reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

O no to widze ze ople tez maja zajefajne zamki. Trzeba było szybciej pisac to bym Ci moje klucze podrzuciła.

Uwaga dziewczyny-Dziunka domówke urzadza-wbijamy sie -wszystkie hehehe

Hhahaahahha, wariatki, ale by były bibka, smaka mi narobiłyście!!!
Da sie zrobic, a wiecie z kim dzieci zostawimy? Z mężem MARTOLINKI :D dam sobie rękę obciąć że z chęcią przygarnie całe przedszkole pod swoje ramiona :) Taaaaaki IDEAŁ :)

No to co, kiedy? :p

reklama
Mąż tylko zapytał : a ile tych dzieci jest? Marta , czy mi nic nie grozi? :)

:D taaa jedyne co mu grozi to zwariowane mamuśki z bb :D

Tak na poważnie to dawno tu Passi nie było.... ŻYJESZ KOBITO?
Ani Niunians.... Ani Mary....

Taaa laski, ale nie zapomnijcie po sobie posprzątać:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mąż tylko zapytał : a ile tych dzieci jest? Marta , czy mi nic nie grozi? :)
hahahaha

katastrof kulinarnych ciag dalszy - w polewie czekoladowej utopiła mi się muucha, ale nie zauwazyłam i ja ugotowąłam :szok::szok: dobrze, ze choc przd polaniem ją zobaczylam :baffled:
bosh, jaki ja antytalent jestem :sorry2:
moja rodzina juz sie przyzwyczaila, ze moje wypieki sa delikatnie mówiąc dość oryginalne. Zawsze coś skopie i nawet nnie wiem co, a w rezultacie mój wypiek zupelnie nie przypomina tego czym mial byc. I zawsze ale to zawsze obiecuje sobie, ze nigdy więcej i nastepnym razem posilę się cukiernią, a gdy nadchodzi ten kolejny raz znów unosze się ambicją i piekę, a efekt wciąz ten sam :baffled:

kilolek grunt to się niepoddawać ;-)

dziunka też myslalam ostatnio o cioteczkach, które nas dawno nie odwiedzały, ja nie pamiętam kiedy Gawit była ostatnio, albo Monia-Arek czy natalunia :-( no może ja też najczęściej tu nie jestem w ostatnim czasie, ale jak tylko jest okazja to i owszem ;-) i mi brakuje Kamci!

Ja już gotowa do wyjścia na spacerek, bo obiad mam podszykowany, tylko kotlety wrzucić na patelnię i ziemniaki ugotować, mizeria już w lodówce gotowa, a mały jak na złość śpi. Miałam też iść do kosmetyczki, ale teraz to juz pozamiatane i sama musiałam brwi regulować,ale jakoś dałam radę ;-)
dziś wieczorem idziemy na 2 urodzinki do kuzyna Patryczka :-) he to taka jego pierwsza dziecięca impreza:-):-):-):-):-):-)

Miłego dnia! buziaki:*:*:*

Hej dziewczynki ;D
A ja leniuch w przeciwienstwie do Was jestem ;/

U mnie remont na górze się rozkręca, ja latam na szmacie i prawie nic nie robię a i tak narzekam.

Dziewczyny pracujące PODZIWIAM!!!! Każda da radę bo musi hehehe.

Ja wysłałam mamę z Synkiem do siostry spacerkiem, zaraz do nich jadę autem powyrywać marchewki Olinkowe z ogródka.
Ostatnio nie pamiętam kiedy ostatnio byłam z Olim na spacerku-wczesniej noga rozwalona więc mama spacerowała, trochę teście ;D Ale ze mnie leniuszysko!!!! Ale u nich mały spokojnie siedzi w wózku a u mnie od razu wyrywa się na ręce.

Oli od jakiegoś czasu non stop na ręce mi wchodzi, jak tylko mnie zobaczy kiedy siedzi z kimś innym wyrywa do mnie-to chyba taki etap ;D

Pewnie dziś troszkę spokojniej na BB bedzie więc nadrobię Was.

Pozdrawiam wszystkie!!!!

Hej, kurcze ja od czwartku jestem sama z małą i na nic kompletnie nie mam czasu, tzn. mam na Eli hahahahah, na szczęście mąż wraca jutro ;-)

Pianistka, wszystkiego co najlepsze dla Marysi :-)

ale sobie popisałam nic babcia chce wnuczkę na skypie zobaczyć ;-)
Miłego :-)

reklama
Do góry