj piwo kobieto
[K]: a może użył byś magicznego słowa
[M]: czary mary podaj browary

miłej niedzieli ;-)
dobre dobre :))
nikogo wiecej ;p no moze sama siebie - i podobnie jak pisala kilolek - mozna sie zdziwic :)

Do góry