reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

witam!!!
oj straszne te oparzenia

ja dzisiaj sie strasznie stesknilam za synkiem, warjowalismy od 15,30 do 21 i padł :))))

Jesli chodzi o hepatologa to Paweł był z tata i na razie badań ciąg dalszy :((((
krew na cukier musze zrobic na czczo na dniach
a w grudniu caly zestaw badan krwi na wizyte dziewiątego grudnia
no i lekarka słyszala jakies szmery i musimy sie zapisac na echo serca

Dobijajac do konca dostalam tak silny antybiotyk na ta angine ze mnie wyjalowil, bylam dzisiaj u ginka i dostalam drugi antybiotyk. Wczoraj myslalam ze do krwi sie rozdrapie, no i nici z basenu z Pawełkiem - mam zakaz :(((

Cyba nic innego mi nie pozostalo jak usiasc i ryczec jak maly spi

reklama
Witam
ja już padam z sił wczorajszą noc moje dziecko przepłakało miał stan podgorączkowy 37,2 w dzień marudny z rąk nie schodził i teraz dopiero zasnął w dzień miał też stan podgorączkowy takie 37,1 teraz wieczorem też zarazie kataru brak, chyba że płacze to wtedy się usmarka ale tak to nic nie ma, nie kaszle więc nie wiem już sama co to
podejrzewam że to dwójki i trójki idą bo ma tam nieźle spuchnięte
nie mam czasu szukać u nas na forum
napiszcie mi co podajecie dzieciom jak są przeziębione

ja sobie spisze i będę wiedziała co i jak
nie wiem czy iść jutro do lekarza tyle teraz chorych dzieci jest że boje się że się może zarazić ale znowu potem weekend i co ja wtedy zrobię ehhhhhhhh
dziś miałam msze za tatę 5 rocznica jak zginął i nie mogłam iść nawet do kościoła
pomodliłam się w domu
icon_sad.gif

Witam
ja już padam z sił wczorajszą noc moje dziecko przepłakało miał stan podgorączkowy 37,2 w dzień marudny z rąk nie schodził i teraz dopiero zasnął w dzień miał też stan podgorączkowy takie 37,1 teraz wieczorem też zarazie kataru brak, chyba że płacze to wtedy się usmarka ale tak to nic nie ma, nie kaszle więc nie wiem już sama co to
podejrzewam że to dwójki i trójki idą bo ma tam nieźle spuchnięte
nie mam czasu szukać u nas na forum
napiszcie mi co podajecie dzieciom jak są przeziębione

ja sobie spisze i będę wiedziała co i jak
nie wiem czy iść jutro do lekarza tyle teraz chorych dzieci jest że boje się że się może zarazić ale znowu potem weekend i co ja wtedy zrobię ehhhhhhhh
dziś miałam msze za tatę 5 rocznica jak zginął i nie mogłam iść nawet do kościoła
pomodliłam się w domu
icon_sad.gif

gosia wspolczuje z powodu taty:(

a jesli chodzi o przeziebienia to wlasnie o tym rozmawiamy tu:
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...kolki-i-inne-dolegliwosci-32914/index533.html

No to widze ze ciekawy dzien mialyscie....

Przyszlam sie wyzalic bo zar mnie **** strzeli.... A wiec zepsula sie nam pralka, pranie moge sobie odwirowac ale recznie... Piekarnik sie kilka dni temu tez zepsul... Moi zaje... najemcy nie wymienia bo podpisalam umowe na nieumeblowamy dom i nic ich to nie interesuje (mam se sama naprawic) Mikrowela grzeje mi jeden maly sloik 4 min :/ wiec tez juz jest na wyczerpaniu, nie wspomne ze to badziewie zajmuje mi pol kuchni.

Oliver zas mial dzien buntu i przez caly dzien zjadl kaszke, jogurt i mleko na kolacje. Obiadek, chlebek i wszystko co mialam w lodowce be... Do tego marudny jak nigdy, chyba zab kolejny idzie :dry: z drzemki popoludniowej nici i pospal 15 min...

Bylam dzis w przychodni na kolejna rozmowe o spirali (5 juz chyba) predzej zajde w ciaze niz mi ja zaloza...spedzilam tam 2 godziny bo mieli jakis nagly wypadek i w dupie mieli reszte pacjentow.

K wkur.... mnie do potegi. Znowu zgrywa cwaniaka i ksiecia... siedzi tylko wylozony na sofie i wszystko ma w d...

Masakra! Oby jutro bylo lepiej bo sie wykoncze. Nie wspomne tylko ze na koncie pustki wiec nie wiem za co zakupie pralke, piec i cala reszte potrzebnych rzeczy :dry:

jej dziewczyny współczuje , u mnie Kuba przeziębiony i wczoraj miał taki katar że aż mu łzy leciały , dzisiaj trochę lepiej
no i pogoda do bani bo od wtorku ciągle pada , muszę się w końcu po kalosze wybrać bo inaczej z domu nie wyjdę

kurcze dziewczyny cyckowe tak czytam ze macie przechlapane z tym spaniem, nie mozecie dzieci odlozyc do lozeczka jak zasnie na amen? ignas zasypia ze mna na lozku (chociaz bez persi), a potem biore go na rece i siup do lozka:/ nie budzi sie...w ogole nic nie slyszy (mam plac budowy za oknem)
no dlatego ja jakiś cza stemu odzwyczailam od zasypiania przy piersi ale i tak w nocy kilka razy budzi się by sie troche do cyca poprzytulać

Ja już chyba siegnęlam finansowego dna. Dzisiaj musiałam pożyczyć proszku do prania od mamy, bo Kuba przesiusiał wszystkie przescieradła, proszek się skończył a kasy brak. W lodówce tez pustki. Zastanawiam się co będzie dalej, jak rachunki zima wzrosną. Buty trzeba dzieciom kupić, szkoda gadać....

Witam sie i ja. Dziewczyny współczuje Wam, pociesze was ze u mnie tez kolorowo nie jest. Dobrze ze chociaz zdrowi jestesmy-to mnie pociesza. Dzis moj szanowny N obudził mnie o 5.10 zebym go do roboty zawiozła, miał jechac rowerem bo ja potrzebuje auto zeby jechac z mala do szpitala. Ledwo żyje:szok: Teraz zbieram sie i do urzedu pracy jade, pozniej do Grudziadza, jak mi sie nie chce. Mała marudna, zeby ida na potege, w ogole to mała broi, wkurza sie itp Dobrze ze juz piatek :-) Miłego dnia

reklama
SŁYSZAŁYSCIE ? ;O;O W DDTVN mowili ze kobieta WCZORAJ pod urzedem urodzila !!??!?!?!?!
ostro !! :) dobrze ze byla ta połozna stara szok !! :)
http://www.mmwarszawa.pl/9843/2010/9/23/porod-przed-urzedem-dzielnicy-bemowo?category=news

eh wczoraj wygoniłam meza z łozka i wzielam Pawełka cala noc co chwile sie budzil i o 6.30 wstal !! ;o :o :o
juz posprzatane poodkurzalam kawa zrobiona pranie wstawione zaraz syna spac i bede miala chwile dla siebie :)

Witam sie i ja. Dziewczyny współczuje Wam, pociesze was ze u mnie tez kolorowo nie jest. Dobrze ze chociaz zdrowi jestesmy-to mnie pociesza. Dzis moj szanowny N obudził mnie o 5.10 zebym go do roboty zawiozła, miał jechac rowerem bo ja potrzebuje auto zeby jechac z mala do szpitala. Ledwo żyje:szok: Teraz zbieram sie i do urzedu pracy jade, pozniej do Grudziadza, jak mi sie nie chce. Mała marudna, zeby ida na potege, w ogole to mała broi, wkurza sie itp Dobrze ze juz piatek :-) Miłego dnia

o fajnie ci jak ja chce samochod musze zawiesc mojego do pracy i se moge wziasc auto :|:|:| a pozniej odebrac... ksiąze ...

Ostatnia edycja:
Do góry