reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Haha super określenia masz dla córki :D

Chrzesniak A doleciał z pampersem - musiał skakać przez płot, bo garażowiec zamknął furtkę na klucz.
Byłoby wszystko super, gdyby nie to ze własnie mloda zasnęła w zasikanym pampersie...........................

reklama
Dziunka ale mnie rozbawiłas:-D
jak bede miala auto to moze bym do Ciebie tym razem ja zajechałą :tak:ale to dam znac :)

klaudzia witaj!!!!!!!!!!!!!!!:-)

Haha super określenia masz dla córki :D

Chrzesniak A doleciał z pampersem - musiał skakać przez płot, bo garażowiec zamknął furtkę na klucz.
Byłoby wszystko super, gdyby nie to ze własnie mloda zasnęła w zasikanym pampersie...........................
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nie martw się, jak będzie już tak ciężki że nie będzie mogła się obrócić z boku na bok, to na pewno się obudzi :)

Alicja już zaliczyła pierwszą pobudkę - z furkającym nosem, ale frida nic nie wyciągnęła. Dziwne:confused:

Jestem jeszcze, mąż zabrał mi tv na mecz a ja czekam na modelki ;D na tvn - pośmieję się przynajmniej ;d W każdym pokoju tv a ja nie mam narazie gdzie oglądać. Dziadki u siebie, mąż w drugim pokoju u dziadków a w moim pokoju śpi Oliwier.
Mały usnął przed 20 oj ciężko było na moim łożku przekręcał się z prędkością światła, jak kurczak na rożnie. Obudził się przed 21 zjadł butlę wypią się z rąk więc go położyłam do łóżeczka i spi.
Jak pomyślę o nocy mierzi mnie ;/ Chociaż i tak wole te nocki niż te jak byłam w ciąży gdzie ciągnący wielki brzuchol i ciągłe wstawanie na siusiu nie dawały mi spać ;P Teraz jest o niebo lepiej ;D

Paskudy jedne :D

Musiałam ją obudzić, przebrałam, wydoiła butlę, dwa cyce i śpi dalej :)
Ja za to głodna jestem, ale nie mogę się przełamać zeby do tej kuchni wejść :/

Dziunka ale mnie rozbawiłas:-D
jak bede miala auto to moze bym do Ciebie tym razem ja zajechałą :tak:ale to dam znac :)

klaudzia witaj!!!!!!!!!!!!!!!:-)

No na razie wolałabym nie bo nawet nie mam gdzie Cię ugościć... W sobotę zamierzamy już spać na nowym mieszkaniu, ale pewnie jeszcze w bałaganie....

JAKIE MACIE PIDŻAMKI? Tzn wasze dzieci? ;P
Potrzebuję jednoczęściowej bez tysiąca napek do zapięcia. Asia już przy trzech guzikach przy body dostaje ataków histerii, a teraz wyobraźcie sobie co się dzieje przy ok. 10-15 napkach :O

JAKIE MACIE PIDŻAMKI? Tzn wasze dzieci? ;P
Potrzebuję jednoczęściowej bez tysiąca napek do zapięcia. Asia już przy trzech guzikach przy body dostaje ataków histerii, a teraz wyobraźcie sobie co się dzieje przy ok. 10-15 napkach :O

wydaje mi się, że w mothercare (na allegro też widziałam) są takie z zapięciem małym pod szyją tylko i w kroku. poszukam i dam ci link jak znajdę.

EDIT:

O takie o np:
http://allegro.pl/nowe-spioszki-spiochy-nowy-pajac-pajacyk-80-cm-i1218210362.html

????

Ostatnia edycja:
Śliczne te pidżamki agrafka, ale to przecież pajacyki a nie śpioszki ;D
Są jakieś dla chłopca, chociaż my w pajacyki, pidżamki opływamy w nadmiarze;D

My mamy Fixoni też, tak ogólnie bardzo polecam tą firmę bo to jedyna która mamy i po wielu praniach wygląda jak nowa. Polecam body z krótkim z długim i pidżamki na suwaczki ;D Cyk, Myk i zapięte:
Śliczny pajacyk FIXONI roz 92 -2szt (1222815528) - Aukcje internetowe Allegro
Śliczny pajacyk FIXONI roz 80 -2szt (1222815515) - Aukcje internetowe Allegro

Ten sprzedawca ma je prawie za darmo w porównaniu z ceną sklepową np. Świat Dziecka gdzie same body ok 30 zł kosztują

reklama
Małgosiu oczywiście że przyjmiemy, witamy :) Opowiedz nam coś o Was :)

Agrafko jesteś wielka! zawsze o kilka guzików mniej :D muszę poszperać u nas w sklepie. Dzięki :) Ja mam wszystkie pajace zapinane od góry aż do stópek :/

Uleńko a Ty masz takie z suwakiem? Nie wpija się to nigdzie dziecku? Wogóle to świetne!

Do góry