agrafka80
Fanka BB :)
a smoczek przyszedl?
nie, jeszcze nie.. M przy niej leżał przytulał i robił "ciiii". zasneła po 15 minutach, ale pewnie zaraz sie znowu obudzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a smoczek przyszedl?
ja ci powiem tak ... ze to zalezy od zarobków ale z 2009 roku wiec moze byscie sie zaliczali zawsze to 400 zl jesta wychowawcze to co? Bo ja wracam w grudniu do pracy, teraz jestem na bezpłatnym urlopie wychowawczym i zastanawiałam się czy mogłabym iść do MOPSu po jakąś zapomogę lub świadczenie z tyt. bezpłatnego wychowawczego???
A i jeszce jedno szczepionki np pneumokoki masz gratis z orzeczeniem, no i ogólnie możesz poprosić o szczepionki te lepsze z NFZ tzn szczepionki acelularne, my te mamy.
oj przepraszam ale jak zmieścić w dwóch zdaniach 42 lata życiaWitaj Małgosiuale list trzasnelas
zapraszamy do nas
![]()
racja zgadzam sieMałgosiu wzruszający list, dużo przezyłaś, aż nie chce się wierzyć. Jak można być tak podłym jak twój ex, ale najważniejsze że się skończyło tak jak się skonczył. Teraz masz swoje 5 minut w życiu, zasłużyłaś na nie
Ja tez witam nowe mamusie chyba dwie od wczoraj tak?????
ale wysyp był w listopadzie 2009, a dziewczyny moderatorkiktóry miesiac najobfitszy byl w 2009 macie takie dane? ciekawosc mnie dopadła
a ja pisze i pisze i pisze i tak pisze od 11 i mam jedna stronę(((
ale moze jak w koncu zdecyduje sie na wyglad tabeli i ksztalt tego planu to pojdzie juz cos ruszylo jest strona i nawet z tabela
Dziewczyny kapiecie maluszki codziennie????
bo ja tak, maly to uwielbia i czeka na to, teraz w piatek go nie kapalam z ta goraczka pokladal mi sie i nie mialam sumienia go wkladac do wanny ale sie zastanawiam czy wy tez tak jak ja codziennie kapiecie, bo juz sama nie wiem
o zapomialam powiedziec
Decyzja o niepełnosprawnosci Pawełka odebrana i rozpatrzona pozytywniemozemy wreszcie starać sie o swoje aparaty
![]()