reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Śliczne te pidżamki agrafka, ale to przecież pajacyki a nie śpioszki ;D
Są jakieś dla chłopca, chociaż my w pajacyki, pidżamki opływamy w nadmiarze;D

O tu jakiś potworzasty dla chłopca proszę :)

Oni na Allegro często nazywają pajacyki ŚPIOCH, nie wiem czemu :)
NOWE ŚPIOSZKI śpiochy NOWY pajacyk 80 cm 9 12 m. (1215403660) - Aukcje internetowe Allegro

Jejku, a taki właśnie Fixoni biały w fioletowe i różowe stworki Alicja miała założony zaraz po urodzeniu....:tak::tak:

reklama
Witam
jestem mamą Listopadowej pociechy mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona

witamy i zapraszamy:)

Śliczne te pidżamki agrafka, ale to przecież pajacyki a nie śpioszki ;D
Są jakieś dla chłopca, chociaż my w pajacyki, pidżamki opływamy w nadmiarze;D

My mamy Fixoni też, tak ogólnie bardzo polecam tą firmę bo to jedyna która mamy i po wielu praniach wygląda jak nowa. Polecam body z krótkim z długim i pidżamki na suwaczki ;D Cyk, Myk i zapięte:
Śliczny pajacyk FIXONI roz 92 -2szt (1222815528) - Aukcje internetowe Allegro
Śliczny pajacyk FIXONI roz 80 -2szt (1222815515) - Aukcje internetowe Allegro

Ten sprzedawca ma je prawie za darmo w porównaniu z ceną sklepową np. Świat Dziecka gdzie same body ok 30 zł kosztują

fixoni, ula racja! super firma ja tez mialam taki komplecik fixoni z zamkiem jak ignas byl mniejszy i zamek nie wpijal sie;) a spal na brzuszku!

Witaj Małgosia68

Ogladam modelki na tvn szokkkkkk

jeden komentarz: hahahahahahaahahahahahahahahahahahha

Dziunka te Fixoni są swietne, gdyby takie nie były nie polecałabym (a wiesz ze wymagająca maluda ze mnie :-D) Mam teraz rozmiar 74, już wyrastamy z nich. Kupiłam też takie 86 kiedyś ale boję się ze będą dobre na lato ;/
Miałam też dużo body Fixoni, nie uwierzycie ale wyglądają jak nówki cały czas.

cześć laseczki ja tak na chwilkę tylko :-( my wszyscy meeeega chorzy jesteśmy :-( postaram sie nadrobić i ide do mojego niegrzecznego synka

ULA mam prośbę kiedyś wspominałaś o jakiś książkach co masz w pdf o zasypianiu maluszków bardzo cię prosze przeslij mi bo u nas koszmar :-( mój mail aga4444@poczta.onet.pl

Igi wstaje ok 22 i idzie spać o 01:30 z takim rykiem że cały pion w bloku postawiony...
lub
wstaje o 01:00 i idzie spac o 4:30 też z ryyyykiem strasznym boże laski....

MARTOLINKA
a w czym ty dajesz Antkowi pic w nocy też z kapka?? jak tak to nie krztusi się ja już mam mega dość cyckowania ryczeć mi się chce...

Hej ... Paweł robi coraz wieksze postepy dzis spokojnie chodził z pokoju do kuchni :) ale niestety zachorował :( wielki katar i kaszel :/ temp nie ma eh ....

Dziunka ja mam kilka pizamek zapinanych w kroku takie pajacyki są swietne szybko sie zapinają i mam chyba z 3 szt na zamek ale koncówka w kazdym jest zabezpieczona tak ze Paweł nei bawi sie nia ani nie drażni ciała ....

tez oglądam tvn masakra jakas

Zdrówka Kasiu i filmik proszę ;-)

I dzięki laski, zapytam w sklepie. Te zamki to wybawienie!

Idę spać, najedzona bo teściowa dała słoik bigosu :-D Mój A wrócił, zagrzał i wsuwaliśmy aż miło. I dzięki temu do kuchni wchodzić nie musiałam:-D:rofl2::-D

Zdrówka Kasiu i filmik proszę ;-)

I dzięki laski, zapytam w sklepie. Te zamki to wybawienie!

Idę spać, najedzona bo teściowa dała słoik bigosu :-D Mój A wrócił, zagrzał i wsuwaliśmy aż miło. I dzięki temu do kuchni wchodzić nie musiałam:-D:rofl2::-D

no jutro jak Pawełek bedzie lepiej sie czuł bede polować na niego z aparatem :)

reklama
Do góry