reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Ale mnie nie było ;D
Dopiero dziś włączyłam laptopa......;/
A wczoraj uśpiliśmy małego (tak teraz usypiamy razem, kładziemy się wszyscy do łóżka ;D) miałam znowu przyjść do męża ale wybrałam sen. BB też ostatnio przegrywa z Polsatem Cyfrowym ;D
Byłam na grzybach już, wróciłam i mały sam zasną babci ;D Kochane dziecko spi od 13 więc spadam stąd się ogarnąć bo pewnie zaraz wstanie. A ja sama nie wiem czy się ogarniać czy odpocząć ;/

Ja dziś na na obiado-kolację robię krewetki z czosnkiem i pietruszką z mleczkiem kokosowym ze strony pascal po prostu gotuj miałam przepis. Sprawdzone, pyszne z bułeczkami z czosnkiem zapiekane:
Kurczę nie ma tej strony a ja nie wiem gdzie podrukowane przepisy mam ;/

EDIT..OK JUŻ MAM.
NIE WIECIE CZASEM CO SIĘ STAŁO ZE STRONĄ WWW.POPROSTUGOTUJ.ONET.PL?

Ostatnia edycja:
reklama
Moj tez posprzata, ugotuje (jest kucharzem:), pobawi sie z mala, przewinie, wykapie, tylko ze musze go o wszystko poprosic:)
No i nie uspi, bo nie ma balonikow z mlekiem jak mama:)

Co dzis gotujecie? Chwalic sie, bo weny mi brak:)

mój to też posprzata,ugotuje,pobawi się..nawet pranie wywiesi...niestety posprząta nie tak jak bym chciała...wg niego sięczepiam...ugotować ugotuje dobrze nawet...zabawa z Igorkiem no róznie bywa ..wygłupy mu lepiej wychodzą niz mamusihaha...codo wywieszania...matko litości...to tylko wisi na sznurku...zawsze musze poprawiac bo schło by 100 lat i zgniło na suszarce...ponarzekałam sobie co :D:D:D

dziś na obiad D jak wróc ma robić fasolkę po bretońsku...więc do tego czasu opycham się kanapkami...dla Igorka dzis słoiczek

Wróciłam ze szpitala: rana zagojona, opatrunek mam zdjac w poniedzialek i smarowac mascia. Do kontroli za 2-3 tyg.Huuurrrraaaa U mnie dzis kurczak z ryżem i sos chiński. Dla małej krupnik. Nic mi sie nie chce buuuu

wprawdzie nie narzekam ale niech sie zglosi kobita ktorej maz/partner powiedzial chociaz raz: ja sie zajme malym/mala a ty idz sobie cos zrobic:)

no jest ktos? bo ja jeszcze nic takiego nie uslyszalam, tylko zawsze prosze, o ja glupia:/
hahaha, ja mam, dosc czesto, teraz w niedziele sie zglosil na ochotnika. ja chce jechac na car boot i on chcial ze mna, ale z nim nic nie kupie, bo on tak goni od stoiska do stoiska. powiedzialam,ze jade z siostra, to sie zaoferowal,ze z mala posiedzi, zebym nie musiala jej ciagac ze soba. gotowac tez gotuje super, sprzata lepiej ode mnie i lubi prasowac (!), ja nienawidze.

wczoraj tez kiepski dzien, poszlam z moimi laskami na kawe i po pol godz przypomnialam sobie,ze zostawilam wlaczony podgrzewacz do butelek i popedzilam do domu.amelka zostala.wrocilam po 25 min,bo korki straszne, a ona cala zaplakana,nie dala sie uspokoic nawet swojemu ulubionemu kelnerowi, i jak usiadlysmy to zaraz na mnie cala kawe wylala, na szczescie zimna :/

u nas zimnooooo i wieeeeeje strasznie, ale z rana spacer po miescie 3h zaliczony, mala spi, mialam spac razem z nia,bo pol nocy nie moglam zasnac, a potem gwiazda w nocy wstala jak zwykle cwiczyc wstawanie i gadanie :(,a o 7 pobudka. juz zasypialam, gdy telefon mnie obudzil, dobrze,ze amelka juz zdazyla zasnac. teraz grzeje sie goraca herbata.

Katrenki Martolinka ... :|

ja tez musze prosic a co do czego i tak nigdzie nie ide ale... dzis ide na Siłownie !! :D:D wlasnie dzowbila do mnie kolezanka :D:D od 17 do 22 haha :D i tatus bedzie musial zostac z synkiem :)
Tez pomyślałam o Martolince hihihihi tzn. o jej mezu :)))
Wróciłam ze szpitala: rana zagojona, opatrunek mam zdjac w poniedzialek i smarowac mascia. Do kontroli za 2-3 tyg.Huuurrrraaaa U mnie dzis kurczak z ryżem i sos chiński. Dla małej krupnik. Nic mi sie nie chce buuuu

to super!!!

Ale małej fajnie ida zęby

Ja dziś na na obiado-kolację robię krewetki z czosnkiem i pietruszką z mleczkiem kokosowym ze strony pascal po prostu gotuj (...)

ja dzis mam zupe brokulowa mniammmmmmmmmmmmmm:-)

(...)dziś na obiad D jak wróc ma robić fasolkę po bretońsku...więc do tego czasu opycham się kanapkami...dla Igorka dzis słoiczek

(...)a ja dzis na obiadek kurczaka i nadziewane papryczki z ryzem... a na jutro juz sie pieczen marynuje :) jammiii....

(...) U mnie dzis kurczak z ryżem i sos chiński. Dla małej krupnik. Nic mi sie nie chce buuuu

O jeju, wracam na bb a tu takie pomysly, slinka az cieknie, pichcicie laseczki, pichcicie:) Niestety, moj nie lubi krewetek choc ja bym zjadla, ale Klaudzia przypomniala mi o papryce nadziewanej, zupelnie zapomnialam i chyba niedlugo zrobie.
U nas w koncu byly na szybko: puree z ziemniakow, paluszki rybne, marchewka z groszkiem dla mnie i kiszony dla R:) oj, ze tez tu wczesniej nie zajrzalam hehe.
Acha, fasolke po bretonsku tez bym zjadla, tylko ostatnio mialam jakies wzdecia i sie boje:)

reklama

Super, cieszę się!

No w końcu udało mi się podłączyć kompa! HURRA!!! :D

Mamy tylko problem z podłączeniem anteny do tv, nie możemy złapać sygnału :(

Do góry