reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

ehhhhhhhhh dziewczyny podziwiam Was za taka aktywnosc na bb. Napisanie czegokolwiek to dla mnie nie lada wyczyn zeby sie zmobilizowac i cos ustukać :szok::-D Ja mam siły tylko na wieczorne czytanie. Od jakiegos czasu tak mi brakuje sił, jakiegos zapału do wszystkiego. Normalnie non stop czuje sie jakbym była po maratonie niezaleznie czy dopiero wstalam czy nie. Nawet z malym zaliczam drzemki i dalej ledwo zywa :-( doby mi brakuje a jakos wiele w domu nie zrobione. Deprecha jesienna czy cuś, moze brak witamin.....ciągle bym mogła w łózku lezec a i tak czuje sie jakbym 5 ton wegla przerzuciła, nie wiem ale jak patrze ze moja mama ma wiecej wigoru ode mnie to stanowczo stwierdzam ze cos ze mna nie tak!! :baffled::baffled:

reklama
Czesc Laseczki. W koncu mam internet! :-D
Mam nadzieje ze jeszcze mnie pamietacie i przyjmiecie do grona Listopadowek.........

Pewnie, ze pamietamy:) Pisz czesciej co u was. Wszystkie dzieciaki teraz ruchliwe, krzykliwe i niegrzeczne wiec sie nie przejmuj:)

Ja piszę do was z kibla....bo tutaj mam tylko chwilę samotności..........

Mam dość!!....................
Nagle dzwonek do drzwi:szok: A ja na dole w samych rajstopach,a pod nimi stringi:laugh2: Pytam się kto, a to facet który wynajmuje garaż, ma sprawę............

..............Alicja była dzisiaj istny mrs Hyde w połączeniu z gulgoczącym ze wściekłości indorem................

Ula, Dziunka, Agrafka.... nie wiem, ktora z was mnie dzis bardziej rozwalila tekstami:) usmialam sie czytajac was po pachy. Piszcie czesciej takie historie:)

Witam
jestem mamą Listopadowej pociechy mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona

Widze, ze jestes najbardziej doswiadczona mamusia na listopadzie (po sygnaturze).Witamy i zapraszamy do komentowania watkow:)

Igi wstaje ok 22 i idzie spać o 01:30 z takim rykiem że cały pion w bloku postawiony...
lub
wstaje o 01:00 i idzie spac o 4:30 też z ryyyykiem strasznym boże laski....

MARTOLINKA
a w czym ty dajesz Antkowi pic w nocy też z kapka?? jak tak to nie krztusi się ja już mam mega dość cyckowania ryczeć mi się chce...

Biedactwo, widze ze masz kryzys na calego. Rozumiem cie, bo moja mala tez puste cyce potrafi ciagac w nocy co godzine... i tez szukam sposobu, aby ja odstawic i nauczyc samodzielnego spania. Ksiazki te przerabialam i chyba jeszcze raz do nich wroce.
Pewnie choroba poteguje ci nerwy. Bedzie dobrze za kilka dni, zobaczysz.

U nas 22.30 a moje dziecie nie spi... buszuje po lozku, dobiera sie do laptopa i mnie szczypie, no i wiadomo, toczy gre z cycem.
Jutro u nas papiez w Edim, ide zobaczyc rano, choc do konca nie wiadomo gdzie bedzie i co to za parada, chyba musi sie cos dziac bo ulice pozagradzane i prasa pisze, ze zaproszono ponad 1000 dudziarzy (jak to Szkoci:) maz dzis widzial jakies proby kolo swojej pracy (pracuje naprzeciw palacu - rezydencji krolowej Elzbiety II, w ktorej jutro ma powitac papieza). No i jak go nie bedzie widac, to mala chociaz kobzy poslucha:) hehehe

Spokojnej nocki wam zycze i do jutra.

Kasiula, dużo szczęścia i radości z okazji rocznicy!!! i gratuluję kroczków :d

Ojej, ale mialas zabawe:)
Kilolku, gdzie robilas to zdjecie chlopcow co masz w sygnaturze? Ja mam podobne malej vintage photo:)
Moja suknie mama sprzedala, bo zajmowala pol szafy i tylko tato narzekal:) mama oddala do salonu i tam od razu sprzedali.
w Kodaku (w Grodzisku)

Ja siedze w swoich papierach i placze, jedno skonczylam to za drugie musze sie zabrac, gdyby nie to zwolnienie to nie wiem kiedy ja bym to pisala. Teraz musze do poniedzialku napisac plan rozwoju zawodowego na najblizsze 3 lata prawie i jakas czarna dziura.

Maly dalej nie chce mi jesc, mleko przez sen, branie lekarstw to jakis koszmar, wysypka schodzi jedno szczescie

aga a co u was sie stalo, dlugo juz tak??? moze cos malemu jest, przeciez pisalas ze ladnie ci spi i ze goscie mu nie przeszkadzaja. To chyba niemozliwe zeby mu sie tak odmienilo bez wiekszej przyczyny. Jak zeby? moze jakis wirus, czy cos go meczy moze jakies badania? wizyta u lekarza? Wiem łatwo się mówi ale przeciez nie mozecie sie az tak meczyc, przeciez placzem dziecko sygnalizuje ze mu zle, ze cos nie tak
trzymam za was kciuki, mocno, mocno!!!

etna na jaki stopien ten plan? Ja przedwczoraj na dyplomowanego zlozylam (po raz drugi grrrrrrrr, rok stazu mi przepadl przez to zwolnienie z pracy)

Hej :)
dziś w nocy MASAKRA !! Paweł zasnał 21.30 i o 0:30 zbudził sie na jedzonko ... zasnął ale ciezko ... o 1 znów zbudził sie ... ja sie zbudziłam i jak neptyk poszłam jesc dawac ... i zjadl ja na zegarek a tam pierwsza ;/ połozylam do siebei zeby zasnał ... gdy przysnał to chciałam go odłozyc ale sie "dusił" w nocy sciagałam frida to mały darł sie strasznie :( .. wziełam do siebie i spał u mnie na poduszce wtedy oddychac dał rade normalnie i tak spaliśmy do 7.30 :| ja na jednym boku z jendym okiem otwartym :( czuje sie beznadziejnie a i jeszcze mnei zaczyna cos brac ah ....

Ps. Właśnie Paweł z szafy wyciagnał odkurzacz chyba dał mi do zrozumienia ze nie odkurzałam z rana :d haha

O 9.10 na ddtvn bedzie o kroplach vigantol.

Witam sie z ranka. Musze ogarnac 4 sciany bo bałagan jakby tornado przeszlo eh
Pózniej na spacer trzeba isc bo sloneczko za oknem ;-)

O 9.10 na ddtvn bedzie o kroplach vigantol.

Witam sie z ranka. Musze ogarnac 4 sciany bo bałagan jakby tornado przeszlo eh
Pózniej na spacer trzeba isc bo sloneczko za oknem ;-)
Juz wczoraj w wiadomosciach tez było ja jak bylam u pediatry to nie wiedziala nawet o tym dzwonila do apteki obok i upewniła sie ... nawet lekarzy nikt nie powiadomił :|

reklama
Witam się ;D
Kasiula przykro mi że Pawełek chory. Coś ciągle do Was przyczepia się choróbsko ;( Katar to coś okropnego ;/ a sioooooo!!!!

U mnie dziś nocka bardzo przyjemna. Mały spał od 20, ok 2 zbudził się na jedoznko-spokojnie zasnął, o 6 znowu - spokojnie zasnął. Jestem wyspana ;D

Do góry