reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

wprawdzie nie narzekam ale niech sie zglosi kobita ktorej maz/partner powiedzial chociaz raz: ja sie zajme malym/mala a ty idz sobie cos zrobic:)

no jest ktos? bo ja jeszcze nic takiego nie uslyszalam, tylko zawsze prosze, o ja glupia:/

reklama
wprawdzie nie narzekam ale niech sie zglosi kobita ktorej maz/partner powiedzial chociaz raz: ja sie zajme malym/mala a ty idz sobie cos zrobic:)

no jest ktos? bo ja jeszcze nic takiego nie uslyszalam, tylko zawsze prosze, o ja glupia:/
Katrenki Martolinka ... :|

ja tez musze prosic a co do czego i tak nigdzie nie ide ale... dzis ide na Siłownie !! :D:D wlasnie dzowbila do mnie kolezanka :D:D od 17 do 22 haha :D i tatus bedzie musial zostac z synkiem :)

Chciałam każdej z osobna, ale tyle tego, nie dam rady. A więc:

ZDRÓWKA DLA MALUSZKÓW!

I DLA MAM!!!

U mnie też kiepsko finansowo, zdrowotnie i wogóle do dupy krótko mówiąc.

Z Joasią muszę się wybrać do endokrynologa i fizjoterapeuty - łącznie koszt jakieś 180 zł.

Julia chyba ma zapalenie oskrzeli , o 15:30 idziemy do lekarza, kolejny koszt antybiotyk... Tylko skąd na niego wziąść. Dentysta się kłania....

Mnie też czeka endokrynolog bo guz na tarczycy się tak drastycznie powiększa, normalnie chyba umrę niedługo.

Mówię Wam, rzygać się chce jak się o tym wszystkim pomyśli, a to co wymieniłam to dopiero kropla w morzu potrzeb.

Idę zrobić sobie kawę i do pracy...ech....

Potwierdzam, mąż Martolinki jest rewelacyjny, ostatnio sam bez przymuszania zaproponował że potrzyma Asiulę :D

ja nie prosze. wrzucam dziecko w chuscie na plecy i jestem prawie wolna :-)

Witam i ja z rana
miałam jeszcze jedną w nocy pobudkę z wielkim płaczem i to nic nie pomagało nie chciał ani na ręce ani sam stać ani siedzieć poprostu nic tylko ryczał a o 2 w nocy to nieźle musiało nieść po osiedlu
teraz śmiga w chodziku cieszy się i bawi
więc to nie przeziębienie
pewnie ten stan gorączkowy był od zębów
darowałam sobie lekarza bo po co ma się jakąś chorobą zarazić tyle teraz dzieci choruje
ja już po śniadanku pranie wstawione i ddTVN leci sobie
widzę że nie tylko ja lubię to oglądać :)
a co do kasy to dołączyć mogę do tych co mają jej za mało
dlatego od przyszłego września Mikołaj idzie do przedszkola u nas jest takie od 2 lat a ja do pracy wracam
w przyszłym roku skończy się też część kredytów więc będzie lżej
słoneczko pięknie świeci
jak myślicie mogę dziś z Mikołajem wyjść na spacerek czy odczekać jeszcze ten jeden dzień?

KAsiula niezla ta sytuacja z porodem :szok: ;-)

Kira u mnie zdazylo sie to tylko raz, jakies 2 tygodnie temu gdy wrocilam do domu o 5 rano... szwagierka zabrala mnie na drinka a skonczylo sie na kilku i tance do rana hehe

Malgosiu ja tez wychodze na spacer z Olim gdy nie ma goraczki a katar ma od 1,5 tyg. ;-)

Po wczorajszym okropnym dniu przynajmniej sie wyspalam. Oli spal od 19:30 do 6:00 rana- pobudka na mleczko i dalej palulu do 8:20 :-D
jestem w niebowzieta!

fajnie być eko-mamą ale Reni jeździ sobie samochodem ma kasę a ja co mam latać po wielkim mieście i szukać eko produktów
ale to pranie zamiast proszku- orzechy to bym chętnie wypróbowała tylko gdzie je kupić

reklama
fajnie być eko-mamą ale Reni jeździ sobie samochodem ma kasę a ja co mam latać po wielkim mieście i szukać eko produktów
ale to pranie zamiast proszku- orzechy to bym chętnie wypróbowała tylko gdzie je kupić

pisalysmy o tych orzechach z dziewczynami kiedys jeszcze za czasow ciazy i podobno dobre sa... ale ja lubie jak mi pranie ladnie pachnie ;-)

Do góry