reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Pianistka fajnie ci :) ja bym chciala tak kilak osób na kilka dni :)

Wyjatkowa to powoli przestawiaj go co 30 min i jak polozysz spac ok.19-20 to bedziesz miala czas dla siebie :)))))

ja dzis mialam"wychodne" i pojechalam do kolezanki co 2 lata nie widzialam :) ;ogadałysmy mam nadzieje ze odnowi nam sie znajomosc :) :)
mały dzis wcale nie spał druga drzemka 16.45 dop 17.15 :D WoW :D zjadł 200ml manny na gesto <zazwyczaj je max 150ml mleka> i odłozony został do łozeczka ze swoim "zestawem spiocha" <czyli pielucha i smoczek :) > i zasnał! :) nawet nie pisnał :) w sumie brzuszek pełny smoka i pieluche ma :) zobacze ile na "mannej" wytrzyma eh ...

reklama
U Was też tak wieje?
Ja nieświadoma takiej pogody bo niby za oknem pięknie dałam teściom małego ubranego w grubiutkie rajstopki i te kapcio buciki z podeszwą skórzaną. Byli na spacerku godzinkę a mały miał nóżki jak lodziki :-( Matko mam nadzieje ze się nie pochoruje:szok::-( Mogłam jeszcze jakieś skarpety grubsze mu założyć, no żebym wiedziała ze tak piździ.
Cały czas nie kupiłam bucików małemu bo u mnie na zadupiu są jakieś zwykłe za 65 zł i jakieś skórzane firmy Bena za 130 zl. Żadne mi się nie podobały bo chciałam coś lepszego kupić, Bartka, Ecco, Geoxy ale zanim my się z małym wybierzemy do W-wy to zima nas zastanie i chyba zaraz lecę kupić mu te za 60 zł rozmiar taki na teraz 21 a najwyżej potem na śnieg kupię mu coś lepszego. Kurczę bo przez te niezdecydowanie dzieciak mi się rozchoruje, ajjjj.

uleńka a co z tymi Bena jest nie tak? bo ja takie kupiłam mojej Małej .tu w Dębem szyją te buty. i kupiłam za 65 zł ,skóra a w środku wełna z barana. ja jestem zadowolona. kupiłam kozaczki i takie traperki. myślisz ,że te z Bartka są lepsze? ja mierzyłam mojej w Smyku za 130 zł i też niby skóra ,ale w środku pusto.

Kaiiula ja oglądałam tylko jeden odcinek co prowadziła D.Delą. i mi się taki sztuczny wydawał ten program. ale może dam mu jeszcze szanse ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
gieoska ale Ci dobrze! też bym tak chciała!!!!!

u nas wieje okropnie i tak od poniedziałku. patrzysz przez okno piękne słoneczko a jak wyjdziesz na dwór to Ci głowę chce urwać.

masz rację ,prowadzą to w stylu Jolanty Pieńkowskiej. niby na luzie i fiu fiu , a tu kij od szczotki połknięty.

moja zasypia na górze, nie wiem ile dziś zjadła bo tatuś ją usypia. ale tak z reguły to pije na noc około 280 ml.

Tzn jak?Uśpić i dać przez sen?Nieee...on tak sie nie nabierze nawet jak kimnie sie ok 19tej czasami to ja zadowolona ze tak wcześnie ale on zawsze się obudzi mi na flaszkę. Teraz tez pewnie czeka aż przyjdę ze szkoły 19.40 jestem w domu więc mu wybaczam chociaż tak do 8 to mi sie marzy sen :) Mojej siostry córa śpi od 22 do 10tej . też tak chce. :p

Edit.
Jak będziemy chrzcić małego to mam wyjąć na ten czas koczyk z brwi? Ja nigdy go jeszcze nie wyjęłam i się boję ,że jak wyjmę to już nie wsadzęgo spowrotem.:( Muszę czy jakoś to przejdzie?

Niom mój miał przez pewniem okres poprzestawiane te godziny i jadł o 17 serek ok 300 g a o 19 spać wiec bez mleka a po soczku. Zawsze sie o 23 budzil na mleko...nie odpuściłby haha no i zjadł na półprzytomnie i dalej spał. Co do kolczyka to po co wyjmować? Ja mam piercingi no ale taki "na wierzchu" to w nosie i nie wyciagałam. Chyba ze kxiądz jakis radykalny ale wg mnie co ma kolczyk do chrztu :confused2:

A nie wiem ale jak my bez ślubu , ksiądz nas pierwy raz bedzie widział w kościele :p bo ja z tych codo kościoła nie chodzą tak jak i B. więc nie wiadomo co sobie wymyśli :p Ale oby było ok bo to ksiądz z takiej na wsi parafii a z nimi idzie sie zawsze dogadać na szczęście.

Edit.

Mamy 8 ząbków już !!
Dziś wymacałam, przebił sie :p

reklama
moje dziecko już ładnie śpi od prawie 2 godz
a w ogóle to jak mi po południu zasnął to spał 3 godz normalnie szok
idę oglądać mój serial na Polsacie "Szpilki na Giewoncie"
spokojnej nocki życzę

Do góry