Pianistka
Szczesliwa mamusia!
(...) a ja zaraz gosci bede mieckurczak barbecue sie robi
sałatki sie chłodza jeszcze jedna z tyńczyka i finito
aa no i Tort
MASA SUPER !! zastygła ślicznie wiec zdecydowałam sie na nia
na góre tylko dam bez wiórek zeby była idealnie gładka
![]()
Ciesze sie, ze wyszla ci ta masa. Ja wczoraj tort robilam, dzis jeszcze musze przystroic - wiecej napisze na urodzinkach.
A jak wam smakowal tort?
Asia się potknęła, upadła na buzię i górnym (chyba) ząbkiem rozcięła sobie wargę i krew się lała z dwie minuty, ja cała w niej, Asi rzeczy też, teraz cycka pije. Mam nadzieję że zęba nie naruszyła....
Biedulka, dopiero sie zaczynaja powazne upadki...a jak zabek? Nic sobie nie wcisnela do srodka?
(...) tak z ciekawosci, o ktorej wstajecie?
Ja ok. 8.30-9.00 bo tak wstaje mala, a chodze spac ok. polnocy (mala zasypia zazwyczaj m. 22-23).
Oj, ale wczoraj mialam lataniny, zakupki ostatnie do urodzinek, pieklam sernik i tort (masy to juz robilam prawie w nocy), jakos tak dzien zlecial, ze nie wiem kiedy byla 12...
Dzis juz salatke zrobilam, odkurzylam i wymopowalam podlogi i sprzatnelam druga lazienke (maz mial to zrobic i oczywiscie dal d...). Cale szczescie wczoraj mi zdolal 20 balonow napompowac i pomogl przygotowac kilka rzeczy w kuchni. Teraz usypiam mala, ale zostalo mi wykonczyc (udekorowac na wierzchu) tort, zrobic tortilla-zawijaski (przekaski) i wszystko ponakladac do misek. No i wyprawic siebie i mala na koniec hehe.
Moja rano byla marudna znowu, ale teraz na razie przeszlo, oby takj zostalo do wieczora.