reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Trzymam kciuki za zdrówko!!!!!!!!!!!!!!!

No i klops - młoda , która szafkę w pokoju otwierała już z milion razy akurat za milion pierwszym razem uderzyła się kantem drzwiczek w zewnętrzny kącik oka. Jeszcze milimetr i byłoby w gałkę oczną. Troszkę jej spuchło :(
A no i przy tatusiu który siedział tuż obok niej. Chociaż nie wiem jak byś się nie starała to i tak nie upilnujesz!

DZIEWCZYNY WĄTEK ZDJĘCIOWY OBUMIERA!!!! CHYBA TYLKO MAX 5 DZIEWCZYN COKOLWIEK TAM ZAMIESZCZA A JA TAK UWIELBIAM OGLĄDAĆ NASZE SKARBY!!!!!

Oj, proszę o połączenie postów :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej dziewczynki
Mały spi, mąż na podwórku jakieś deski maluje a ja gram na "kurniku" w literaki i nic mi się nie chce ;P
Chyba na grzyby na działkę do dziadków pojedziemy, mały w MT i do lasu. Miało być tak ciepło, w całej Polsce słońce i co..........szaro, buro i ponuro.....eh
Wczoraj zaplątałam w MT moją mamę ;D, ma cyc z przodu ze Oliwierowi było ciasno hehehe, całe szczęście ze mama płaska jak deska, no ale nie ma się do czego tulić ;/
Miłego!

pustki dzisiaj, a my dziisaj caly czas w lozku z malutkimi przerwami na zabawe na siedzaco, tak nam smutno i zle :((((

mam nadzieje ze ta nocka bedzie spokojniejsza i maly cala goraczke juz wypocil

Marcel słodkie minki !! :)

Etna zdrówka !! :)

Dziunka racja ... wątek zdjęciowy obumiera często zapominamy tam wchodzić w ogole :/

My dzis u tesciów i na zakupach dzień spedzilismy :) Pawełek ślicznie sam robi po 2 kroczki i pada wiec mysle ze 11 miesiac zaliczymy biegająco :)
Kupiłam dla Pawcia bębenek taki zwykły a zajął go na pol dnia :D oczywiscie teraz poszedl w odstawke ;P no ale moze jutro znów bedzie ok ;-)
Jutro do poradni somatrycznej z tą małą wagą Pawełka ... ciekawe co powiedzia :| :| :| .... a i pytanie ....
Trzeba miec wazna legitymacje ubezpieczeniowa ... czy moze byc meza ?? Chyba to bez znaczenia ??

ps. Pawcio zjadł 180 kaszy łyżeczka<max osttanio jadł po 130-140> zostałpołożony do łóżeczka.... bez jękniecia żadnego zasnał :O :O

dziewcyzny przeczytalam na innym wątku

KTÓRA Z WAS UŻYWA VIGANTOL? WITAMINA D3? NA RECEPTĘ ?

WYCOFANY Z OBROTU -

VIGANTOL - Rodzina i dziecko - Forum Gdańsk, Gdynia, Sopot.

tam macie załącznik co i jak.

ja podawałam w kapsułkach ale wiem że dużo osób podaje ten.

Ostatnia edycja:
witam sie po prawie dwoch tygodniach, monitor mi siadl
sam listopad ponad 40 stron nadrabialam dwa dni, ale sie wywiazaly dyskusje :)))

u nas w skrocie: jest zabek, ktory tydzien temu w sob znalazla moja kolezanka, a musial wysc kilka dni wczesniej. ja szukalam w zlym miejscu, bo na tej liniii na dole, a nie mialam pojecia,ze to ma byc za nia :/ mala je troche lepiej i wiecej stalych posilkow, ale czasami nie ma ochoty, zwlaszcza w porze sniadania. wtedy przechodzi tylko szynka, najdrozsza w sklepie albo kupiona surowa i ugotowana przeze mnie (gammon).mala raczkuje wszedzie z predkoscia blyskawicy i przewaznie tam, gdzie jej nie wolno. podnosi sie i staje przy wszystkim,a gdy trafi na cos ruchomego to za chwile siada z hukiem :)

dzis bylismy pierwszy raz w tym roku na grzybach w sherwood. siostre zachustowalam, mala w chuste i 3h ani jeknela. tez mialam podobny problem jak ula, bo moja siostra (nota bene ula :)) ma czym oddychac i zastanawialam sie, czy troche nie za ciasno obwiazalam. 3/4 wiadra przywiozlam i wlasnie skonczylam gotowac.

ide nadrabiac inne watki

reklama
hhej kochane!
Przepraszam, zę was zaniedbałam. Ciężko mi idzie z tym wdrożeniem do pracy, zwlasczza, ze ciągle coś, a to zebranie a to rada co chwila... czasu zupelnie nie mam. Mam nadzieję, ze w tym tygodniu będzie jjuż lepiej. Nie doczytam Was, mowy nie ma. Jak coś waznego się wydarzyło to moze ktoś zda mi relacje?

Wątek zdjęciowy obumiera, bo jest skitrany na tym zamknietym i nikt o nim nie pamieta. Już kilak razy Kasiula proponowala, zeby zalożyć drugi watek tu na listopadzie, otwarty. Wtedy będziemy na bieżąco go odwiedzać, a kto nie będzie chcial na otwartym, zmaieści na zamknietym i da znac, ze trzeba się pofatygować by obejrzeć. Lepiej mieć 2 watki ze zdjęciami i z nich korzyystać niż 1 zapomniany. Przemyslcie to

Do góry