reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Etna jestesmy bezwzględne jak Heksy :) nia ma opcji :)

Kasiula - wczoraj widziałąm- moim zdaniem beznadzieja..

Gieoska udanych zakupów!!!! a Kasiuli nie wierz w ten obiad- ja do tej pory czekam na moje ogórki co miały isc poczta :p

Małgosia- nie daj się przeziębieniu!!!!

reklama
Etna jestesmy bezwzględne jak Heksy :) nia ma opcji :)

Kasiula - wczoraj widziałąm- moim zdaniem beznadzieja..

Gieoska udanych zakupów!!!! a Kasiuli nie wierz w ten obiad- ja do tej pory czekam na moje ogórki co miały isc poczta :p

Małgosia- nie daj się przeziębieniu!!!!

haha świnia :p boje sie ze słoik pobije sie :D

U Was też tak wieje?
Ja nieświadoma takiej pogody bo niby za oknem pięknie dałam teściom małego ubranego w grubiutkie rajstopki i te kapcio buciki z podeszwą skórzaną. Byli na spacerku godzinkę a mały miał nóżki jak lodziki :-( Matko mam nadzieje ze się nie pochoruje:szok::-( Mogłam jeszcze jakieś skarpety grubsze mu założyć, no żebym wiedziała ze tak piździ.
Cały czas nie kupiłam bucików małemu bo u mnie na zadupiu są jakieś zwykłe za 65 zł i jakieś skórzane firmy Bena za 130 zl. Żadne mi się nie podobały bo chciałam coś lepszego kupić, Bartka, Ecco, Geoxy ale zanim my się z małym wybierzemy do W-wy to zima nas zastanie i chyba zaraz lecę kupić mu te za 60 zł rozmiar taki na teraz 21 a najwyżej potem na śnieg kupię mu coś lepszego. Kurczę bo przez te niezdecydowanie dzieciak mi się rozchoruje, ajjjj.

Tak było wczoraj usnął po 18 wstał z płaczem po 19 bo głodny, więc ja mu papu a wczesniej darł sie z zamknietymi oczami. Wiec po jedzeniu rozespał sie a ja jadłam frytki, Oli nie chciał do babci wiec u mnie na kolanach siedział a ja jadłam.
TERAZ PROSZĘ O LINCZOWANIE!!!!!!(...)/

No cos ty, nic sie nie stalo, to nie surowe jajko, po prostu juz wiesz, ze nawet jedna frytka moze byc zbyt ciezkostrawna poki co... dobrze, ze zwrocil, to sie nie meczyl, gorzej jakby mu na brzuszku zalegalo i by sie z bolu zwijal cala noc. Jeszcze nie raz cos damy, dzieciom ciezko odmowic, moja tez jak cos jemy to patrzy jak tem piesek, az sie oczka swieca i czasem ciezko nie dac.
No i znam ludzi, ktorzy dawali i frytki i kawalki maca dziecku rocznemu i nic mu nie bylo, wiec to nie regula. Za kilka m-cy mozesz znow dac frytke:) hehe

(...) CZY WASZE DZIECI TEŻ PORUSZAJĄ SIĘ W DOMU ZA POMOCĄ PCHACZA? (...)

Moja nie, bo nie ma pchacza:)

(...) Dziewczyny czy Wasze dzieciaki tez takie przytulaki ostatnio sie zrobily??moj Kacper tak sie zaczal przytulac ze az w szoku jestem:-)
poza tym jedziemy dzis do londynu ale sie ciesze:-) (...)

Moja tez mega przylepa, jak moj wraca z pracy to musi ja wziac na rece i ponosic poprzytulac 5 min. zanim sie przebierze:) my mowimy ze robia koale:) a w nocy to juz tradycyjnie, pcha sie na nas non stop.
Gosia - udanych zakupow w Londynie:)

(...) zanim my się z małym wybierzemy do W-wy to zima nas zastanie i chyba zaraz lecę kupić mu te za 60 zł rozmiar taki na teraz 21 a najwyżej potem na śnieg kupię mu coś lepszego. Kurczę bo przez te niezdecydowanie dzieciak mi się rozchoruje, ajjjj.

No lepiej sie wybierzcie, bo do Polski zima w listopadzie ma przyjsc. Wczoraj czytalam ze ma byc do minus 30 (u mnie na polnocnym wschodzie tyle bedzie na bank:) Ale u nas w Edim pewnie max minus 3:)

A u nas dzien zlecial nie wiadomo kiedy, musialam jechac po mame na lotnisko (juz doleciala, jupiii!!!), potem gadu gadu i teraz sie obiadek wykancza a ja uspilam mala - biedulka mi tylko 20 min. w drodze spala na lotnisko potem juz nic). No ale teraz godzinka i do wieczora bedzie hasac:) hehe
Teraz jeszcze tesc przyleci w sobote, moj maz bierze urlopu tydzien od soboty, wiec bede miala 3 osoby do pomocy i labe ze ho ho:)
Kurde, zeby nie ten cyc to bym mogla troszke pohulac sobie a tak niestety, trzeba wieczorem w domu byc:)

czesc,dziewczyny, jaki piekny dzien dzisia! sloneczko,cieplutko,az sie chcialo na spacer isc. a zamiast wozka - rowerek. mala piszczala z zachwytu.

za to w samochodzie cos mi bardzo smierdzi (nie jezdzilam od niedzieli), w bagazniku. przekopalam caly i nic tam nie widac. fuujjjjjj! :))))))))))))

ula, bedzie dobrze!

Pianistka to bedziesz miała nieal wakacje :) he he :)

Młody już śpi. Był zupełnie nieprzytomny więc nie było sensu go przetrzymywać . Zobaczymy jak noc dzis :/

Młody już śpi. Był zupełnie nieprzytomny więc nie było sensu go przetrzymywać ./

Zazdroszcze. Mój ok 22 zasypia. Czy Waszemaluchy wchodzą ciągle na łóżko/fotel? Mój ciągle wchodzi a ja nie mam juz sił na niego, w kółko to samo . Muszę go zdejmować , bo on sam zejsć nie umie i jest taki jeszcze nieuważny.

On o 21 dostaje butlę dopiero. A i tak zdarza sie często że mi nie uśnie przy niej. :/ Ja nie mogę go do snu uśpić, cieszy sie i wariuje mi na łózku. Za to jak b go weżmie na kolana i wytrzęsie jak wibra normalnie to śpi ;/ A i tak 6 góra 7 wstaje :(

reklama
dziunka ojej jak fajnie,że o nas pamiętałaś :)

matko dziewczyny ile Wy piszecie , szok, nadrobić Was nie można.

Ula no co Ty! jaki lincz? przecież wszystko się podaje na zasadzie prób i błędów. gdybyś nie spróbowała to nie przekonałabyś się. najważniejsze ,że jest już ok!!!!

Do góry