reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Eh a ja od rana sama siedzę :/, mojego męża zatrzymali w pracy i nie wiadomo kiedy wróci :/.
Alutka dziś trochę maruda, nie wiem czy jakiś ząb trzonowy nie idzie przypadkiem bo pcha palce głęboko do buzi, a w kąpieli namiętnie "ogryzała" szczoteczkę do zębów.

A ja z samotności zjadłam całą paczkę "Jeżyków". No i nie jestem już samotna - jestem ja i moja oponka :)

ale jesteście produktywne nie było mnie tylko 6 godz a czytania i czytania
moje dziecko wyhasało się u babci pojadło malinek "wycałowało" się z psem
w ogóle on kocha zwierzęta jak widzi psa czy kotka to aż krzyczy do nich
ale niestety wynajmujemy mieszkanie i nie możemy mieć żadnego zwierzaka :(
szkoda że na to forum nie trafiłam wcześniej
Wy już się tyle znacie, macie wspólne tematy ja troszkę tak z boczku podczytuję
ale mam nadzieję że za jakiś czas będzie już lepiej
spokojnej i przespanej nocki życzę

ale jesteście produktywne nie było mnie tylko 6 godz a czytania i czytania
moje dziecko wyhasało się u babci pojadło malinek "wycałowało" się z psem
w ogóle on kocha zwierzęta jak widzi psa czy kotka to aż krzyczy do nich
ale niestety wynajmujemy mieszkanie i nie możemy mieć żadnego zwierzaka :(
szkoda że na to forum nie trafiłam wcześniej
Wy już się tyle znacie, macie wspólne tematy ja troszkę tak z boczku podczytuję
ale mam nadzieję że za jakiś czas będzie już lepiej
spokojnej i przespanej nocki życzę

małgosiu ja tez sie czuje taka z doskoku........w tyle i w ogóle łobco ehehehehe za rok tez bedziemy w rodzinie znały sie jak ''łyse konie'' :-D teraz jeszcze nie kojarzę które dziecie czyje no ale kilka osób juz wiem wiec wszystko powoli :rofl2:

Hejka ;D
Moje dziecię od dwóch dni jest usypiane przez tatusia i mamusię. Tzn. my na łóżku obstawiamy boki a mały zasypia turlając się (wczoraj w nocy walnął mnie swoją głową w nos, myślalam ze mi pękł, a dziś hukną we mnie głową.. ;/).
Usypiamy tak bo kiedy wzięłam go sama do spania, leciał po ciemku do drzwi do tatusia, jak tatuś był podczas usypiania był spokojniejszy. Poza tym mąż obstawia koniec łóżka i wiem ze mały podczas usypiania nie spadnie z niego. Co on wyprawia kiedy zasypia, szok!!! Turla się, powala do tyłu, ale po 10 minutkach zasną. Miałam zasnąć razem z nim ale stwierdziłam ze spać przed 20 to lekka przesada, w dzien też miałam drzemkę ;D

Teraz leże i się byczę. Nic nie robię w nocy nigdy, a sterta prasowania do mnie się uśmiecha ;D

Małgosiu myślę ze szybko się u nas zadomowisz ;D

Mi BB zajmuje troszkę za dużo czasu i muszę z tym walczyć, bo np. gdyby nie BB pranie byłoby już wyprasowane, mąż obiad czasem by miał, a tak rozsiądę się przed kompem i siedzę ;/

Wyjątkowa pisze tu bo nie wiem gdzie zajrzysz :) a wiec... ślicznie wygladalas na weselu <widzialam foto na nk> sukienka tez ladna nie taka jak pokazywałaś wczesniej zdjecia ale również sliczna :)

Witam się. :D

Nie miałam neta oczywiście i szkoda mi było ciągle te 30zł dac ale już wymusiłam i jestem.

Dziękuję za komentarz :p Nie dodam zdjęcie tu bo mam tylko jedno na chwilę obecna.

przez 3 dni dojśc do siebie nie mogłam (nie wiedziałam,że tyle wódki i drinków moge wypić ).

A teraz szkoła i oooo nie mam czasu na nic.

(...) A ja z samotności zjadłam całą paczkę "Jeżyków". No i nie jestem już samotna - jestem ja i moja oponka :)

Hahaha, grunt to sobie dogodzic!:) Ja tez sobie czasem slodycze wcinam jak jestem sama, zawsze to jakos milej czlowiekowi sie robi:) A jezykow nie jadlam juz wieki, chyba jutro pojde do sklepu PL bo mi ochoty narobilas:)

taaa ja bym musiała sobie cycka amputowac :d
ja ostatnio przechodze samą siebie. Kłade sie o 3, a wstaję o 6.Oczywiście caly dzien nieprzytomna....

Hehe, twoj taki cycus jak moja:) Jak ty kobieto funkcjonujesz? Spisz 3 godziny i potem idziesz do pracy? Szook/

(...) Kurcze, jeszcze troche a nasze listopadowe dzieciaczki będą obchodziły urodziny, u nas moze być lipa, bo jak mąż poleci w październiku, raczej na urodzinach małej nie bedzie o świętach nawet nie myślę................ dobra nie będę Wam tutaj biadulić ;-)

Kochana, zrob te urodziny wczesniej, kilka tyg. nie zrobi malej zadnej roznicy, przygotuj tort i wspolna zabawe z tata, wyjazd oddzielny jest ciezki, ja sobie w ogole nie moge wyobrazic zeby sie z mezem rozstac na kilka tyg. ale czas wam zleci i za kilka m-cy sie wszystko pouklada.

(...) ale ja padłam :((((
wczoraj tzn dzisiaj w nocy kryzys na calego tak potwornie bolalo mnie gardlo, wysiedzialam dzisiaj po pracy dwie godz u lekarza i rezultat:
angina :((((((( i antybiotyk.....

Kochana, trzymaj sie, zdrowka duzo zycze.

A my dzis bez drugiej drzemki (spala tylko od 12 do 13.30) i teraz odleciala na cycu w minute. A ja was poczytam chwilke, maz tez cos tam na drugim kompie robi a pozniej jakis filmik cyk.
Dziewczyny, czy was tez przeraza to, jak szybko leci czas? Czlowiek nie zdazy sie obejrzec a kolejny tydzien sie konczy, kolejny rok, 5 lat... masakra.

reklama
Do góry