reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Dziunka Wam też gratulacje zębola tak jak Pathance ;) i zazdroszczę!!! U nas tylko sni mi się ze mamy ząbka, codziennie zaglądam nic. Górne wyszły nam jakieś ponad msc temu. Między dolnymi i górnymi mieliśmy 3 msc różnicy w czasie więc poczekam sobie ;/
A wogóle nie przywitałam się, hejka!!!
Mały wstał nam po 5, chyba obudziłam go na dobre wkładając do łóżeczka bo tel mi się rozładował a musiałam iść do męża żeby przygotował kasze dla małego w nocy. I tak z tatusiem bawiliśmy się do 7. Potem tatuś do pracy ;/ a mamusia z Synkiem od 7-9 spała :)
Musze Wam powiedzieć ze wycwaniłam się od jakiegoś miesiąca, ja spię z małym w jednym pokoju a mąż w gościnnym, tak więc od kiedy spię z małym a mały się mega kręci po łóżku tak ze wyjść z niego nie mogę bo boję się ze spadnie, dzwonię do męża dwa razy ok 1 i 5 w nocy po mleko ;p i tatuś przygotowuje mleko z kaszką i nam przynosi. Tym samym wogóle nie wstaję hehehehehe Cwaniara ze mnie!
Miłego dnia dziewczynki!

Witajcie babeczki!
Pewnie o mnie i Alanku juz zapomnialyscie...
Mialam ponad miesiac awarie komputera az w koncu sprawilismy sobie nowy i jestem. No i od 23lipca wrocilam do pracy, a tydzien temu ja zmienilam i w ogole duzo u nas sie dzieje.
Ktoregos dnia zajrze na dluzej i poczytam co u Was :)
No i musze kasiuli wybrac zdjecia i wyslac bo nie dalam...
Pozdrowionka :)))

No witaj witaj ;-) Zagladaj czesciej i koniecznie pisz co u Was.

Ja mam nadzieje ze Oliwier wda się w rodziców i w końcu pokocha zakupy ;D bo my oboje 24h na dobę na zakupach kochamy spędzać ;D

Oj, to moja mala (podobnie jak tatus) nie cierpi sklepow, no chyba ze ja zabiore na jakies stoisko dzieciece i daje zabawki zeby poogladala, hehe. Marketow nie lubi, choc kazdy ja tam zaczepia (moze dlatego? hehehe). Moj maz tez jest wrogiem zakupow, dlatego woli mnie puscic na kilka godz. z kolezanka niz isc ze mna, ja sie z tego tez ciesze, bo jemu sie nie wszystko podoba co kupuje i kiepski z niego doradca:'' we wszystkim wygladasz super, tylko juz chodzmy...'' heheh, a sam jak kupuje to nawet nie moerzy (chyba ze musi, np. spodnie). Ja z kolei uwielbiam zakupy babskie, ide do przymierzalni, mierze 10 rzeczy i kupuje jedna bo jestem mega wybredna:) hihi

MAMY ZĄBKA!!!!
PRAWA DOLNA JEDYNKA!!!
STUKA ŻE AŻ MIŁO
:-):-):-):-):-):-)

Dookoła jest sine - to normalne?

Gratulacje, teraz sie posypia, nam wyszedl drugi kilka dni pozniej i teraz mam malego kroliczka w domu (dwie dolne jedynki:)

Dziunka gratulacje dla córeczki za ząbka :)
A słyszałyście, że ma być w tym roku bardzo długa i ostra zima :(

Ja juz sie odzwyczailam od mroznej zimy, u nas zaledwie kilka stopni na minusie, a tak wiekszosc sezonu deszczowo i wietrznie, ale bez sniegu i mrozu. Po kilku latach mieszkania za granica nie wyobrazam sobie teraz temp. minus 30 itp. nawet takich cieplych ubran juz nie posiadam:)
No i w tym roku beda u nas moi rodzice, ale w przyszlym jak mala troszke podrosnie chce ja zabrac do Polski zeby chociaz na sankach mogla sie przejechac, balwana ulepic itp.

U nas sob. mija na zalatwianiu spraw, na obiad salatka gyros i bagietka czosnkowa, bo nic nam sie jakos nie chce robic... no i mala dzis mega senna a cos nie moze zasnac, rano sie wiercila i wiercila, nie mogla sobie pozycji znalezc do snu, wstala o 7, o 9 znow poszla spac i wstala o 10, a teraz oczy trze i trze, ale twardo trzyma sie pionu:) hehe dobrze, ze maz ma dzis wolne to mi pomoze jak cos:) pozdrowka dla was.

Marcel od wczoraj tez taki nijaki :baffled::baffled::baffled: Chce spać a nie może juz od 15 dwa razy próbowałam i nie może......zaraz mnie rozniesie bo jest zmierzły, no nie az tak źle bo sie bawi ale bardzo głośny i szybko sie irytuje. Wysiadam juz od tego jego biadolenia. AAAAAAAAAAAAA w ogóle jakiś beznadziejny czas od wczoraj mam :-:)-( mały tez.....

U nas bardzo wodniste i rzadkie kupy bo ząb idzie. Wcześniej miał tak z tym pierwszym a teraz ... tragedia. Jeczydupka z niego i te kupsa na dodatek ....;/

reklama
Do góry